Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az eltüntetése, hanem a soha vissza nem engedése.
Sokkal jobb érzés amikor szépen egyenletesen kopik a gumi.
Mellesleg Ataaanak a mániaja ez a rinyacsík eltüntetés.
És hol is vagy, mert nem voltam 2 hétig és még nem derült ki számomra?
Harommilit itt nem lehet mar ezen az utakon gyalulnom.
Tul szuk visszaforditos es egymasba ernek.
Es sok van beloluk.
Csak dobalom jobbra balra.
Kapkodom a fejem mint a lo.
Ceredre emlekeztet csak kevesbe benott es. Kb 300 szor hoszabb.
Te még itt?
Induljál már el, lent várunk Mezőberényben! Utasbiztosítást ráérsz ott is kötni, csak dobáld be a cuccaidat és hozzál pénzt. Siess!

Ott is.
Igazad van.
Nem laza a láncod és csak azt hallod? Vagy esetleg meg van lazulva a középtámasz rugója és az út egyenetlenségénél nekicsapódik a konzolhoz?

Játszd végig a bagatell dolgokat is, mielőtt eltemetnéd a vasad!
Vegyé má elő egy qrva csiszolópapírt, oszt csiszold meg a szélét is, h Lovinak ne legyen olyan nagy a szája.
Ha kitöltötted a reglapodat, beszélhetünk a reglap kérdésről...
Ez sokkal inkább a vezérműlánc.
TITING!
Na egy Troll, hát frankó...
Uff.
Tom hogy mar nem lesz jobb es lovi kemenyebb de erre tellett ma.
Ez a reglapkitöltősdi valami rossz fétis? És ha valaki nem tölti ki, attól kevesebb? Vagy beírja, hogy Frodó vagyok a Megyéből, és Nimbusz 2000-res söprűn karcolom az aszfaltot, jobb? Mint tudjuk, annyi itt az ork, törpe, óriás és egyéb karakter. Gyerekes. Ha akarok valakinek segíteni, üres reglappal is megteszem. A kérdés stílusa, helyesírás amúgy sokat elárul. Ha meg a bandával akar gurulni, úgyis kér vagy ad elérhetőséget, netán a következő túra időpontja után érdeklődik. Elég sokszor elszaladt már itt a paci. De ha a jövőben a kitöltött és ellenőrzött adatlapoktól teszitek függővé, hogy kivel álltok szóba, ám legyen.
Igazából néha érdekes fémes hangot/talán csattanó/ hallok.Az olajat ellenőriztem,stb.Ezért is szerettem volna látni szervízkönyvet,beszélni az előző tulajjal,de ez elég reménytelen.
Hagyom F-nek. Macerás a dolog,de ha tovább bontom visszatérünk rá.
Hali!

Ataaa! Kell még lámpa + tartó, vagy már "F" es a vasad?
Kurva ipad
Most olvasom, jeeeeee drága gép ezáltal GS mi?
Hivlak majd es meg dumaljunk, Thx!
Taptarap-tap, van íj elso tartsam, taptarapp
Milyen anyag, jo a cucc?
Na mesélj, mit produkál pontosan?
Olvasd el a reglapom, hátha hasonló, mert akkor megoldható.
Nekem sérült volt a hengerfal, azert ette az olajat, eBay henger es hibátlan lett.
Hali.
Bukocso most passz, főtengely gonddal elég ritkán, mondjuk a szárazságot gondolom nem szereti, ha kevés az olaj.... Azt folyamatosan nézni kell.
a Ciberés forumon?