Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus...magas volt a laszti
üdv... Valaki tud kuplung karban segíteni... fellöktek... és az tört...
Nem velem volt a baj, hanem a borzasztó defektes matraccal....azért nem is szállok versenybe.
Perik talán Lovinál van szabad hely
Ópusztaszertől nincs messze Kétsoprony se! A nyár folyamán akár gurulhatnánk is egyet!
Ne, akkor most már nem csak a motorod alapján sorollak a csajok közé.
Köszi ganja
Dehogy is nem!
Fogadjunk csak szépen kell néznem Istire meg viszek neki egy kis juhtúrós pogit és már is nyertem!
Box!
Én Birgivel vagyok
Az nem úgy van, h csak stipi-stopi!

Majd vhogy eldöntjük, kártya, kocka, sorsolás, ivóverseny stb.
Mert már annyi GS-em van
Azért nincs meg az AKMT-n, mert senki nem dokumentálta még. Ha egyszer csinálod, illusztráld a leírást képekkel, és küldd el Bluenak.
Gladius. Jobb motornak tartom az MT07-nél. Meglepő lehet, de még az új CB500 is nagyon tetszik. De egyenlőre még gyűjtök.
Remélhetőleg jó idő lesz, sátorban olyankor kényelmesebb, majd bekönyörgöm magam valakihez
Bár ha Tby is bent alszik, megfontolandó a benti alvás!
Én már le stipi-stopiztam a benti 2 fekvőhelyet! :D
Nekem csak hétvége, kevés a szabi.
Törpölj csak törpölj, nincs hova kapkodni. Mellesleg amit már tudok majdnem tutira, h nekem a júli 11-13 és aug. 9-17 nem jó.
"...,DE MIÉRT IS NEM AKARUNK TALÁLKOZNI?"
nyitott kapukat döngetsz. szoktunk !
legtöbbször motorozunk, "rétestúra, kislarika, nagykarika..." kinek mi tetszik, csak idő és benzin kérdése. tavaly volt egy " kihelyezett GSöccá fórum " amit az idén szeretnék megismételni. figyeld a fórumot, nyitottak a túrák és Te is szervezhetsz gurulást, programot.
úgyhogy motorra, fel !
"az ígéret szép szó..."
nincs felejtve ! a tüzifa és az akarat megvan, az időpont még nincs. de törpölök.
Egy a lényeg! Ne kapkodd el a vásárlást! Ameddig nálad a pénz addig vagy te az úr!
Ne fillérezd ki magad mert a te évjárat/ árkategóriádban illő egy pár dologra elkölteni még néhány ezret.
Új tulajok nyitnak egy szép új noteszt ahol minden költség,javítás dátum,km.,összeg szerepel. (neveljük az ifjakat precíz tulajnak) Később ez a füzetecske jól fog jönni.
Nem átesni a ló túloldalára (ahol én fetrengek a túlzott precízségemmel)..de egy egészséges odafigyelést,gondozást minden szar meghálál.
Új tulajok! Hátsó lengővilla himbájának pucolása ,zsírozása kötelező. (gyakorlottaknak max. fél óra)
Amit nem találtok meg az AKMT oldalon...csak azzal a kérdéssel rongáljátok a fórumot. (Kolondrum néven futó töketlen pöcsfejjel nem barátkozunk)
...ennyi
Ha leszünk legalább 10-en én főzöm a marha pörköltet!
ja bocs,az első időpont inkább 21.-22.-e SZ-V.!
Szabin leszek ezért gondoltam erre az időpontra ,de lehetne még:25.-26.-27.-28.-29.-e is !
V-H?

Te nem dolgozol?
Azt nem hagyom az az enyém.Sajnos azóta a gyerekek elég jól átalakították