Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a középsztender. 2001-es japán gyártás. Elfáradt...
Valami olyasmi.
A technikás egyenesek?
Az Oroszlány-Csákvár szakaszra gondolsz? Az tényleg jó, csak annyira nyújtott kanyarok vannak hogy nem hogy egyszer sem fékezek hanem vissza sem pakolok 6-odikból.
Jó a beton?
Nekem is Spanyol összeszerelésű van, minden egyes leállításnál eszembejut hogy mi van ha eltörne, de még bírja (K4) azonban van egy kis lötyögése oldal irányban, nem tudom ez normális-e.
Jut eszembe, Biatorbágy Majk Tatabánya útvonal nagykirállyság!
költséghatékony anyagot használtak
Valószínű a váz felületketkezeléséhez más technológia lett bevezetve a spanyol gyárban.
Át kell nézni lecsiszolni és festeni.
Én vásárlásnál megnéztem 6 darabot... ebből 4 volt fiatalabb... 2 japo... sajna csak a kiválasztottról készült kép...de nekem úgy tűnt ténylegesen az újabbaknak rozsdásabbak voltak a hegesztései... plusz itt helyben vagy 1 ezüst blokkos... és tank alatt... kipuff cső... mindene... rozsdásabb mint az én 10évvel öregebb vasam... enyémen csak az akksitartónál találtam rozsdát...de ott nem keveset... odapipilt az akkis..lerobbantotta a festéket...és már vidáman eszi is a barna moha...
A japonak sem metálfényes az alja, csak annál ráfogjuk a korára...
Ataaa....középsztendere is csak véletlen és rozsdásodó alváz is....és 2004 utáni gépekről beszélünk.
De jó...az enyém is espanyol akkor havonta nézzem meg milyen állapotba van az alváz?
Baromság ez a spanyol vs. japo vita. Nem ezen múlik, a szabvány az szabvány
Tört már el valakinek az oldalsztendere egy sima letámasztás közben?.....egy haveromnak igen...spanyol vas. Kezdem hinni hogy nem csak összeszerelték a spanyolok, hanem költséghatékonnyá tették a gyártást.
hát..eszi nem eszi nem kap mást..:D
7-8e körül érzi elemben magát, pörgesd bátran!
csak mostanra vagyok úgy vele hogy tartósan járkálok ide oda vele.. és ugyebár 5-6ezer közt érekesen viselkedik...5 ezer alatt lusta... meg hogy meglegyen az a 130as tempó... amúgyis felépörög rendesen...
Persze.
Mindenki, csak van aki nem tartósan
Mi a kérdés?
Üdv ujból...valaki használja a gépet 6000 fordulat alattis..?
Vagy eladtak vagy letelt a honap es nem hoszabbitottak meg.
Hívd fel Őket, bár én sem találom, eladták volna?
Amugy meg kell kerdezni normalis modon hogy le lehetne valamit faragni az aran mondjuk valami szervizopciot vagy felszerelest,ruhazatot.
Ott csak egy GSX, SV, VS hirdetést találtam.
Suzuki Budakalász hirdeti (hahun is)!
Menj el nézd meg! Igaz 650e, de fiatalabb (2006-os forgalombahelyezésű K5-ös), Pirelli Sport Démon (a Gs-élre legjobb) gumival, patika állapotban, valós km-el
Nekem nincs business-em benne, mert beszámíttattam, de azért ajánlja Krissal is, mert nagyon rendben van (és mert jó arc)
1 tulajos, tudok róla mindent