Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hétvégén...ki,merre?
Ki merre lát?
Holnap elkísérem a nyugger barátaimat Bp.- Hatvan-Balassagyarmat-tököm tudja...mert mennek Zakopanéba...-aztán oszt talim van..
....de a vasárnap-hétfő még nyitott..
Akkor mindegy, ha B.gyarmat felé lett volna megnézzük Neked. Ij.hu Amúgy az van amit Dipshit mond, állapotot vegyél
Igen a DOT számnak már utána néztem
Láncnak meg ahol írnak márkát D.I.D. 520VM-et írnak. Úgyhogy ezért is kérdezlek titeket.
Az egy fos.
Gyári gumik: Bridgestone BT 45. Ennyi km-el még elöl-hátul gyárinak kell lennie. Hátsó lassan cserés, ha már cserélték, akkor viszont új guminak kell lennie. Az első 30e km fölött bírja, ha az se gyári, min. a duplája van benne.
Meg ugye a DOT szám is árulkodik..
Nem hinném.
DID-el már most 60%-al többet mentem, és még megyek vele. Persze az 75 lovas.
Regina jó lánc, talán jobb, mint a DID
A lánc az Regina gyárilag. Nekem 24 000 után fogyott el.
Féktárcsákat ellenőrizd még.
@ganjaninja: Jogos.
@lovi81: Holnap Miskolcon.
Legjobb amit tehetsz, hogy elvonatkoztatsz a kilométerállástól. Amennyiben a motor keveset futott óra szerint, úgy az esetek többségében az úgysem igaz, ha pedig "sokat" (reálisat... 2006-os motor esetén, 8 év alatt ez bárhol lehet 50 000 km és a végtelen között) akkor meg úgysem nézed meg

Szóval állapotot vegyél. Ha jó az állapot és megfelelő hozzá az ár, akkor vedd meg.. ha nem, nem. Ennyire egyszerű.
Hol és mikor lesz a szemle?
szép és új..
.. ha baszol utánanézni annak amit venni akarsz......felőlem akár be is vásárolhatsz...
..én feladtam..
Gyárilag milyen lánc, fék volt ezeken? Mihez hasonlítsam?
márpedig van 8 éves túramotor 20 ezer km alatt, a hófehérke ül rajta
Annyi km-nél még eredeti fékbetét ,lánc,lánckerék kell ,hogy rajta legyen....a tárcsákon nem lehet érezhető kopás...
..különben pörgetett..
..amúgy ne lepődj meg...mindenhol hallhatsz "mesét"...de a valós km-et árulók nem storyznak
Nézd meg veszi-e a fordulatot, próbúton próbáld ki az egyenes futását, nézd meg az oljat, figyelj a hangra. Én a GS-t 40E km-rel vettem, azóta belement még 22E tehát nem használtam olyan sokat, mint szerettem volna, de már igy is 62E km-nél jár megbizható nagyon!
Nézd meg a láncot, lánckereket, ha cserés alkudj, a féktárcsák állapotát.

Jó vételt!
Najó, de azt miből?
Mondjuk annyit ,hogy nincs e visszapörgetve Ha olaszból hozták meg se nézd
Sziasztok!
Nemsokára megyek megnézni egy 2006-os GS-t, 17k km-el. Van vmi amit jobban nézzek meg? Vagy ha indul könnyen, nem füstöl és sztem jól megy akkor okés?
Na ilyesmit mi nem csinálunk
Ehhez nincs is mit hozzáfűznöm...
http://www.liveleak.com/view?i...
Ok, mail ment.
amikor apáméval megyek akkor mindig meglepődöm hogy milyen könnyű dobálni azt is kis virsli gumi megy jobbra balra
Nem találom a számod, szerintem múltkor nem cseréltünk.
ataaa@freemail.hu
Itt majd cserélünk és elkerülhetjük a porszívóügynökök hívását.
Munkás dolog BMW-s társasággal elmenni kanyarogni...