Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mész Alsőörsre a motoros találkozóra?

Bocs.
Hát ha te nem lövöd le ezt a poént, szerintem vagy 6-an ugrottunk volna rá.
Nekem is így kellett volna. Még meglenne a GS...
GS 500 Dual 1
GS 500 Dual 2
A második még jól is néz ki.
Első kereket rögzíteni a tartóba, villanyakat, és a hátsó lábtartó felett a kis váznyúlványokat kétoldalon spaniferezni. Úgy szorítsd le a spanifert, hogy rendesen üljön össze a motor!
Kérdezd Zoli32-t. Bocsi, de ez kihagyhatatlan volt.
Sziasztok! Valaki kötött már le GS500F-et motortrélerre vagy sima utánfutóra vagy bárhová? Tapasztalat, javaslat, ötlet? Hol lehet kötni? Főleg az első idomnál kérdés számomra.
MOstantól nem ismerlek
Úgy látszik évekig nem zavarta, hogy másnak hiszik. Az tag meg nem is sejti, hogy a tudtán kívül milyen népszerű lett és a fél fórum rajta röhög.
Inkabb a combom....de az mar regota.
Sokkal, remélem a segged is, h rá se tudj ülni a motorra!
Leegtem a napon,igy jobb?
De nem is te vagy a képen, szóval azt nyugodtan törölheted.
Én épp most törlöm...igaz, nem is velem szóba senki...
Büntiből, hogy mi meg itt rohadunk, tíz fekvőtámaszra ítéljük Magyarországról az egész csapatot, ami fél órán belül végrehajtandó a beachen. Videót is kérünk róla.
A szemetek.
Szia.
Reglap kitöltése után jobb esélyeid vannak egy eszmecserére.
Legalábbis velem tuti.
Na jó! Most aztán már tényleg ne szopass minket!
Ez már genyaság!
Pont ezert irtam.
Holnapra kitalaltak korzikat.
Majd mindjárt dobunk érted egy segélykoncertet, annyira sajnálunk.
Ó hogy gebednél meg!
Ha tudnád milyen szar érzés ezt így olvasni..
Itt küldöm. Van még egy puig plexi is 5000Ft-ért. Ha mindkettőt elviszed, van még egy gyújtásoldali kerek lemezke Suzuki felirattal made in japan gyári csomagolás, az ajándék.
Az a gond, hogy aki tudtunk arról kiderül, hogy egy link fasz, inkább nem reklámozzuk... ja meg kontár is...

Viszont, ha tudtok koppintani, akkor csinálhattok többet is és simán el tudjátok pattintani.

Itt van egy sérült 12500.-ért..

http://www.batszimotor.hu/inde...

sérültek, vagy újak ebay-en is vannak...

http://www.ebay.com/sch/i.html...
120-as gumiesetén elöl a PR3 6 centi szélesen "kemény keverékű" a PR2 meg 7,2 centin.. nem gondolnám, hogy ez olyan hatalmas különbség lenne... aztán lehet hogy az, valószínűleg megvolt az oka a változtatásnak.
Akkor lehet, hogy a PR3 ezért kevésbé csúszós elöl, bár a 2-t én sose próbáltam. A 3-at csak eszetlen fékezésnél sikerült elöl egy pillanatra megcsúsztatni, de azzal bármelyik gumit meg lehet...
Az jó, mert olyan lesz elöl meg hátul is nemsokára.