én felteszem a csőre a lábaim, a karjaim a térdemre aztán egész pihentető a haladás
legalábbis a seggemnek és a hátamnak, mert kb elzsibbad minden egyéb részem ilyenkor
a szürke szebb, múltkor láttam egyet vadkerten a fagyizó előtt
bár nem kellene egyenlőre mert kicsike, de ha megvénülök valami ilyesmi lesz a kocsmábajárós gépem
értem és te mennyiért szabadulnál meg tőle ? egyszer ha lesz időm kitöltöm a profilom :) de ez most még nem jön össze ......
ha adsz egy teló számot felhívlak és meg beszélhetjük a dolgokat
Helló mindenki!
Van esetleg valakinek eladó 1989-2001 közötti modellekhez való tankja?
Az Észak-Dunántúlon hol érdemes ilyesmit keresnem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Még míndíg suzuki gs 500 bukókeret kerestetik :)
Kérem jelezze akinek van !
vagy ha valaki tud olyat aki normális minőségben tud csinálni írjon!
Szép napot , széles utat!
Szombaton 10:30 körül vagyok Érd környékén az M0-án.
Vasárnap ugyan arra megyek vissza, szerintem még délelőtt (attól függ mennyire leszek másnapos...legénybúcsú )
Melyik nap lenne neked jobb?
Krissal, nem emlékszem mikor vagy külföldön.
Holnap megyek Farmosra és holnap után fogok hazajönni. Oda vissza M0-ázok. Ha gondolod viszem a tárcsát magammal aztán lebonyolítjuk valahol.
Volt vmi audi tt reklám is. Megy a faszi motorral vmi szerpentinen aztán vmiért átül egy tt-be (lerohadt v. mittomén) sztán jön szembe egy motoros és a kocsiból ugyanúgy int neki.
Integetés marad...bár ha nagyon gépészkedek..marad a biccentés...amúgy is lobog a fejem.
..a láb emelgetése nekem nem jön be.
Azon röhögtem minap ,hogy az autóban is emeltem a kezem...amit a bubiplexi állított meg
legalábbis a seggemnek és a hátamnak, mert kb elzsibbad minden egyéb részem ilyenkor
bár nem kellene egyenlőre mert kicsike, de ha megvénülök valami ilyesmi lesz a kocsmábajárós gépem
ha adsz egy teló számot felhívlak és meg beszélhetjük a dolgokat
Van esetleg valakinek eladó 1989-2001 közötti modellekhez való tankja?
Az Észak-Dunántúlon hol érdemes ilyesmit keresnem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Még míndíg suzuki gs 500 bukókeret kerestetik :)
Kérem jelezze akinek van !
vagy ha valaki tud olyat aki normális minőségben tud csinálni írjon!
Szép napot , széles utat!
Vasárnap ugyan arra megyek vissza, szerintem még délelőtt (attól függ mennyire leszek másnapos...legénybúcsú )
Melyik nap lenne neked jobb?
Jelenleg a 11 kerben vagyok, de ha mondod mikor hova menjek, akkor megyek, akár érdre, ahogy neked jobb!
Holnap megyek Farmosra és holnap után fogok hazajönni. Oda vissza M0-ázok. Ha gondolod viszem a tárcsát magammal aztán lebonyolítjuk valahol.
Integetés marad...bár ha nagyon gépészkedek..marad a biccentés...amúgy is lobog a fejem.
..a láb emelgetése nekem nem jön be.
Azon röhögtem minap ,hogy az autóban is emeltem a kezem...amit a bubiplexi állított meg