Ma mentem először a motorral. Nincs rajta burkolat, a fényszóró izzóját is csak úgy oda szigszallagoztam a bowdenekhez.
Beállítottam a hátsó kereket is. Nem volt párhuzamos, kicsit jobbra állt. Több mint 1 mm volt a két oldal között. Most szépen ki tolómérőztem és tök fasza, nem húz semerre!
Úgy néz ki minden gond nélkül megúszta. Lehet az enyhén ferde hátsó miatt kopott jobban a gumi bal oldala?
Ma voltam melóban motorral...................el is felejtettem milyen jó ez.
Kilóhatvannal a 3-ason terrorizálni az ótósokat.
Az új gumikon gurulás se semmi.
Hellóóó Srácok!
Éjjel negyed 2kor hullaként, 820 km megtétele után szerencsésen hazaértem! Hihetetlenül szép helyeken jártunk! A vége vmivel több, mint 2000km lett.
Ebből most kijöttél. Becsüld meg, és örülj duplán, hogy minden mehet ugyanúgy tovább.
Régebben minusz 1-ben azon imátkoztam hogy nem lépjen le a nyannyer..............szal mentem én de most jelenleg nem teszem.
Beállítottam a hátsó kereket is. Nem volt párhuzamos, kicsit jobbra állt. Több mint 1 mm volt a két oldal között. Most szépen ki tolómérőztem és tök fasza, nem húz semerre!
Úgy néz ki minden gond nélkül megúszta. Lehet az enyhén ferde hátsó miatt kopott jobban a gumi bal oldala?
Kilóhatvannal a 3-ason terrorizálni az ótósokat.
Az új gumikon gurulás se semmi.
Lökök neki SMS-t.
http://www.jofogas.hu/somogy/G...
nincs valakinek eladó gs 500 350 ezer forintig érvényes magyar okmányokkal és forgalmival ?
...aztán majd mesélj !
Mesélj miket láttál, merre jártál, mik a viszonyok?
Éjjel negyed 2kor hullaként, 820 km megtétele után szerencsésen hazaértem! Hihetetlenül szép helyeken jártunk! A vége vmivel több, mint 2000km lett.