Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mogul? az meg mi a málna? Nézd meg a JASO minősítést..
..amúgy az enyém szerette a full synt-et
sziasztok A Mogul Moto 4t 10w 40/10w-50 szintetikus olajról mi a véleményetek?Szintetikusat lehet bele tenni?(Egyik motoros jóbarátom a Mogul kereskedésben dolgozik neki is Gs 500 van.ö 10w-50 rak bele azt mondja nagyon jó a motor töle.viszonylag jó áron tudnék hozzájutni)elöre is köszönöm!
Igen!ennek is erdekes illata van.a robogó megy töle,de a gs 500 halott ettöl a benzintöl.
E85 sem full etanol 85% etanol 15% benzin.
Nem önszándékukból vegyítenek, hanem kötelezően minden 95-ös bentin 5%-ban etanolt is tartalmaz. A németeknél vannak olyan kútfejek, ahol ez az arány 10% de ezt oda is írják ez az E10 90% benzin 10% etanol. Szép új világ
Ez sajnos kivédhetetlen, mindig lesz egy: jobb lett volna. De az sem ritka, hogy megbánja az ember a motoreladást.
Jöhetett volna előbb is :(
Na jahh...amikor még anno a csajom is észrevette ,hogy a kinti löttytől máshogy megy az audi....és kevesebbet eszik.
..vagy kint oxigénnel dúsítják a levegőt..
A méréskor még nem forgalmaztak etanolt...amivel előszeretettel hígítanak....igaz ,hogy megy az autó tőle...de a régebbiek tömítései fél év alatt kukaéretté vállnak.. Az octávián kipróbáltam....anyáztam is utána..
A prémium cucc onnan jön. És nincs vegyítve.
Ha a hengerek fokozottan kopnak, az már tényleg gáz. Viszont azt tudom, hogy a fogyija parádés!
Hatso kerekcsapagy elcseszett kialakitasa,rozsdasodo csavarok,hengerek is fokozottan kopnaj,elektromos problemak ket akksit nyirt ki.,turagephrz kepest eleg kenyelmetlenul hasalos.nem lehet magneses tanktaskat tenni ra.
Ha elfogadod a korlátait, nagyon szerethető gépezet. A kényelme szerintem is teljesen rendben van.
Az az 5% nyomatéktöbblet szerintem pont a GS-nél érezhető, és eddig sem extra lóerőkről beszéltem. Persze nagyobb motoroknál nem igen van jelentősége, de szerpentinen még a gsx-nél is érzek némi pozitív különbséget (nem placebo).
Majdnem behugyoztam a röhögéstől: potyautas
Milyen gondok voltak?
Szia!
Sajnos már lemaradtál róla!
Üdv!
Attila
Ezt inkább ne...........GSS egy évig használt ilyet..............jókat szívott vele mejd vett egy shivert.
Tegnap végre egy komolyabb túrán is kipróbálhattam a GS-500-as motoromat. 560 kilométer lett a teljes táv a nap végére. Volt minden, nap, szél, eső, sűrű köd. De a lényeg, hogy a motor a túra-igényeimnek teljesen megfelel. Az üléspozíció- pedig az előző motor üléshelyzete után féltem tőle - kényelmes, a kormány távolság is jó. Egész napos motorozás- persze kis pihenőkkel gyakran- után nincs semmi különös fáradtság, zsibbadás stb. A dobozokkal pedig a komfortom sokat javult. Szóval örülök, hogy eddig így alakulnak a dolgok.
HA megvan még írj egy e-mailt légyszi a rapali125@freemail.hu -re
Érdekelne a dob :D Mennyiért adod?
Benzin nem keveredik vízzel. Ahhoz elég sok etanol is kell.
Tablet átka. Itt.
szedi ott a talpát mind..:) csak pörgetni kelll...
A 70-esen még a szoborpark előtt Pest felé egy lámpánál egy kék fehér GS500 F állt be ma a kocsim elé. Olyat sprintelt induláskor, hogy még engem is meglepett, hogy mire képes a GS. Nem ismer valaki magára?