Én nem vennék semmilyent se, még ingyen se tennék fel. Nem szeretem, ha irányítgatnak, a fülembe mondják,hogy merre menjek, meg hogy gyorsan hajtok stb.
Állítólag ez a legdrágább, legjobb, és most a srác fél áron adja.
TomTom RIDER, Europa (1GD0.002.04)
Akkumulátor : Akkumulátor élettartama : Akár 6 óra önálló működésre képes: - Csatlakozás - Csatlakozás a LIVE szolgáltatásokhoz : Nincs - USB : USB port and USB cable 2.0 - BluetoothŽ : Hívások kihangosításához és adatcseré....
[TomTom Rider]
132.613 Ft
+1.270 Ft
PCland.hu
Mennyibe volt ez a kiváló termék..? Emlékszem, amikor ment itt az esőcsizma keresés én mutattam nektek tucanot, amilyen nekem is van, de sokkaltátok az árát... pedig az nem megy tönkre egy használat után sem, évekig lehet használni.
Akkor legyen az hogy te szervezed és te leszel a felvezető. Hátha több lesz a jelentkező.
Tempó csak akkora lesz hogy ne legyen melegünk. Aki akar gyüjjön!
Brigi, neked annó feltűnt hogy két jobbos esőcsizmát hoztam el?
Amikor a múltkor felvettem, csak röhögtem hogy sikerült fordítva felvenni őket. Most amikor kimostam meg elpakoltam vettem észre hogy mind a kettő jobbos...
Az más más kérdés hogy egy út alatt mind a kettőn lett egy hasadás...kiváló termék.
Állítólag ez a legdrágább, legjobb, és most a srác fél áron adja.
Wayteq/igo+givi víz és ütés álló tok 30 000.
Akkumulátor : Akkumulátor élettartama : Akár 6 óra önálló működésre képes: - Csatlakozás - Csatlakozás a LIVE szolgáltatásokhoz : Nincs - USB : USB port and USB cable 2.0 - BluetoothŽ : Hívások kihangosításához és adatcseré....
[TomTom Rider]
132.613 Ft
+1.270 Ft
PCland.hu
Haveromé, kérte, hogy segítsek.
Akkor van ido meg.
Hetfon alkva fogok a meloban aludni.
Meg van egy 50 es itt oszt haja palya.
Le kellett volna küldenem Mezőberénybe, csak nem kapcsoltam időben.
Ma csonakazunk.
Holnap jovunk.
Nem erdelyben kene lenned?
Tök jó idő van, süt a nap de nincs az a bazi meleg.
Zoli, te meg hazajöttél már?
Esik holnap is?
Tempó csak akkora lesz hogy ne legyen melegünk. Aki akar gyüjjön!
Amikor a múltkor felvettem, csak röhögtem hogy sikerült fordítva felvenni őket. Most amikor kimostam meg elpakoltam vettem észre hogy mind a kettő jobbos...
Az más más kérdés hogy egy út alatt mind a kettőn lett egy hasadás...kiváló termék.
Holnap milyen idő lesz? Kőne egy valamerre menés