Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer ide fel is töltöttek egy tervrajzot méretekkel...valamikor nagyon régen.
40e-t inkább eltankolom, sztán motorozás után meg lefürgyök, vagy ugrok egyből a Balcsiba.
No de Móónika Drága, de csúnya lett Kegyed szája!

"kibaszott" meg "kurvára" meg "fasz"?

Csak nem felcseszték az agyad a melóhelyen?
Igyekszem még ma feltenni.
Így lesz.Tovább tart az előkészület!Meg az öblítés utána!
http://www.powerbike.hu/shop/m...

Azoknak, akik nem bírják a meleget motoron egy érdekesség: macna hütő mellény. Ha lejjebb görgettek jobboldalt megtaláljátok.
Nem komplikált...másoljatok le egyet
Bukócső kérdésben látom nem haladunk előre.Lehet,hogy inkább hajlítunk egyet a fűtésszerelő haverral.Max.:3000 forintból megvan szerintem sörrel együtt!
tudjuk kemény vagy, most már "verbálisan" is !
pólóba terveztem indulni de olvasván csak felveszem a nyári jakót .
kis protik de mégiscsak protik
nincs összehasonlítási alapom melyik jobb. a zenyimet Huanék rakták össze. ataaa által említett felületi rozsdásodáson, és festésen kívül 62e km-en túl is hibamentes, pedig ütöm-vágom (az egyéni bénázásokat nem számolom.)
40 e km-nél kellett a lapkákat csak ÁTCSERÉLNI . tojást zőccséget nem hajigálok. befőzök inkább
Öregszem,felejtek...az utóbbi idők motorvásárlási procedúrája kissé katyvaszt csinált a fejemben. A mostanin C2-C3-C5 blokk keveredése...az Fz6/s2 körüli évjárat turmix...és sorolhatnám.
Arra még biztosan emlékszem ,hogy a GS-ből a japó a jobb
..jajjj jajj..most tojások és rothadó zöldségek repülnek majd felém..

...na és az ER5 még nincs is említve..
Hát ezt most jól megkérdezted!
A spanyolnak ezüst a blokkja.
Szerintem csak a régebbi japók jöttek fekete blokkal.
A múltkor belinkeltél egy olyat mint a tiéd. Azt hiszem 16 körül volt.
Hol lehet olyat kapni?
A spanyolnak nem fekete a blokkja is?
...most kicsit összezavarodtam
Már nem drága a hálós kánikula kabát.....a bőrpótlás és a plasztika húzós...és még fáj is
Nyom egy F5 és van még két élete....hát ezt megadom
Hagyd a csába! Esélytelen. Valamelyik nap beszéltük, hogy ésszel kéne motorozni. Pontosabban én fostam a szám, pár nagyképű okos meg leugatott, hogy őt nem érheti baj, mer nyom egy F5-öt és van még két élete...
Rengeteg fasz van az úton és igen is van az a helyzet amikor nem tudsz mit csinálni, nem tudod elkerülni a bajt!
Jó,hagyjuk....... inkább mondjatok már valamit erről a f...talicskáról.Várom a fikázást is!
Nem viccnek szántam. Ha elájul az ember a motoron, az szerintem a legrosszabb forgatókönyv.
Nem rosszabb ,gyorsabb.Sajnos azóta tolószékben ül a laza gyerek és a tesói takarítják az alsó részt!
Most így viccesnek tűnik a dolog, de majd ha ne adj isten még is lesz vmi majd kurvára nem lesz az!
De te tudod mit és hogyan csinálsz!
Meg egy gerincprotektor is jó lenne. Ami a dzsekimben van, az max egy intenzív hátba veregetéstől óvna meg.
Helyesen:totál igaza van!
Az infarktus sokkal rosszabb mint a bibis könyök.
Amúgy már ez is haladás, hogy csizma nadrág rajtam volt.
Kéne egy nyári dzseki...meg sokminden egyszerre.