Biztos tud jót is, nem is azzal van baj, mi van ha jót csinál, hanem azzal ahogy egyrészt az ügyfelet kezeli, másrészt ahogy a problémás ügyeket "intézi..."
Tavaly még megvolt az Aligai hormonkarbantartóm....kimondottan élvezetes volt egy átkefélt éjszaka után a napfelkeltében motorozni..
Most komolyan mondom full extrás érzés!
Már eljátszottam azzal a gondolattal is, hogy vajon egy tetszőleges több napos túrára lehetne-e olyan túratársakat verbuválni, akik képesek és hajlandóak napkelte előtt nagyjából 1 órával felkelni, hogy a napfelkelte, a pirkadat és a hajnali friss levegő utánozhatatlan hangulatát már motorozás közben lehessen átélni.
Magyarán még sötétben kéne elindulni "reggel", ami nyáron azért elég merész húzásnak tűnik. Valahogy nem mertem még ezt a vágyam nagy nyilvánosság előtt hangoztatni :D
Mondjuk az ilyen indulás csak akkor ér valamit ha legalább aznap délelőtt tartósan nyugat-keleti irányultságú az útvonal.. a hátunk mögött felkelő napban semmi élvezet nincs.
Nemdohányzó Svájci orvos feleségének hétvégi motorja volt még a szülés előtt. Én is ilyet vettem... majdnem
Olajat kell nézni, mindig legyen maxon, meg vegyél bele benzint. Jó bonyolult cucc a GS
Gyűjtsük már össze a a károsultakat.. ha leszünk elegen szervezhetünk egy motorostúrát Magyarcsanádra
keresek suzuki gs 500 ra 1992 es re bukókeretet ha van valakinek kérem jelezze!
Most komolyan mondom full extrás érzés!
már tisztára kínai szemeim vannak
Magyarán még sötétben kéne elindulni "reggel", ami nyáron azért elég merész húzásnak tűnik. Valahogy nem mertem még ezt a vágyam nagy nyilvánosság előtt hangoztatni :D
Mondjuk az ilyen indulás csak akkor ér valamit ha legalább aznap délelőtt tartósan nyugat-keleti irányultságú az útvonal.. a hátunk mögött felkelő napban semmi élvezet nincs.
Lassan már az jön, h motorozzunk meztelenül.
Ha van valakinek kedve ehhez, akkor ma este belemotorozhatunk a naplementébe a kiskunságban
Olajat kell nézni, mindig legyen maxon, meg vegyél bele benzint. Jó bonyolult cucc a GS