Ezennel valaki f.szával verném a csalánt! Aki az ország közepén lakik, azt meglátogathatnánk egy esti kajálásra akár hétköznap is! És beleférne egy jó kis éjszakai guriga akárhol... mondjuk a nagyfaluban. Este 7-re bárhova oda tudok érni...
Goliát... például nálatok nem-e lehetne-e? Így magyarul...
Inkább van egy tuti telszámom, és csinálnak ott fincsi Pizzákat... Egyszerűbb, minek bonyolítsuk feleslegesen az életet... Így is annyi mindenhez kell érteni...
Mindenki elégedett volt! Csak szombaton egész nap barbiztam és belvilleztem. Azé nem bántam!
Egy kicsit összezavarodtam a sok szám között.... Hol aludtál? A munkahelyeden?
Sajna nem. Szeptember végén..... szakvizsgázom. Azt hiszem, bőven csak azzal fogok foglalkozni. Már most is azzal kellene, de még nem volt lelkierőm elkezdeni a felkészülést.
Tompi megmondta. Amióta köze van az AKMT-hez és Blue-hoz, azóta ázik... ha kell, ha nem! Előtte bejárta Európát, oszt alig találkozott esővel!
Blue faktor olyan, hogy csak rágondolsz a barátodra és már szakad is... tök mindegy hol vagy!
Üdv mindenkinek!
Egyre inkább van egy olyan érzésem hogy Blue főnök eső csalogató kisugárzása mára már országos hatáskörű lett. Szóval pénteken csak a sátram ázott el Balatonkenesén ( a TG sátor egy ponyvával megerősítve vízmentes éjszakát adott). Aztán ahogy közeledett a főnök a szombati motorozásra, már kora délután elkapott egy kis eső Akarattyán, de szerencsére megelőztem, így Fehérváron már száraz pályán fociztunk. Majd vasárnap délelőtt hazafelé (gondolom Blue megint motorközelbe ment) majdnem végig áztam a hetvenesen. Mindenesetre a csomagok a szemeteszsákban nem áztak el, a bakancsom és a kordura pedig nagyon jól vizsgázott. Csak sajna pest felé már a plexi vált majdnem átláthatatlanná.
Azért láttam nektek is kijutott a jóból, és jól szórakoztatok. Grat Kucséknak a szervezésért. Estére megnézem a videótokat is.
Na, de még te mondtad nekem, hogyan kell a túrót töltelékké formálni a palacsintába. Nyusziék nem szoktak ilyet enni.... De azé csak összehoztuk a telefonos segíccséggel!
Majd csinálhatnánk megint olyan fini salit, meg csirkealkatrészeket. De hiányzik már egy jó kis grillezés...
Áhhh, már dél van.... Régen volt reggel... ( na jó, én fél 7kor ébredeztem, pedig ráértem volna negyed 8ig szunnyadni... Ha meg otthon aludnék, elég lenne 8kor kelni. Igaz nem is 3kor teszem le a melót sajna....)
Nem van kedved/tek Zsuzsival jönni a pécsi hétvégére. (stopmotoros.húúúú)
Sütögetés? Én maradok szimplán az evésnél.. Rajtam már az a fránya hagyma is kifogott múltkor Bár a végén még megtanulok főzni... Mire nem jó ha az embernek van motorja, és hozzá jó a társaság
Ted! Beszteroidoztak? Az naggyon jó!
Megjött a cuccos a bótba! Így, ha minden jól megy, nem lesz szükség kéróra hétvégén.
Mindenesetre köszönöm az ígéretet!
Teddy én már nem aggódok, hisz hallottam a hangod telóban... Ameddig van helló-helló, addig tuti nincsen gond A szurinál csak azért voltál erős, mert volt ott nővérke, mi lett volna ha egy debbella állat adja be a hátsódba Lett vóna ott sírás
Állítólag ugyan az, mint a krémben... Diclophenacum nitricum. Bár erős a gyanúm, hogy valami "kábítószer" is került bele, mert pörgök, mint állat és nem érzem a fájdalmat. Jobb nem lesz tőle, csak nem érzem. Ezt támogatta az OEP. Gyógyulni majd magamtól kell!
Ha van kedvetek jönni, akkor jelentkezzetek. Mi (Teddy, Goliat, Darázs, Nyusz) úgy tervezzük, h pénteken megyünk, és vasárnap jövünk. Foglalunk vmi kellemes kéglit, és sütögetünk esténként...
Goliát... például nálatok nem-e lehetne-e? Így magyarul...