Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem tudod a hajnali páralecsapódás miatt annyira dönteni a vasat
A fényekből ítélve talán hajnalban volt. Egyébként akkor a legjobb minden ilyen út... ha egyszer újra fel akarok menni a transzfogarasra, valószínűleg a lábánál fogok éjszakázni és pirkadatkor iramodok neki. Ez a stratégia valószínűleg azokra a nyugati panorámautakra is megfelelő lehet, ahol nem limitálja nyitvatartási idő a megtekintést.
Szerintem nrki lezartak az egeszet az autos felvetelekkor.
Tuti hogy a forgalommentesseg nagyban noveli a waooooo faktort.
Júliusban mennek...akkor már biztos nyitva lesz
Nyitva van már egyáltalán a Transzfogaras?
Na ez a hypeolás... elején Transzfogaras, aztán második fele Transalpina. A srác lefossa a bokáját az örömtől..

Egyébként kurva jó videó, érdemes végignézni

http://youtu.be/Sy3b6pEroJw
Mondjuk mi turisták, akik a nyitáskor ódákat zengtünk róla tehetünk erről... azóta meg már külföldi autós és motoros sajtó is úgy számol be a Transalpináról, mint Európa egyik, ha nem a legélvezetesebb hágójáról! Szóval kicsit túl lett hypeolva 2-3 év alatt a hely..
Már 2012-ben is volt fent egy büfékocsi a tetőn.. csak úgy a'la natur a gyepen. Már az is elég vészjósló volt, meg az is hogy mennyire kikopott a fű a csúcson az egy évvel korábbi állapotokhoz képest.
A déli hágóra már jellemző sajna. A tükör aszfalt káros hatásai...
Azért én kíváncsi leszek a beszámolóra.. meg arra is hogy most már akkora zsibvásár lesz-e a Transalpinán is, mint ami a Transzfogarason már sajnos teljesen megszokott
Halleluja
Javították.
Nyugodj meg... Brezoi-Vidra tó szakasz sem a hibátlan aszfaltról volt híres két éve. Mondjuk kátyú alig volt, csak dobálós volt eléggé... azt pedig nem mindenki szereti.
Köszi az tervet. Átnézem.
D-E nagyon gáz volt 3 éve... Ha nincs friss infó oda több időt kell számoljunk...
Soha nem lehet tudni... én már szitkozódtam, azért mert a betervezett kerülőt, ami szándékaim szerint murvás erdei út lett volna épp előttünk aszfaltozták le.. össz-vissz egy 20 méteres szakaszon volt meg eredeti állapotában. Mondjuk a zsír új aszfalt se volt rossz.. de na, nem azért mentem arra
Én nem is figyeltem, természetesen a délin megyünk.
Ja, a Vidra tónak szerintem csak a déli partja van aszfaltozva... szándékosan mentek majd az északin?
Egész jó. Nekem ebből az egészből csak a Brád-Déva, meg a Petrozsény-Obarsia Lotrului szakasz hiányzik... mondjuk ezek közül az utóbbit egyszer majd be akarom ikszelni, amire majd valószínűleg akkor kerítek időt, amikor a 67D Zsilvásárhelytől a herkulesfürdői 66A elágazásig tartó részét is megnézem... az egy állat jó szakasz lehet, eddig sajnos/vagy hát ugye máshol voltam szóval akár szerencsére is, eddig elkerültem.
Most csalodott vagyok.
terv
többen ne nagyon jelentkezzenek, mert a birkanyájat nem kedvelem.
Miért, eddig milyen volt?
Ez most inkább középhaladó lesz.
Elindulnak,mennek,megallnak.
Amugy csak ijesztgetnek.
Nemis gyorsak.
OK. De azért elárultok valamit az utitervről is?