Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2004-től fekete kormány és váz, fekete felni. Dekli a blokk színében. Elvileg....
Ezüst kormánnyal is hoztak ki GS-t?
Ha 2004-es, akkor a generátor fedőlemezének is ezüstnek kellene lennie...talán.
Bár ezek mind olyan dolgok hogy kipofásíthatták eladás előtt, amúgy meg semmi komoly baja. Meg kell nézni!
Km ügyben pedig csatlakoznék az előttem szólókhoz.
Az évjárat pedig 2003 lesz! Alkudj!
a 42e km nem sok ! pláne ha jó gazdája volt. pár napja, más ügyben ketten is írtuk több mint 60e km után is hibamentesek apróságoktól eltekintve. azért a mustrára vigyél szakit esetleg. több szem többet lát. meg lóvét, mert ha valós az állapot lemaradhatsz róla !
A 42000 km inkább kevés, mint sok. Ezek a motorok karbantartva simán futnak 150000 km-t bontás nélkül. Így hirtelen ránézve a tükör és a farokidom festése nem eredeti, kérdezz rá miért! Egyébként meg ha szépen fut, nem volt megbontva és rendben jár, akkor sok bajod nem lesz vele.
Szia!Lehet,hogy a tükör már nem az eredeti.Ez inkább Burgman-os.Azért írtam,hogy csak óvatosan a vétellel.Egyébként lehetne abból még alkudni!
Köszönöm a gyors választ. :) Igen, van már egy kiszemelt, Szerintem jó állapotban van, beszéltem a jelenlegi gazdájával, 2011 óta van náluk és csak keveset használták. Friss műszakis, tehát biztosan egyben van. Csak ugye az a 42.000 km az nem kevés, de tényleg azt mondta, hogy figyeltek rá és szép állapotban van. link
Szia!
Nem számít soknak, és ha rendszeresen szinten tartották az olajat és perec sem volt vele (vagy jól rendberakták utána) nem lesz Vele gondod.
Kopó alkatrészeket checkold, ill. ha már van kiszemelt, linkeld be ide és talán még akad aki el is kísér megnézni
Az adatlapod bővítsd infókkal/fotóval, az ürességre háklisok vagyunk
Sziasztok! Motorvásárlás előtt állok, mindenképp GS 500-at szeretnék. Az vételár felső határa 500.000 ft, úgy gondolom ennyit ér meg ez a típus nagyjából. Persze, tudom, hogy ezért az árért minimum 10 éves gépek közül lehet választani és a km. sem 5000 bennük. Ezzel kapcsolatban kérdezném, mik a tapasztalatok a több km.-t futott (pl.: 40.000) motorok terén. Mennyire számít soknak, tegyük fel, hogy szervizelték (olajcserére, láncra odafigyeltek). Köszönöm előre is! Szép napot!
Köszi......nagy nehezen ,de betöltődött!
itt IS találhatsz tippeket, leírásokat. + GS500 történelmet. kellemes böngészést !
http://akmt.hu/sufnituning.htm...
Szia!
Köszi a képeket.Úgy látom,hogy ezt nem nagy kaland elkészíteni.Plexit most küldték utánam,mert belealkudtam az árba ,de annyira szét voltam csúszva ,hogy ott maradt.Azért még egyszer köszönöm Csaba!
Nevetni fogsz de itt csak 32 van.
De vasarnap mar esni fog otthon.
Jajjajajajjaj, szegény Zoli!

Élvezd ki, amíg lehet, aztán jöhetsz vissza megint szekrény cipelni a 40 fokban.
Hmmmmmmm...............de.
Neha aze kesz minden tagom.
De gondolom annyira nem sajnálod.
Hat.....mikor kezdodott a tavolsag miatt eselytelen lett volna.
Nem baj, majd a nyugatinál bepótoljuk...
Pedig gyakoroltál rá motor szállítással.
Ehhh........kihagytam.
Nagyon szuper volt a Harley fesztivál kétszer is vezettem Harleyt és voltam a Poker runon és a nagy felvonuláson legszuperebb buli
..a villa nyakánál keresd..
A villanyak pontosan hol jelenti a rögzítést?
Arról már lekésett...