Hétvégén...ki,merre?
Ki merre lát?
Holnap elkísérem a nyugger barátaimat Bp.- Hatvan-Balassagyarmat-tököm tudja...mert mennek Zakopanéba...-aztán oszt talim van..
....de a vasárnap-hétfő még nyitott..
Gyári gumik: Bridgestone BT 45. Ennyi km-el még elöl-hátul gyárinak kell lennie. Hátsó lassan cserés, ha már cserélték, akkor viszont új guminak kell lennie. Az első 30e km fölött bírja, ha az se gyári, min. a duplája van benne.
Meg ugye a DOT szám is árulkodik..
Legjobb amit tehetsz, hogy elvonatkoztatsz a kilométerállástól. Amennyiben a motor keveset futott óra szerint, úgy az esetek többségében az úgysem igaz, ha pedig "sokat" (reálisat... 2006-os motor esetén, 8 év alatt ez bárhol lehet 50 000 km és a végtelen között) akkor meg úgysem nézed meg
Szóval állapotot vegyél. Ha jó az állapot és megfelelő hozzá az ár, akkor vedd meg.. ha nem, nem. Ennyire egyszerű.
Annyi km-nél még eredeti fékbetét ,lánc,lánckerék kell ,hogy rajta legyen....a tárcsákon nem lehet érezhető kopás...
..különben pörgetett..
..amúgy ne lepődj meg...mindenhol hallhatsz "mesét"...de a valós km-et árulók nem storyznak
Nézd meg veszi-e a fordulatot, próbúton próbáld ki az egyenes futását, nézd meg az oljat, figyelj a hangra. Én a GS-t 40E km-rel vettem, azóta belement még 22E tehát nem használtam olyan sokat, mint szerettem volna, de már igy is 62E km-nél jár megbizható nagyon!
Nézd meg a láncot, lánckereket, ha cserés alkudj, a féktárcsák állapotát.
Sziasztok!
Nemsokára megyek megnézni egy 2006-os GS-t, 17k km-el. Van vmi amit jobban nézzek meg? Vagy ha indul könnyen, nem füstöl és sztem jól megy akkor okés?
Ki merre lát?
Holnap elkísérem a nyugger barátaimat Bp.- Hatvan-Balassagyarmat-tököm tudja...mert mennek Zakopanéba...-aztán oszt talim van..
....de a vasárnap-hétfő még nyitott..