Kaptam egy bődületesen nagy "szurit" a derékizmomba! Azt hittem, hogy úúúúúúgy fog fájni... ám hős voltam, és a nővér is ügyes! Egészen mozgós lettem, bár tisztességesen lezsibbasztott a fecskendő tartalma.
Lehet, hogy maci gerinctelen lesz? Egy igazi Sssiga!
Teddy képei felkerültek a "közös" ftp-re. Nem lett sok kép, de ezek szerint (Blue és esSO infója alapján) a video kárpótol a kevesebb képért. Már én is kíváncsi vagyok!
Semmi gond a GS-ekkel....nézz meg engem!
Ha minden igaz akkor Én vagyok itt a legdurvább "Gs500 felhasználó"
Szóval ha odafigyelsz a gépre akkor nem lesz vele gondod.
Nekem a jelenlegi gondok a pacimmal?
1., lánccsere......ez a napokban lesz megejtve, hiszen ma jön meg a boltba....a héten megkapom......és királyság.......
2., hátsó teló felpuhult.....de ugye az enyémbe van 66.000km és nem épp CSAK országúton használtam, ráadásul a túrákon nem egyszer túlterhelve......nem kicsit.....NAGYON:-)
Ennyi.....
Szóval az eladások oka az hogy GS500.....vagyis 487ccm......
Ha meglenne a NAGY "A"-m akkor engem is csavarna a tudat hogy becseréltessem........de mivel nincs, így ráérek:-)
Bár az is igaz hogy az enyém csak 25kw-os......vagyis nagy túráknál a nagy hosszú, egyenes szakaszokon KIcsi......na meg ugye a teljesítmény miatt a hegyi szakaszokon is pakolnom kell rendesen a sebváltót......
De ha a mai napot nézük akkor azt mondom hogy bőven elég.......még ez a 25kw is!
Nyugalom:-)
A többiek is kinőték a gépet.....vagy azt hiszik hogy kinőték:-)
Csőőőőőőőőő Ratesz!
Már én is hiányoltalak! Anekdotázgattunk rólad a hétvégén a "kis" összejövetelen!
Vigyázz az úton, és remélem mihamarabb láthatjuk az ábrázatod ismét!
Azt hiszem csak én áztam be... de azt sem nagyon. Jó kis teszkosszatyorsátor!
Megyek gyógyászhoz... reggel megint alig bírtam felkelni. Nem lehetne, hogy egy hétig valahol velek kúrálnám ki a mozgásszervi bánatom? Egészen fürge voltam Tecáéknál!
Pont eszembe jutottál a hétvégén, hogy vajh mi lehet veled! Sajnálom, hogy el kell adni a pacit, főleg, hogy ilyen megbízható jószág!
Akkor idén már nem jössz velünk tekerni? Meddig is leszel kint külhonban? Jöhetnééé már haza.
Irigykedek a klassz útjaid kapcsán, nem lehet rossz élmény gyönyörű tájakon, normális közlkedési morálban, jó minőségű aszfalton gurulni! Majd mutogatsz fotókat?
Lehet, hogy maci gerinctelen lesz? Egy igazi Sssiga!
Akkor ezután Dorcsin áll hogy nyomorog a vén rókával vagy egy tágasabb sátorban akarna é aludni....mondjuk velem:-)
Most végeztem a vidijóval. Nagyon ott van! Köszönhető Teddynek és neked!
Nyuszi!
Nem áztunk be - nem kellett kölcsönadni a jánkát! Erre jó a festékügyi takarófólia.
Én majd besz@rtam a röhögéstől:-)
Ha minden igaz akkor Én vagyok itt a legdurvább "Gs500 felhasználó"
Szóval ha odafigyelsz a gépre akkor nem lesz vele gondod.
Nekem a jelenlegi gondok a pacimmal?
1., lánccsere......ez a napokban lesz megejtve, hiszen ma jön meg a boltba....a héten megkapom......és királyság.......
2., hátsó teló felpuhult.....de ugye az enyémbe van 66.000km és nem épp CSAK országúton használtam, ráadásul a túrákon nem egyszer túlterhelve......nem kicsit.....NAGYON:-)
Ennyi.....
Szóval az eladások oka az hogy GS500.....vagyis 487ccm......
Ha meglenne a NAGY "A"-m akkor engem is csavarna a tudat hogy becseréltessem........de mivel nincs, így ráérek:-)
Bár az is igaz hogy az enyém csak 25kw-os......vagyis nagy túráknál a nagy hosszú, egyenes szakaszokon KIcsi......na meg ugye a teljesítmény miatt a hegyi szakaszokon is pakolnom kell rendesen a sebváltót......
De ha a mai napot nézük akkor azt mondom hogy bőven elég.......még ez a 25kw is!
Nyugalom:-)
A többiek is kinőték a gépet.....vagy azt hiszik hogy kinőték:-)
Már én is hiányoltalak! Anekdotázgattunk rólad a hétvégén a "kis" összejövetelen!
Vigyázz az úton, és remélem mihamarabb láthatjuk az ábrázatod ismét!
(azt hiszem nem állt kersztben a szemem szombaton... bár szesz az volt a véremben, ez tény... biztos megest rengeteget jártattam a lepcsest! )
Pihizzél, biztos nem tett jót a derekadnak ez a hétvége!
Megyek gyógyászhoz... reggel megint alig bírtam felkelni. Nem lehetne, hogy egy hétig valahol velek kúrálnám ki a mozgásszervi bánatom? Egészen fürge voltam Tecáéknál!
Olyan jó volt ez a weekend... lükebanda, jóbanda!
Pont eszembe jutottál a hétvégén, hogy vajh mi lehet veled! Sajnálom, hogy el kell adni a pacit, főleg, hogy ilyen megbízható jószág!
Akkor idén már nem jössz velünk tekerni? Meddig is leszel kint külhonban? Jöhetnééé már haza.
Irigykedek a klassz útjaid kapcsán, nem lehet rossz élmény gyönyörű tájakon, normális közlkedési morálban, jó minőségű aszfalton gurulni! Majd mutogatsz fotókat?
Legyél jó, és óvatosan!
Pusszantás!