Aki jön az írja be hogy mikor és honnan indulna.......
ez azért van, mert nekem mindegy mikor indulok.....és ha minden igaz akkor esSOék elee nálam lesznek már csütörtökön......
JA!
Aki ráér az szintén jöhet csütörtökön hozzám sátorozni, hiszen van 200nöl szabad terület:-)
PL Nénynye dolgozik és Ő nem venne ki szabit - vagyis 2-3ra érne Soltra......
NA! A lényeg, hogy aki jön az jelezze az AKMTés fórumba a helyet és az időt....
1., akkor megvan dorcsi esőruhája....1800volt, szóval jövök neked 800ft-al.
Ezt majd kérd tőlem, mert nekem más is van a fejembe:-)
2., Lánc ügyben?
Elméletileg ma jött meg a boltba....
Elméletileg holnap postázák.....
Az tuti, hogy még 1 max 2x tudok a láncon állítani, tehát a hétvége az utolsó motorozás ezzel a lánccal.
agyis ha nem jön meg akkor hazaérkezés után addig nincs mocó amig nincs lánc. (de ezesetben BAROMI mérges leszek!)
Dzsoki!
Akkor vigyem majd el Viktor pólóját neked Bajára?
Goliat!
OK...de ugye Én legközelebb a jövő héten hétfőn megyek melóba.....
Ha jó neked akkor hétfőn 13:20 vagy 22:00
Illetve kedden 21:20 vagy 6:00-kor tudok a MOL bejárat előtt találkozni.
ALL!
Itt is látszik hogy szépen sorban válaszolgatok....
Szóval akinek hétvégére kell a póló az jelezze nekem EMAILBEN - és azért elviszem, azt majd elkéri tőlem az az ember aki leszállítja nektek....
Szóval Viktorét Dzsoki visszi
Erik jön....(Hellboy, Ani, Ani)
Dawn jön....
BO....max elviszi Esély Petya
esSOék jönnek
Nyusziét viszi kiscsikó majd...
Kiscsikó jön Battára érte
NTibi meg majd lejön, vagy azt is elviszi Kiscsikó (Goliat)
Igazad van, autóbol nem hallani, lehet rajta akármilyen cső! Főleg ha valaki zenét is hallgat. Ma viszont ketten is elengettek, látszik egyre többen használják a tükröt.....
Sziasztok!
Szeretnék egy sport kipufogót rátenni a mocira. Valakinek van valami tapasztalata a dobokkal kapcsolatban? Nem a teljesítmény miatt tenném rá csak, azért hogy meghalljanak a forgalomba részt vevő autósok (sajnos 1-szer nem vettek észre).
Finster dobot szemeltem ki, de ez nem e betűs és azt hallottam, hogy a rendőrök most erre is vadásznak? Igaz?
Akkor mégiscsak kellett menned! Egyébként nem értelek, mert pölö volt olyan is, amikor Bgyarmatra mentünk esSO-ékhoz, és az Tőled csak sacc 80km. Szóval asszonnyal együtt úgy max 4e FT-ba került volna neked a 7vége.... és egy egész hétvégét bandázhattatok volna velünk...
bárki aki Pesten (közelében) lakik rendelt pólót, és
Blue lehozza neki bajára, és
ide is meri nekem adni, és
felérek vele Pestre, és
szól nekem, és
megbeszélünk utána héten egy találkozót
Teljesen igazad van! Ezért is írtam, hogy nincs mentségem! De egyébként, hihetetlen gyorsan megy az idő! mintha csak tegnap lett volna Teddy Macinál a Bajai halzabbantás, most meg már mingyá" vége a szezonnak! Remélem a köveztekező tartalmasabb lesz számomra.
Na, kedves Bali!
...
....
....
....
Ide helyettesíts be mindenféle trágárságokat, meg letolásokat. Ez akkor is kijár neked, ha az indokaidat elfogadjuk. Azért a meló alatt 1×-1× firkálhattál volna!
De a lényeg, hogy előkerültél!
Spec én most megyek melóba, de még nincs vége.
Ha megérkeznek a pólok, szólhatnál, és egyszer mikor mész vagy jössz a munkából hazafele, kiugornék Batta felé érte... Ha kell valakinek, és közelebb vagyok én mint Blue, azét is szívesen elhozom...
Egy hír a múltkor balesetet szenvedett motoros társunkról...
Az ügyben a rendőrség által megállapításra került, hogy a kikanyarodó autós szabálytalanul, az elsőbbséget nem megadva kanyarodott ki a motoros elé, de a vészfékezés nem volt indokolt, nem volt félrevezető az autós magatartása...
valahogy így szólt a határozat...
Most akkor ez hogy is van? Inkább csattanjunk, csakhogy ne kerüljön a motor javítása pénzbe? Nem van ez így jól...
Előszöris Szeretnék mindenkitől elnézést kérni, azért mert így eltüntem!
!BOCSIKA!
Nagyon hiányoztatok, sokat gondoltam rátok. Sajnos semmi sem úgy alakult, ahogy kellett volna.
Tisztelt Ítélőbíróság!
Nincs elfogadható mentségem arra, hogy miért nem jelentkeztem. (Bár jóhír, hogy nem szenvedtem balesetett!) 1 hónapig mondjuk szabin voltam. És olyankor nem megyek a háló közelébe (Nem direkt. egyszerűen nincs otthon, mert a munkahelyen egész nap netezhetek így nem kell.). Eléggé legatyásodtam erre a nyárra, így nem tudtam volna veletek tartani szinte sehova.
Elöször csak simplán rengeteg meló volt. Aztán Látva a rengeteg, túrát, gurulást, party-t, amiket szerveztetek, felb*szott agyilag, hogy egy sem jött össze nekem. De nem mentegetőzöm tovább, így alakult. Remélem még azért idén találkozhatunk párszor. Mostmár úgy néz ki, hogy nekem is több lehetőségem lesz veletek tartani. Idén szinte csak a nyaralónkba a velencei tó-ra motoroztam. Már kezdem k*rvára únni.
Őszintén remélem, hogy még fogok veletek együtt gurulni!
Nem olvastam vissza mind a sokezer hozzászólást, de remélem ti mind jól vagytok. Ahogy elnézem, a társaság krémje jelen van. Ennek örülök.
Aki jön az írja be hogy mikor és honnan indulna.......
ez azért van, mert nekem mindegy mikor indulok.....és ha minden igaz akkor esSOék elee nálam lesznek már csütörtökön......
JA!
Aki ráér az szintén jöhet csütörtökön hozzám sátorozni, hiszen van 200nöl szabad terület:-)
PL Nénynye dolgozik és Ő nem venne ki szabit - vagyis 2-3ra érne Soltra......
NA! A lényeg, hogy aki jön az jelezze az AKMTés fórumba a helyet és az időt....