Amikor megláttam a linket azt hittem, hogy abból fog állni, hogy ki milyen gyorsan tud rendelni gumit, milyen gyorsan tud beállni a szerelő állásra és a végén mennyire gyorsan fizeti ki a számlát....
Még nincs konkretizálva. Egy biztos, az út hosszú, ergo korai indulás kell. A gugli 7,5 órát ad, de ebből cigiszünettel, városnézéssel közel 10 óra is lehet. Plusz a Pest Gyarmat táv is ott van még.
Rendes vagy, köszi
Amikor olvastam azon gondolkoztam, minek adjam el, ha úgysem motorozom, aztán rájöttem, miért ne adjam el, ha úgysem motorozom...
Tegnap beröffentettem, gurultam 5 percet, aztán mennem kellett tovább... azért sírt a szájam rendesen, hogy most nincs rá idő. Na majd egy újjal..
Szia!
Bizton mondhatom, hogy van, mégpedig nekem. Eladási szándékom pedig a felajánlott összeggel egyenes arányban tud nőni, és ez az az összeg, amire felkapom a fejem.
Profilomban olvashatsz róla, visszanézve a fórumban képeket is találsz, ha érdekel, krissal@freemail.hu a mail címem és kérdezz, majd tegyél egy ajánlatot. Részletek az adatlapomon.
A fórumról sokan ismernek és a vasat is, bár idén alig mentem...
Nem zsákbamacska.
Nincs véletlenül valakinél feleslegesen kószáló szelepállító lapka?
260, 263, 295 méretekre lenne szükségem.
Köszí .
Amikor olvastam azon gondolkoztam, minek adjam el, ha úgysem motorozom, aztán rájöttem, miért ne adjam el, ha úgysem motorozom...
Tegnap beröffentettem, gurultam 5 percet, aztán mennem kellett tovább... azért sírt a szájam rendesen, hogy most nincs rá idő. Na majd egy újjal..
Bizton mondhatom, hogy van, mégpedig nekem. Eladási szándékom pedig a felajánlott összeggel egyenes arányban tud nőni, és ez az az összeg, amire felkapom a fejem.
Profilomban olvashatsz róla, visszanézve a fórumban képeket is találsz, ha érdekel, krissal@freemail.hu a mail címem és kérdezz, majd tegyél egy ajánlatot. Részletek az adatlapomon.
A fórumról sokan ismernek és a vasat is, bár idén alig mentem...
Nem zsákbamacska.
http://youtu.be/Smwrw4sNCxE
legfeljebb nem tudjátok meg, hova megyek, így nem is jöhettek.