Inkább hozd föl Pestre Sima Béláékhoz, ők párezerért rendbe teszik. Nekem a tankot meg a konzolt 10ezerért javították 3 éve.
Mellesleg a műanyagozásért elég drága a 20... Szintén 3 éve nekem 12-ért csinálta a fejidomot, a 2 oldalidom alját és a sárvédőt egy ember a 16. kerületben...
Ugyan csak régi DL-en ültem, de a 650-es és az 1000-res is tök használható volt, pedig szerintem én se vagyok magasabb ataaanál. Nem volt olyan érzésem, mint a BMW GSA-n, hogy húbazmeg, akkor ezt most hogy is kéne... Egyébként valószínűleg azt is meg tudnám szokni ha nagyon muszáj lenne, főleg hogy azt van mire kényelmesen letámasztani, ha nem jön ki a lépés.
Az új DL rendkívül kényelmes motor, már nagyon mélyről nyomatékos motor, /ebben összehasonlíthatatlan a régivel /. Viszont ataaa-nak sztem túl magas lenne.
Addig mig nem lesz egy erosebb motor alatta es nem akar gyorsabb lenni.
Marpedig nem mindegy egy kanyarki majd az egyenes utan kanyarbe elott hogy milyen eros gepnek huz egy togazt.
Ami gsnel egy szazas az egy hetotvenes lnek kilotven kilohetven......ott azert ken valami horgonyfele mert nem lessz eleg a dontsuk melyebbre.
Ezért írtam, azt hogyha nem akar gyorsabban motorozni mint a GS-sel. Egyébként meg a fórumhozzászólások alapján pont ataaanak teljesen mindegy, hogy milyen fék van a motoron.. a V2-nél meg pláne
Ha nem akar gyorsabban motorozni mint a GS-sel, csak nagyobb dinamikára vágyik... meg esetleg arra hogy hegynek felfelé se kelljen noszogatni a motort, akkor egy DL-el nem nagyon tud mellélőni. Az ezresnek nyűgös a kuplungja, de az se egy vész... mondjuk 650-net nem vennék a helyében, de az 1000-res az simán jó lehet a GS után
Milyen a hangja egy sor4-nek 3-ezren, 4000-en?..... nagyjából 8000-körül kezd megjönni a hangja, ezt sokan elfelejtik, aztán csak unatkoznak, amikor nem pályáznak.
Na a GS-nek mindenhol jó a hangja, meggyőző férfias jelenség. Gyakorlatilag 3000-től kezdve határozottan számolhatsz vele tuning dob nélkül is.
Mellesleg a műanyagozásért elég drága a 20... Szintén 3 éve nekem 12-ért csinálta a fejidomot, a 2 oldalidom alját és a sárvédőt egy ember a 16. kerületben...