sziasztok A Mogul Moto 4t 10w 40/10w-50 szintetikus olajról mi a véleményetek?Szintetikusat lehet bele tenni?(Egyik motoros jóbarátom a Mogul kereskedésben dolgozik neki is Gs 500 van.ö 10w-50 rak bele azt mondja nagyon jó a motor töle.viszonylag jó áron tudnék hozzájutni)elöre is köszönöm!
Nem önszándékukból vegyítenek, hanem kötelezően minden 95-ös bentin 5%-ban etanolt is tartalmaz. A németeknél vannak olyan kútfejek, ahol ez az arány 10% de ezt oda is írják ez az E10 90% benzin 10% etanol. Szép új világ
Na jahh...amikor még anno a csajom is észrevette ,hogy a kinti löttytől máshogy megy az audi....és kevesebbet eszik.
..vagy kint oxigénnel dúsítják a levegőt..
A méréskor még nem forgalmaztak etanolt...amivel előszeretettel hígítanak....igaz ,hogy megy az autó tőle...de a régebbiek tömítései fél év alatt kukaéretté vállnak.. Az octávián kipróbáltam....anyáztam is utána..
Az az 5% nyomatéktöbblet szerintem pont a GS-nél érezhető, és eddig sem extra lóerőkről beszéltem. Persze nagyobb motoroknál nem igen van jelentősége, de szerpentinen még a gsx-nél is érzek némi pozitív különbséget (nem placebo).
Tegnap végre egy komolyabb túrán is kipróbálhattam a GS-500-as motoromat. 560 kilométer lett a teljes táv a nap végére. Volt minden, nap, szél, eső, sűrű köd. De a lényeg, hogy a motor a túra-igényeimnek teljesen megfelel. Az üléspozíció- pedig az előző motor üléshelyzete után féltem tőle - kényelmes, a kormány távolság is jó. Egész napos motorozás- persze kis pihenőkkel gyakran- után nincs semmi különös fáradtság, zsibbadás stb. A dobozokkal pedig a komfortom sokat javult. Szóval örülök, hogy eddig így alakulnak a dolgok.
A 70-esen még a szoborpark előtt Pest felé egy lámpánál egy kék fehér GS500 F állt be ma a kocsim elé. Olyat sprintelt induláskor, hogy még engem is meglepett, hogy mire képes a GS. Nem ismer valaki magára?
..amúgy az enyém szerette a full synt-et