Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy motor előéletére az ember vásárlás előtt legyen kíváncsi, utána már kár ezen agyalni szerintem.
Lovi mi van, szét vagy csúszva?
Nekem még nem volt rossz tapasztalatom kitöltetlen fórumozokkal sem, de volt már akinek igen, ezért ugranak rá a fiúk. Egyébként tényleg segítőkészek.

Engem pl. annyira nem izgat az adatlap, de sokkal személyesebb a dolog, ha tudok a másikról alapvető dolgokat. Mellesleg, ha tudok és van kedvem és vki nem azért keresi a fórumot, mert lusta és nem képes a googlit használni, akkor segítek.
B@szki az most hétvége?
Megszólalok, mert érintett voltam ebben a témában néhány hete én is. És úgy érzem, hogy fölösleges indulatoknak és nem helyénvaló sértődéseknek elejét lehetne venni. Ápr.13-án segítséget kértem GS 500 vásárlásával kapcsolatban, választ kaptam de a válasz mellé én is figyelmeztetésben részesültem az adatlap miatt. Érdemes visszakeresni azokat a hozzászólásokat, mert kiderül belőlük, hogy nincs elutasító rossz szándék senkiben, aki az adatlap kitöltésére figyelmeztet. De vannak szokások, internetes szabályok kimondva-kimondatlanul, amit érdemes megszívlelni. Én is tettem megjegyzést, de egyben kitöltöttem az adatlapot is. Elfogadom az itteni szabályokat. Az más lapra tartozik, hogy már évekkel korábban rendelkeztem itt kitöltött adatlappal, fotógalériákkal, de olyan modortalan, méltatlan szintű hangvételt tapasztaltam a fotógalériás oldalon, hogy töröltem mindent. De eljött a GS-500 kérdés és szükségem volt a segítségre. Megkaptam, amit itt újra köszönök mindenkinek. De azért , ha tudok én segítek akkor is, ha még nincs meg az az adatlap...:-))
Üdv.
Őszintén szólva én sem,de most már nagyon kíváncsi lennék az "előéletére" a mocinak!
Főtengely problémába gondolom az futott bele, aki nem figyelt oda az olajszintre... Sokan elfelejtik, hogy a léghűtésesnél figyelni kell, mert csipegeti az olajat, főleg magasabb fordulaton.
Érdeklődnék,hogy bukócsövet hol lehetne beszerezni?Van-e valakinek ötlete?Előre is köszönettel!Még egy kérdés,hogy a spanyol /2004-től/ motoroknál a főtengely problémába ki futott már bele?
Lovi, itt van minden ebben a hsz-ben!
Csütörtök délután mi lemegyünk Mezőberénybe. Onnan indulunk Erdélybe péntek reggel.
Úgy vettem ki hogy itt van egy nyaraló hogy megszálljunk, persze sátrat is lehet állítani. Az útvonalat látod, vasárnap érnénk haza.
Szállás mindenkinek ízlés szerint (sátor panzió).
Vili?
Összefoglalod egy hsz-be? Mikor? Hányan? Hova? Hol aludva és mennyiért megyünk? Már tök elvesztettem a fonalat!
Sziasztok!Van valakinek elfekvőben egy felesleges hátsó doboztartó konzolja?Az se baj,ha olcsó...
Van nyaraló? Az jó hír, mert akkor szállást sem kell keresniük.
Lehet full sátras lesz nekem is!
A nyaralóban van 7 fekhely, meg ugye ott lesznek a sátrak. De ha ragaszkodnak a panzióhoz, az is van néhány.
Nálunk hagyhatod a sátrat, de szerintem inkább hozd ki! A tempó úgysem lesz feszített, a motoron meg elfér nem? Hidd el, nagyon jó móka a mezőn aludni...
Nem rossz kanyar!
Szoktunk segíteni reglap nélkül is. Bár azt írtad, h nincs időd fórumozni, de már vagy 3-4 szer írtál, a reglap kitöltés kb. 1-2 perc. Szóval ennyi idő alatt már ki is lehetet volna tölteni és akkor tudnánk ki fia-borja vagy, milyen és hány éves a motorod, merre laksz, ki van a közeledben stb.

Szóval szerintem nem megsértődni kell, hanem bemutatkozni. Az út széli összehasonlítás meg nagyon nem állja meg a helyét.

Egyébként meg üdv a fórumon.
Pótégőkészlet, elakadásjelző 3szög.
Nem! Akkor azt hiszem úgy szokta kezdeni, hogy személyit, vezetői engedélyt, forgalmit
illedelmesen kértem a segítségeteket, eddig nekem soha se okozott problémát ha egy ismeretlen kért tőlem segítséget, ennyi erővel ha az út szélén látsz egy motort akinek vmi baja van, vagy akárkit, tovább hajtasz, mert nem tette ki egy táblára az élet rajzát? na mind1 nem is akarok ebbe bele menni
A lényeg változatlan, Berénytől-Berényig, és benne vannak a jó részek.
Berényben tudsz valami panziót? Haver lehet barátnőstül jön és úgy már macerás a sátor. Én vinném a sátrat, ott abban aludnék, aztán ha tetszik a dolog azzal mennék tovább. De ha nem, ott tudjuk hagyni nálad Berényben? Aztán hazafelé felvenném.
Ill. így lehet módosítani, akkor más úton jövünk-megyünk.
Köszi, ez marad a végső létszám!
Kb. ez lenne az útvonal.
csütörtök du. tali itt. érkezés vasárnap. menet közben meg ott alszunk, ahol ér az este, sátorban, vagy panzióban szájíz szerint. mi endrével vadkempingezünk.
a haverodon kívül mostmár ne sok mindenkit csaljatok, mert vele már így is 7 motor...
Bobolya, lenne még egy srác Tatáról aki jönne Erdélybe. belefér a létszámba?
Fel tudnád dobni még egyszer az útvonalat, hogy átküldhessem neki?
Akkor 3-án csütörtökön megyünk hozzád, és vasárnap délután érünk vissza oda? Az utolsó nap hány km-es lesz hozzátokig?
Sajna már elhoztam a cuccokat...
Krissal, fasza a tárcsa! Hétvégére lehet szervezni valami gurulást. Én a vízpartot sem kerülném...
Most is csak bőrnadrág volt rajtam, egy atléta, meg rávettem egy melegítőt a Nap meg a bogarak elől...lejárt a naptejem.