A magammal vívott sisakpolémiám egyik esélyes lezárója lehet Shark Vancore. Nyugaton már kapható, itthoni forgalmazónál még nincs (honlapon).. Sajnos csak sima thermoplasztik a cucc nem kompozit, meg úgy egy 20-assal drágább is mint a helikopteres Diesel sisak, de ennek legalább van állvédelme, és így se néz ki szarul..
Sziasztok! Lehet valamit tudni a túráról? Tervek, térkép, útvonal, szállás(ok), napi etapok, stb? Szívesen csatlakoznék, ha lehet. A dolgok mostanni állása szerint még rá is érnék (persze manapság a melóhely bármikor áthúzhatja a számításomat, sajnos ). Köszi!
Én is attól félek hogy benne leszünk a szezonba.
Meglássuk. Lehet majd elmegyünk egy max 2-3 naposra Szlovákia-Lengyelország (kis 577-ezéssel ) körre, aztán ősszel együtt mehetnénk!
Huhh................szerintem hagyd a pi...ba az idomozást így két héttel a túra előtt.................nem leszel kész.
Pláne ha mesterekre akarsz várni.
Tapasztalat.
Valakitől kérj kölcsön egy kerek lámpát és szevasz.
Ha körbeudvarolod periket szerintem az ő GS-e állni fog egy ideig.Bár lehet nagy lesz az ára.
Kössz a tippet!
Holnap megyek műanyagoshoz.
Van egy fűtésszerelő szakmám is, meg haver apjának van egy Dissous palackja, talán még nem üres. Ha soha többé nem jelentkezem, akkor visszaégettük, és...
Ha lehet egy javaslatom, először csináltasd meg a fejidomot és ha majd az egyben lesz, akkor javíttasd a konzolt. Akkor már lesz mihez állítani, de anélkül még profiknak se nagyon megy elsőre.
Egyébként egy hegesztőpisztoly kelleni fog a visszaegyengetéshez, pirosra kell melegíteni, hogy érdemben tudj mit kezdeni vele.
Majd most fognak amikor már nem számítasz rá.
Háziorvoshoz mentem volna, vele meg tudtam volna beszélni, de már nem megyek. Felesleges, csak összeszednék valamit a váróteremben.
Nincs rá időm.
Majd ha visszajöttem.
És lesz rá energiám.
Az enyém frankón működik!
A tavalyi légszűrőm is tele porral.8000 Km és dobhatom ki.
A fékbetét is vagy elmegy vagy nem.
De a gumik fenn vannak a szelepek jók.Szinkron jó.Csomagtartó lefestve készen vár.
Imádom.
Kéne még egy halom dolog és két hét sincs már.
Meglássuk. Lehet majd elmegyünk egy max 2-3 naposra Szlovákia-Lengyelország (kis 577-ezéssel ) körre, aztán ősszel együtt mehetnénk!
Nagy lesz a forgalom.
És még én is elszabadulok akkorra.
Beszélek vele.
Egyébként ha annyira balfasz vagy, hogy nem tudsz kifújni egy visszaégést, meg is érdemled!
Pláne ha mesterekre akarsz várni.
Tapasztalat.
Valakitől kérj kölcsön egy kerek lámpát és szevasz.
Ha körbeudvarolod periket szerintem az ő GS-e állni fog egy ideig.Bár lehet nagy lesz az ára.
Holnap megyek műanyagoshoz.
Van egy fűtésszerelő szakmám is, meg haver apjának van egy Dissous palackja, talán még nem üres. Ha soha többé nem jelentkezem, akkor visszaégettük, és...
Egyébként egy hegesztőpisztoly kelleni fog a visszaegyengetéshez, pirosra kell melegíteni, hogy érdemben tudj mit kezdeni vele.
Matricát meg gyártatok hozzá.
Konzol meg hevítve lesz kiegyengetve...csak még nem tudom hol.
Háziorvoshoz mentem volna, vele meg tudtam volna beszélni, de már nem megyek. Felesleges, csak összeszednék valamit a váróteremben.