Ha jól olvasom mentek a hétvégi Bajai turára, mert ha kész a polo elhozhatnád, én meg átugornék érte valamikor. Mégis csak közelebb van Eger mint Adony.
Az naon jól hangzik!
Én benne vagyok! Úgyis majdnem elHKG-ztunk pénteken meló után Goliattal felétek...
Októberi iccaka már elég cidris sátrazáshoz, nem? Kár, h nekünk pici kertünk van, ahol sziget-feeling lenne, ha sátrak is fel lennének állítva. Meg nem tom mit szólnának az ősök... Nem kompatibilisek... Pedig de szívesen szerveznék egy ilyen partit... Mikó lesz már sajátom?....
Gratulálok az álmodhoz!
Ha nem laknál ilyen messze, szívesen a közelébe engednélek!
Még a kutyuli hátára is felkapaszkodhatnál..... csak, hogy tudd miről álmodsz!
Szeptember második felére jelentkeztem be. Elfogadták, de a konkrét időpontról három héttel előtte küldenek tájékoztatást.
Így úgy néz ki, hogy október első hétvégéje 5-6-7 jó lehet!
Amikor itt vagy, rendezhetnénk akár egy nagyobb talit is, ha már a Nyulunk felhozta. Az udvaron van elég hely sátorozni, csak már akkor lehet, hogy hívesre fordul az idő. Hacsak nem keresek valami koli-szerű óccó szállást a társaságnak.
"Hacsak úgy nem...."
Hétvégén épp az járt a fejemben, hogy jövő tavaszra-nyárra rendeznék egy sátoros, fürcsis, pincés, motorozós hosszú hétvégét nálam.
Vigyáznom kell, mert a munka kezd már a fórumozás rovására menni....
Akkor hagyjuk a sátrazós nagy talit a jövő évi melegszezonra?
Csak én megyek. De köztudottan nagy a szívem, így sokan beleférnek...
Ezzel együtt remélem, hogy Zsuzsi nem kőszívű!
Természetesen elhozom. Nagyon szívesen.
Jó lesz az cseh túra!
Ha jól olvasom mentek a hétvégi Bajai turára, mert ha kész a polo elhozhatnád, én meg átugornék érte valamikor. Mégis csak közelebb van Eger mint Adony.
Ha minden igaz holnap, vagy holnap után nálam is vannak.....
Aki nem jön hétvégén az eljöhet érte......aki jön annak meg elviszem...........
Remélem sikerül már egy olyan csop képet csinálni hogy GS-ek és GS pólósok vannak rejta....
Határtalan az örömöm.
1. Hétvégén megyek Brnoba.
2. Blue Baja felé indul.
Ezek szerint nem fog esni észak fele.
De mindenkinek eső mentes hétvégét kivánok.
Zsuzsi még nem tudja....
Csak Rád számít...
ps: gyúrok a sajátra.... (vagy megfűzöm jövőre Zs-t, amikor már kinőtt az újravetett fű... hadd partizzunk ott egyet.... hehehhe )
Ne aggódj, recsegtünk volna, hogy hűtsetek be egy bambit!
Igaz, mi is HKG-ztunk egyet Tiszafüredre... de, hát van telefon is... nem?
Felmérjük az érdeklődőket...
Meg szólok a Főnötnek....
p.s: majd akkor, ha ilyen koros menyecske leszel, mint mi vagyunk itt egy páran...
Én benne vagyok! Úgyis majdnem elHKG-ztunk pénteken meló után Goliattal felétek...
Októberi iccaka már elég cidris sátrazáshoz, nem? Kár, h nekünk pici kertünk van, ahol sziget-feeling lenne, ha sátrak is fel lennének állítva. Meg nem tom mit szólnának az ősök... Nem kompatibilisek... Pedig de szívesen szerveznék egy ilyen partit... Mikó lesz már sajátom?....
Gratulálok az álmodhoz!
Ha nem laknál ilyen messze, szívesen a közelébe engednélek!
Még a kutyuli hátára is felkapaszkodhatnál..... csak, hogy tudd miről álmodsz!
üdv: Gino
Így úgy néz ki, hogy október első hétvégéje 5-6-7 jó lehet!
Amikor itt vagy, rendezhetnénk akár egy nagyobb talit is, ha már a Nyulunk felhozta. Az udvaron van elég hely sátorozni, csak már akkor lehet, hogy hívesre fordul az idő. Hacsak nem keresek valami koli-szerű óccó szállást a társaságnak.
"Hacsak úgy nem...."
Hétvégén épp az járt a fejemben, hogy jövő tavaszra-nyárra rendeznék egy sátoros, fürcsis, pincés, motorozós hosszú hétvégét nálam.