Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor megnyugodtam,hogy lehet bele rakni full szintetikusat! küszi
Ó, itt egy hetet is el lehet tölteni túrázással. Most erre nem lesz idő, feszítettben leszünk.
Szlovák paradicsomhoz tartozik. Keress rá, asszem valami spiske tomasovice, vagy mi?
Amikor megláttam a linket azt hittem, hogy abból fog állni, hogy ki milyen gyorsan tud rendelni gumit, milyen gyorsan tud beállni a szerelő állásra és a végén mennyire gyorsan fizeti ki a számlát....
Az Erdély, nem?
Tamásfalvi kilátót tudom ajánlani, ha már arra jártok. Nem nagy séta, és a szikla szélén hasalva lógatni a fejed a mélybe tuti élmény...
akik akarnak. :-)
Még megdumálom Babymmel. Kik jönnének?
Szerintem előbb - ha lehet. 9? Akkor 8 körül elég Pestről indulni.
20:30-kor megy le a Nap, akkor 10h-kor kellene B.gyarmaton lenni?
Még nincs konkretizálva. Egy biztos, az út hosszú, ergo korai indulás kell. A gugli 7,5 órát ad, de ebből cigiszünettel, városnézéssel közel 10 óra is lehet. Plusz a Pest Gyarmat táv is ott van még.
Mikor indulsz?
Sziasztok Urak!

Nincs véletlenül valakinél feleslegesen kószáló szelepállító lapka?
260, 263, 295 méretekre lenne szükségem.

Köszí .
3,5 literes fogyasztás egy 99-es GS-nél... hmmm... no comment.
Rendes vagy, köszi
Amikor olvastam azon gondolkoztam, minek adjam el, ha úgysem motorozom, aztán rájöttem, miért ne adjam el, ha úgysem motorozom...
Tegnap beröffentettem, gurultam 5 percet, aztán mennem kellett tovább... azért sírt a szájam rendesen, hogy most nincs rá idő. Na majd egy újjal..
Szia!
Bizton mondhatom, hogy van, mégpedig nekem. Eladási szándékom pedig a felajánlott összeggel egyenes arányban tud nőni, és ez az az összeg, amire felkapom a fejem.
Profilomban olvashatsz róla, visszanézve a fórumban képeket is találsz, ha érdekel, krissal@freemail.hu a mail címem és kérdezz, majd tegyél egy ajánlatot. Részletek az adatlapomon.
A fórumról sokan ismernek és a vasat is, bár idén alig mentem...
Nem zsákbamacska.
Én tuti nem megyek.

http://youtu.be/Smwrw4sNCxE
keresek egész nap.... mindenhol lehet nem vettem észre..
szarom le a nyulat
legfeljebb nem tudjátok meg, hova megyek, így nem is jöhettek.
Zűr van a mátrixban.................kövesd a fehér nyuszit.
mi a tök van?