Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.....ennyi haszna van.
én felteszem a csőre a lábaim, a karjaim a térdemre aztán egész pihentető a haladás
legalábbis a seggemnek és a hátamnak, mert kb elzsibbad minden egyéb részem ilyenkor
a szürke szebb, múltkor láttam egyet vadkerten a fagyizó előtt
bár nem kellene egyenlőre mert kicsike, de ha megvénülök valami ilyesmi lesz a kocsmábajárós gépem
cíp ez a motor
Az enyémnél túrásabb nemkell.
mert úgy túrásabb kinézete lesz
Minek?
ő rá kéne bukókeret .
értem és te mennyiért szabadulnál meg tőle ? egyszer ha lesz időm kitöltöm a profilom :) de ez most még nem jön össze ......
ha adsz egy teló számot felhívlak és meg beszélhetjük a dolgokat
Helló mindenki!
Van esetleg valakinek eladó 1989-2001 közötti modellekhez való tankja?
Az Észak-Dunántúlon hol érdemes ilyesmit keresnem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem olvasol vissza, már ajánlottak többen, én is, csak nem neked, mert nem töltöd ki az adatlapod, arctalan vagy.
Sziasztok!

Még míndíg suzuki gs 500 bukókeret kerestetik :)
Kérem jelezze akinek van !
vagy ha valaki tud olyat aki normális minőségben tud csinálni írjon!
Szép napot , széles utat!
okok, várom a hívást és utána 30 perccel tudok odaérni...thx
Annyit nem ér..
Akkor majd vasárnap hélelőtt hívlak hogy mikor és hol.
Holnap felhívlak, vasárnap jobb lenne, de ha jobb neked a szombat, csörögj rám reggel és kiugrom.
Szombaton 10:30 körül vagyok Érd környékén az M0-án.
Vasárnap ugyan arra megyek vissza, szerintem még délelőtt (attól függ mennyire leszek másnapos...legénybúcsú )
Melyik nap lenne neked jobb?
Hali!

Jelenleg a 11 kerben vagyok, de ha mondod mikor hova menjek, akkor megyek, akár érdre, ahogy neked jobb!
Berendeljem neked? Gyenge 40 rugó mire ideér.
Krissal, nem emlékszem mikor vagy külföldön.
Holnap megyek Farmosra és holnap után fogok hazajönni. Oda vissza M0-ázok. Ha gondolod viszem a tárcsát magammal aztán lebonyolítjuk valahol.
Volt vmi audi tt reklám is. Megy a faszi motorral vmi szerpentinen aztán vmiért átül egy tt-be (lerohadt v. mittomén) sztán jön szembe egy motoros és a kocsiból ugyanúgy int neki.
A vállfát simán kilopják belőle ha nincs odahegesztve...............esetleg akkoris..............a dobozzal együtt.............
A parkoló remek ötlet! De mire hozzánk eljut.

Integetés marad...bár ha nagyon gépészkedek..marad a biccentés...amúgy is lobog a fejem.
..a láb emelgetése nekem nem jön be.
Azon röhögtem minap ,hogy az autóban is emeltem a kezem...amit a bubiplexi állított meg
Vagány ez a parkolósdi, meg hasznos is, bár szerintem nem mostanában fog itthon meghonosodni.