Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos tud jót is, nem is azzal van baj, mi van ha jót csinál, hanem azzal ahogy egyrészt az ügyfelet kezeli, másrészt ahogy a problémás ügyeket "intézi..."
Nem peta,petya!
Peta 89 a fórumos neve,nem tudtam hogy szart csinál,nekem is őt ajánlották,de akkor stornó!
Na mesélj..!

Gyűjtsük már össze a a károsultakat.. ha leszünk elegen szervezhetünk egy motorostúrát Magyarcsanádra
Ha Petyára gondolsz, azt ne nagyon reklámozd! Itt már ketten is szívtunk vele, meg ahogy hallottam, egy Transalpos kollegának is meggyűlt vele a baja.
Van egy srác a Yamaha TDM fórumon aki minden típusra legyártja,az eredeti koppintását.A TDM-re 28000ft a gs-re úgy tudom olcsóbb.
sziasztok!

keresek suzuki gs 500 ra 1992 es re bukókeretet ha van valakinek kérem jelezze!
Köszi gyerekek,írtam neki priviben.
Hja kérem, az már történelem.
Szerintem nem merészek ezek a gondolatok, teljesen rendben vannak.
Tavaly még megvolt az Aligai hormonkarbantartóm....kimondottan élvezetes volt egy átkefélt éjszaka után a napfelkeltében motorozni..
Most komolyan mondom full extrás érzés!
Ez még csak a te perverziód!
csak nem könnyű indulás előtt hazajönni
Meg kell fordítani az útvonalat, és minden rendben van.
nekem valamiért mindig úgy jön össze hogy reggel keletnek tartunk este meg nyugatnak
már tisztára kínai szemeim vannak
Már eljátszottam azzal a gondolattal is, hogy vajon egy tetszőleges több napos túrára lehetne-e olyan túratársakat verbuválni, akik képesek és hajlandóak napkelte előtt nagyjából 1 órával felkelni, hogy a napfelkelte, a pirkadat és a hajnali friss levegő utánozhatatlan hangulatát már motorozás közben lehessen átélni.

Magyarán még sötétben kéne elindulni "reggel", ami nyáron azért elég merész húzásnak tűnik. Valahogy nem mertem még ezt a vágyam nagy nyilvánosság előtt hangoztatni :D

Mondjuk az ilyen indulás csak akkor ér valamit ha legalább aznap délelőtt tartósan nyugat-keleti irányultságú az útvonal.. a hátunk mögött felkelő napban semmi élvezet nincs.
Egyre perverzebb a társaság.
Lassan már az jön, h motorozzunk meztelenül.
Tegnap megvolt, ma kihagyom
Volt téma a napokban az esti-éjszakai motorozás.

Ha van valakinek kedve ehhez, akkor ma este belemotorozhatunk a naplementébe a kiskunságban
Az is elég hogy az ember félgőzzel menjen. Én valószínűleg tavasszal lehettem, és a téli szórásokból gyűltek össze a nagyobb kupacok.
Nekem ez a lasszó, a többiek Környénél leváltak.
De legalább teszel érte!
Igen tudom, csak a melóba nem sikerül feltölteni a képeket.
Nemdohányzó Svájci orvos feleségének hétvégi motorja volt még a szülés előtt. Én is ilyet vettem... majdnem
Olajat kell nézni, mindig legyen maxon, meg vegyél bele benzint. Jó bonyolult cucc a GS