fórulakók , törpök, tündék, ogrék és egyéb szerzetek ! tegnap ajánlottam egy GS-es lánynak a fórumot. azt mondtam ez egy konstruktív fórum jó arcokkal, jó társasággal. ne cáfoljatok rám !
(aki nem tölti ki az adatlapját, igazából az is egyféle bizonyítvány... , számomra. )
"Az arc nélküli ember"
A parton reggel nyolckor nana hogy 30 fok meleg.esoruha minek?
Delutan meg minden motoros az uton bujkalt teto alatt csak a hat hulye magyar zummog az uton szarraazva.
Nekem múlt évben volt nagy pofám, amikor szarrá áztunk és nyomtam egy dumb&dumberest, na majd felveszem a pótkesztyűm, meg a száraz ruhám a tanktáskából... na ja, alulról szarrá ázott mindenem és nyomhattam terhes pókemberben az aláöltözőmben
A tanktaskaban azott el a kompjegyem miutan a belso zsebben kezdte.
Akkorat nezett a no mikor odaadtam neki hogy teaalatetnyira nottek a szenmei.
Be kellett utni a szamokat mert nem vitte a szkenner a vonalkodot.
Ha van tököd akkor nem a háttérből ordibálsz..
..ha ismerlek személyesen akkor mostantól szégyellem.
..egy nagyon könnyen átugorható...nagyon fontos mércéhez vagy nagyon gyáva..
..arc nélkül bekiabálni nagyon könnyű..
..én mást nem is kívánok neked csak ,hogy jellemben és értékrendben hasonló emberek lebzseljenek körülötted..
..ami még szomorú ,hogy ezzel a szeretteidet is minősíted..
..bár a te szinteden nem okoz lelkiismeretfurdalást..
..most szóltam hozzád utoljára..
szürke-fekete GS, 25-30 körüli csaj, hullámos hajjal?
ÁÁÁÁ...dehogy!
(aki nem tölti ki az adatlapját, igazából az is egyféle bizonyítvány... , számomra. )
"Az arc nélküli ember"
http://youtu.be/qF2DlIW_I0c
Élménybeszámoló?
Delutan meg minden motoros az uton bujkalt teto alatt csak a hat hulye magyar zummog az uton szarraazva.
Nekem múlt évben volt nagy pofám, amikor szarrá áztunk és nyomtam egy dumb&dumberest, na majd felveszem a pótkesztyűm, meg a száraz ruhám a tanktáskából... na ja, alulról szarrá ázott mindenem és nyomhattam terhes pókemberben az aláöltözőmben
Akkorat nezett a no mikor odaadtam neki hogy teaalatetnyira nottek a szenmei.
Be kellett utni a szamokat mert nem vitte a szkenner a vonalkodot.
A Trollokat ignoralom, nem veszem figyelembe a jelenlétüket, játszanak a pocsukkel, elvannak a gyerekek.
..ha ismerlek személyesen akkor mostantól szégyellem.
..egy nagyon könnyen átugorható...nagyon fontos mércéhez vagy nagyon gyáva..
..arc nélkül bekiabálni nagyon könnyű..
..én mást nem is kívánok neked csak ,hogy jellemben és értékrendben hasonló emberek lebzseljenek körülötted..
..ami még szomorú ,hogy ezzel a szeretteidet is minősíted..
..bár a te szinteden nem okoz lelkiismeretfurdalást..
..most szóltam hozzád utoljára..