Rohadt egy világ ez ilyen szempontból, faszért kell mindenkinek csalni + ügyeskedni? Ataaaval egyetértve, qrva kemény büntiket kéne kiadni, bár gondolom az se lenne olyan nagyon nagy visszatartó erő.
Meg van a megoldás, le kell lőni őket.
Vettem 8-at szokás szerint, bontogatva egymás után, de még nem beleborítva feltűnt, hogy a lezáró alufólia a kupak alatt nem mindegyiknél tökéletes sőt kettőnél effektív visszaragasztották még celofánnal is....utána jött a szaglászás aminél igen feltűnő volt, hogy a két jól zárónak teljesen más szaga volt mint a többi manipuláltnak....ezután vissza a kútra ahol ezt bemutattam mire persze az volt, hopgy én variáltam mire a polcról odavittem másik kettőt és mielőtt tiltakozhatott volna levettem a kupakjukat és azonnal látszott rajtuk a varia....erre kihozatott a raktárból még ami bent volt abból a típusból és mind variás volt...ezután beszélt egy másik kutassal ahová átmentem és megkaptam a jókat cserébe...
Régen szóvá tettem értelmetlenül (nem tudod bizonyítani, lásd lukoil kutakon a kiírást)....egyszer épp egy ömv kúton a hamis olajat amit kaptam tudtam kicseréltetni, de nem ott mert amit elém tettek mind kamu volt amit mutattam is a főnöknek amit az elismert és átküldött egy másik kútra ahol kaptam jót...azóta olajat sem veszek olyan kúton pedig éveken át épp a megbízhatóság miatt vettem onnan...
És csak méred és tudomásul veszed hogy átbasznak, vagy szóvá is szoktad tenni?
Az a baj hogy szerintem egy kattintás a számítógépen az adagolás módosítása, és ha ellenőrt hívnál minden jó lenne...
Így van....az már más kérdés, hogy egyszer 17 liter másszor meg 22... .....évtizedeken át pálcázom a tgk-im tankolását.....elképesztő eltérések vannak amik ugye párszáz liternél alkalmanként igencsak szembeötlőek.
A szagán is lehet érezni néha hogy sokkal másabb, nem az a finom aromás illat. Mondjuk az sem a benya illata hanem az aromás szénhidrogéneké.
A mennyiséggel néha nagyon csúnyán csalnak. Én razziaszerűen ellenőrizném őket hatalmas büntetésekkel ahol csalás van.
http://hegylakok.hu/2014/06/ci...
köszönni v. nem...? (én továbbra is fogok )
http://hegylakok.hu/2014/06/ci...