Az Oroszlány-Csákvár szakaszra gondolsz? Az tényleg jó, csak annyira nyújtott kanyarok vannak hogy nem hogy egyszer sem fékezek hanem vissza sem pakolok 6-odikból.
Nekem is Spanyol összeszerelésű van, minden egyes leállításnál eszembejut hogy mi van ha eltörne, de még bírja (K4) azonban van egy kis lötyögése oldal irányban, nem tudom ez normális-e.
Jut eszembe, Biatorbágy Majk Tatabánya útvonal nagykirállyság!
Én vásárlásnál megnéztem 6 darabot... ebből 4 volt fiatalabb... 2 japo... sajna csak a kiválasztottról készült kép...de nekem úgy tűnt ténylegesen az újabbaknak rozsdásabbak voltak a hegesztései... plusz itt helyben vagy 1 ezüst blokkos... és tank alatt... kipuff cső... mindene... rozsdásabb mint az én 10évvel öregebb vasam... enyémen csak az akksitartónál találtam rozsdát...de ott nem keveset... odapipilt az akkis..lerobbantotta a festéket...és már vidáman eszi is a barna moha...
Tört már el valakinek az oldalsztendere egy sima letámasztás közben?.....egy haveromnak igen...spanyol vas. Kezdem hinni hogy nem csak összeszerelték a spanyolok, hanem költséghatékonnyá tették a gyártást.
csak mostanra vagyok úgy vele hogy tartósan járkálok ide oda vele.. és ugyebár 5-6ezer közt érekesen viselkedik...5 ezer alatt lusta... meg hogy meglegyen az a 130as tempó... amúgyis felépörög rendesen...
Suzuki Budakalász hirdeti (hahun is)!
Menj el nézd meg! Igaz 650e, de fiatalabb (2006-os forgalombahelyezésű K5-ös), Pirelli Sport Démon (a Gs-élre legjobb) gumival, patika állapotban, valós km-el
Nekem nincs business-em benne, mert beszámíttattam, de azért ajánlja Krissal is, mert nagyon rendben van (és mert jó arc)
1 tulajos, tudok róla mindent
Jut eszembe, Biatorbágy Majk Tatabánya útvonal nagykirállyság!
Át kell nézni lecsiszolni és festeni.
Mi a kérdés?
Menj el nézd meg! Igaz 650e, de fiatalabb (2006-os forgalombahelyezésű K5-ös), Pirelli Sport Démon (a Gs-élre legjobb) gumival, patika állapotban, valós km-el
Nekem nincs business-em benne, mert beszámíttattam, de azért ajánlja Krissal is, mert nagyon rendben van (és mert jó arc)
1 tulajos, tudok róla mindent