Bukócső kérdésben látom nem haladunk előre.Lehet,hogy inkább hajlítunk egyet a fűtésszerelő haverral.Max.:3000 forintból megvan szerintem sörrel együtt!
nincs összehasonlítási alapom melyik jobb. a zenyimet Huanék rakták össze. ataaa által említett felületi rozsdásodáson, és festésen kívül 62e km-en túl is hibamentes, pedig ütöm-vágom (az egyéni bénázásokat nem számolom.)
40 e km-nél kellett a lapkákat csak ÁTCSERÉLNI . tojást zőccséget nem hajigálok. befőzök inkább
Öregszem,felejtek...az utóbbi idők motorvásárlási procedúrája kissé katyvaszt csinált a fejemben. A mostanin C2-C3-C5 blokk keveredése...az Fz6/s2 körüli évjárat turmix...és sorolhatnám.
Arra még biztosan emlékszem ,hogy a GS-ből a japó a jobb
..jajjj jajj..most tojások és rothadó zöldségek repülnek majd felém..
Hagyd a csába! Esélytelen. Valamelyik nap beszéltük, hogy ésszel kéne motorozni. Pontosabban én fostam a szám, pár nagyképű okos meg leugatott, hogy őt nem érheti baj, mer nyom egy F5-öt és van még két élete...
Az infarktus sokkal rosszabb mint a bibis könyök.
Amúgy már ez is haladás, hogy csizma nadrág rajtam volt.
Kéne egy nyári dzseki...meg sokminden egyszerre.
"kibaszott" meg "kurvára" meg "fasz"?
Csak nem felcseszték az agyad a melóhelyen?
Azoknak, akik nem bírják a meleget motoron egy érdekesség: macna hütő mellény. Ha lejjebb görgettek jobboldalt megtaláljátok.
pólóba terveztem indulni de olvasván csak felveszem a nyári jakót .
kis protik de mégiscsak protik
40 e km-nél kellett a lapkákat csak ÁTCSERÉLNI . tojást zőccséget nem hajigálok. befőzök inkább
Arra még biztosan emlékszem ,hogy a GS-ből a japó a jobb
..jajjj jajj..most tojások és rothadó zöldségek repülnek majd felém..
...na és az ER5 még nincs is említve..
A spanyolnak ezüst a blokkja.
Szerintem csak a régebbi japók jöttek fekete blokkal.
Hol lehet olyat kapni?
...most kicsit összezavarodtam
De te tudod mit és hogyan csinálsz!
Amúgy már ez is haladás, hogy csizma nadrág rajtam volt.
Kéne egy nyári dzseki...meg sokminden egyszerre.