Nem visítós!
Egyébként nincs egy hete hogy haverral cseréltünk motort. Aztán amikor a "hegy" alján bevártam, akkor hallottam hosszabban hogy milyen fasza hangja van ahogy jön le a szerpentinen. Alsóbb fordulatokon faszán duruzsol még a gyári dobbal is. De minden motornak olyan gangja van amilyen hangszert raknak rá. Ganjaninja GS-ének brutál hangja volt utángyártott dobbal, szóval megoldható.
Egyébként az 500-asok közül nekem a GS hangja tetszik a legjobban, pártos elhajlás nélkül.
Vacilálok ezen a motoron tetszik kinézetre mindenben fogyasztás igénytelenség stb... de őszintén sztetek milyen a hangja tudom most jöhetnek a beszólások ....... én arra hajtok hogy minnél szebb legyen a hangja ez a "fétisem" szal ha van valakinek olyan gs -e amin sport dob van feldobhatna róla egy jó minőségű hanganyagot ,tudom ne várjak csodát egy sor 2 es géptől de akkor is :)
20-25 körül mennek, szerintem nem újak. Valahol láttam hajlottat 8000-ért. Most már én is felteszek ilyen oldalakra használt sört...
Haveréknál megpróbáljuk, aztán ha nem megy akkor max veszek egyet.
Mennyi lenne egy új vagy bontott?...az SV-re olyan 30 körül van a jó bontott és 45 az új.....volt amit megpróbáltunk megjavíttatni kasztnissal, de aki jól megcsinálta az elkérte az újnak az árát ami meg olcsó volt nem lett jó.... ......nagyon nehéz rendesen megcsinálni, tapasztalat és nem megmondás.....persze próbálkozni érdemes ha magad csinálod és nem fizetsz érte, hátha sikerül?...
Szezon közepén 4kor világos van, mire az ember összeszedi magát és motorra ül már 2 órája süt a nap, 6-7 óra között meg már tökéletes az út, nyári meleg időszakot feltételezve. Tudom, mert próbáltam. Amikor először voltam a Transalpinán akkor valamikor kora délután értünk oda, a megnyitás évében..akkor is csak lézengtek az emberek, viszont másodjára csak mi voltunk a hegyen, hajnalban.. simán lábtartóig lehetett dönteni a motort. Felejthetetlen élmény volt.
Egyébként nincs egy hete hogy haverral cseréltünk motort. Aztán amikor a "hegy" alján bevártam, akkor hallottam hosszabban hogy milyen fasza hangja van ahogy jön le a szerpentinen. Alsóbb fordulatokon faszán duruzsol még a gyári dobbal is. De minden motornak olyan gangja van amilyen hangszert raknak rá. Ganjaninja GS-ének brutál hangja volt utángyártott dobbal, szóval megoldható.
Egyébként az 500-asok közül nekem a GS hangja tetszik a legjobban, pártos elhajlás nélkül.
Gsxr 1000 k5.
Vacilálok ezen a motoron tetszik kinézetre mindenben fogyasztás igénytelenség stb... de őszintén sztetek milyen a hangja tudom most jöhetnek a beszólások ....... én arra hajtok hogy minnél szebb legyen a hangja ez a "fétisem" szal ha van valakinek olyan gs -e amin sport dob van feldobhatna róla egy jó minőségű hanganyagot ,tudom ne várjak csodát egy sor 2 es géptől de akkor is :)
Ha nem lesz meg időben, akkor lehet jól jönne!
Hétvégén, vagy jövő hét elején már okosabb leszek.
Ataa! Jobbulást! Ha kell össze szedem mim van E s elejéhez. Lámpa-index-tartok. Szólj ha kell!
Barátom 650 SV je eladó lett. Ha esetleg érdekel valakit feltöltöm a részleteket.
Haveréknál megpróbáljuk, aztán ha nem megy akkor max veszek egyet.
Tényleg baromi jó videó, és ha belegondolok, hogy mennyivel olcsóbb, mint Ausztria
XF 650 Freewind, AN 250-400 Burgman jeladó
E-bay fanok, tudnátok segíteni?
Tudom kicsi rá az esély, de hátha.
Könnyebb úgy hajtogatni ha tudom mi a cél...