Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SOLTVADKERTI TÓ ÉS KÖRNYÉKE pl.:http://www.szallaskiado.hu/vad...
Kellenek sátrak és kell egy létszám!Kinek jó mondjuk június 22-23.-a?
Az tuti, hogy idén sátrat nem viszek. Inkább vendégeskedem, mint újból javíttassak
De Ópusztaszer is jó hely és qrvára bírom a függőágyakat.
Isti már megígérte. Tavalyi elég jól sikerült, igaz Ataaa?
Ha leszervezed?
Szia tttt!Pár év kor különbséggel te vagy a nyerő ,nekem se volt ekkora láncos motorom,de amiket írtál úgy éreztem,hogy nekem is áll.Ezen most úgy érzem magam,mint a Pancsimon valamikor csak annyi a különbség,hogy kapok rajta levegőt és talán kisebb a hangja ,no és ahogy húúúúúúz az azért ott van!EMBEREK(tudom hogy itt is kis hal vagyok),de NEM KELLENE ÖSSZEJÖNNI VALAHOL A NYÁRON?CSUPA NAGYSZERŰ CSÓKA VAN ITT A FÓRUMON ,DE MIÉRT IS NEM AKARUNK TALÁLKOZNI?Kérem a javaslatokat,ötleteket
Sehol nem akad-szorul.
Csak feknel meg ha nyomom aszongya katt.
Es minimalisan mozdul.
Aze itt nem szeretnek csobbanni.
Nincs mit. Én kis ETZ-ről ültem át a GS-500-ra és leírhatatlan jó érzés volt. Azóta is hatása alatt állok. A nagy ETZ-után is óriási élményt fog nyújtani. Csak túrázni használom és eddig minden elképzelésemet felülmúlta. Csak halkan jegyzem meg, hogy képes vagyok vele ugyanúgy túrázni, mint a kis ETZ-vel. 80 km/ h-val! Csak nem kell tartanom a kamiontól, és ezt a tempót mindenütt , mindenkor, bármeddig stb..Cserébe 3,4 literes fogyasztást mértem egy 560 kilométeres túrán! A végsebessége nem túlzottan érdekel, egyszer kipróbáltam, kipipálva, rendben van erős, még húzhattam volna neki, de nekem nem erre kell.
De nagy a szád, anyjuk tuti nem olvassa ezt a fórumot, mert jó valagba billentene.

Aztán majd a kanyargós szakaszon lerakja lábtartóig oszt baxhatod a nagy motort.
Volt valaki tavaly a BÓDIS Találkozón Zamárdiban?

Kíváncsi lennék, hogy érdemes-e várni aug. 30-ig (volt-e valami jó kedvezmény)?!
Krissal ...csörögj rám légyszives, volna egy kérdésem más szakmai kérdésben amiben te profi vagy.
Baszki Ne Önözzél már! Mindjárt "Nagymotoros" leszel, kezdjél lazulni!
Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást, nagyon sokat segített, remélem hamarosan én is elmondhatom magamról azt amit Ön! Hasonlóan fogok tenni én is! Köszönöm szépen! :)
Észre sem veszed és rákap. Majd meglátod. Pár km és már a Hayabusával szemezget, vagy a ZZR-el, mint az én Babym
2 személlyel is többet! Alattam is feltornázza magát 100 ig.
Szerintem ne is menjen többet, ki fog mosogatni?
Kedves h.akos13!
Bő hónappal korábban nekem is ez volt a kérdésem a hozzáértőkhöz. A kinézett motor-amit persze azonnal meg is vettem :-))- 34.000 kilométert futott, nagyon szép volt a fotókon és jókat mondott a volt tulajdonos is. De én is féltem a futott kilométertől. Aggodalmas kérdésemre volt aki azt válaszolta egy másik fórumon, hogy ennyi kilométerrel ez még " bejáratós". Ne féljek a kilométerektől, mert inkább a gazdát meg az előzményeket firtassam. Ezek a motorok jó gondozás mellett hosszú életűek lehetnek. Szóval ezek után elmentem, megnéztem, megrángattam a hátsó villát, megnéztem a lánckereket, láncot. Az első villát szintén, a fékbetéteket -amennyire tudtam -, és amikor elmondtam, hogy a kilométer lehetne kevesebb, a tulaj azt mondta, lehet, de inkább mutasson valós "sokat", mint visszatekert "keveset". Indítás hidegen jó, füst nincs, jó.Szóval, próbaút, elengedett kormány, egyenesfutás rendben, sebességfokozatok, kapcsolás rendben. Még említeni kell azt is, hogy mikor indultam a próbaútra, szabadkoztam, hogy csak egy pillanat, néhány száz méter és jövök ,a gazda szólt, hogy nem úgy van, igenis menjek vele hosszabban, azért legalább százig húzzam , hogy igazán ki tudjam próbálni. Ez a hozzáállás megnyugtatott. Alku,papírok írása és irány haza. Eredmény: lett egy - úgy érzem - nagyon jó, szép, megkímélt GS-500-as gépem, amivel szűk egy hónapja már közel 2000 kilométert megtettem. Örülök, hogy a kilométer-félelmem ellenére mellette döntöttem, mert az általad említett vételár körüli árért kaptam egy jó , két oldaldobozos, riasztós, bukócsöves nagy takaróponyvás klassz motort. Az eladó viselkedése, információi, hozzáállása sok mindent elárulnak. Erre is figyelni kell! Sok sikert.
Ja, de gondolom csak 80-at megy?
Sehogy, remélem!
Ez csak 1,8-at eszik!
"Tutkerály!" De hogy fogja ezzel tartani Veled a tempót?
Remélem egy MT-07-et veszel, mert már engem is érdekel lassan mennyire cool gép.
Érdemes megnézned, mert Csaba600 kattant pepecselős motorbuzi, én mernék tőle motort venni, visszakövetheted a fórumon a teljes életét.
Ajánlom kategória, mindenképpen nézd meg!
Legalább egy GS-t vettél volna!
Anyának vettem egy postás motort, Ybr125. csak engem haggyonmá!