Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mtorosbarát parkolók...
http://hegylakok.hu/2014/06/ci...
köszönni v. nem...? (én továbbra is fogok )
http://hegylakok.hu/2014/06/ci...
Az én autóm meg itt áll 1000 km-re az otthonomtól!
Costinesti
Rohadt egy világ ez ilyen szempontból, faszért kell mindenkinek csalni + ügyeskedni? Ataaaval egyetértve, qrva kemény büntiket kéne kiadni, bár gondolom az se lenne olyan nagyon nagy visszatartó erő.
Meg van a megoldás, le kell lőni őket.
Ja, és nem olcsó olaj volt hanem akkoriban is 3 rugó körüli.....most 1 olajcseréhez 40 liter kell és 3 sz drága szűrő....
Vettem 8-at szokás szerint, bontogatva egymás után, de még nem beleborítva feltűnt, hogy a lezáró alufólia a kupak alatt nem mindegyiknél tökéletes sőt kettőnél effektív visszaragasztották még celofánnal is....utána jött a szaglászás aminél igen feltűnő volt, hogy a két jól zárónak teljesen más szaga volt mint a többi manipuláltnak....ezután vissza a kútra ahol ezt bemutattam mire persze az volt, hopgy én variáltam mire a polcról odavittem másik kettőt és mielőtt tiltakozhatott volna levettem a kupakjukat és azonnal látszott rajtuk a varia....erre kihozatott a raktárból még ami bent volt abból a típusból és mind variás volt...ezután beszélt egy másik kutassal ahová átmentem és megkaptam a jókat cserébe...
Miből jöttél rá hogy kamu az olaj?
Régen szóvá tettem értelmetlenül (nem tudod bizonyítani, lásd lukoil kutakon a kiírást)....egyszer épp egy ömv kúton a hamis olajat amit kaptam tudtam kicseréltetni, de nem ott mert amit elém tettek mind kamu volt amit mutattam is a főnöknek amit az elismert és átküldött egy másik kútra ahol kaptam jót...azóta olajat sem veszek olyan kúton pedig éveken át épp a megbízhatóság miatt vettem onnan...
És csak méred és tudomásul veszed hogy átbasznak, vagy szóvá is szoktad tenni?
Az a baj hogy szerintem egy kattintás a számítógépen az adagolás módosítása, és ha ellenőrt hívnál minden jó lenne...
Hát.......nem állok neki..........meg pálcák sincs csak taktamasztom.
Így van....az már más kérdés, hogy egyszer 17 liter másszor meg 22... .....évtizedeken át pálcázom a tgk-im tankolását.....elképesztő eltérések vannak amik ugye párszáz liternél alkalmanként igencsak szembeötlőek.
Ja csak nem mindegy hogy 20 litert mutat vagy 21-et 20 literes tanknál...
A telítank az telítank.
A minőségkülönbséget én sem érzem a szagán kívül, de a mennyiségi eltérés néha nagyon szembeötlő.
Van ellenőrzés, hogy ne lenne .....még szerencse, hogy tudni mikor...
a fejlett elektronika sosem tud annyit mint egy cigánygyerek
A szagán is lehet érezni néha hogy sokkal másabb, nem az a finom aromás illat. Mondjuk az sem a benya illata hanem az aromás szénhidrogéneké.
A mennyiséggel néha nagyon csúnyán csalnak. Én razziaszerűen ellenőrizném őket hatalmas büntetésekkel ahol csalás van.
Hát a visszadás nem megy nekik.saccold meg hány euró a telítank.
románoknál vannak itt-ott jó automaták, csak a tanksapkát kell levenni
tök gyors mert még a számlával se szöszmötölnek
Digók...............mitvársz tőlük.
Óóóóóó itt is hasitasi volt a kassza.
Kint is csalnak ha tehetik, példa az ominózus osztrák kutas a glockner tövében...
Legtöbbször egy 2-3 kútfejből és egy 4 négyzetméteres bodegából meg 1-2 biorobotból álló kúton tankoltam.
1-2x autómatából de az igen bonyolult.
Háááát, én most nem az árára gondolok meg ilyenek hanem amit némely kúton a tulaj illetve bérlő művel....és az nem szép többnyire.