Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végül is nem mentem/megyek el dokihoz. Nem is lenne időm, dől a munka.
Már csak be van puffadva kicsit, úgy ahogy már tudok járni. Ma meg holnap borogatom, szerdára szerintem már jó lesz...remélem!
Igen, zúzódás volt. Gyógytornára kellett volna járnom vele.
Sajnalom, mar emlekszem.
Odacsaptad az aszfalthoz? Vagy mi volt... orvos latta?
Ja és persze jobbulást neked ataaa!
Még novemberbe, azóta nyomorék a jobb hüvelykujjam
Már nem emlékszem mennyi volt
Élesre vette a bóják között a kanyart
A saját szerpentinemen, közöd?
Pontosan, magánterületen történt.
Csak akkor szólnak a yardnál, ha mentőt hívsz a helyszínre, vagy köcsög az orvos a balesetin, mert hisz személyi sérüléssel járó közúti baleset. Ha nem mondod, hogy motor, vagy nem aznap mész dokihoz, akkor már nem igen szőröznek

"Elestél az udvaron a motorral", így sem tud belekötni és a helyszínt leszámítva minden igaz. A vizsgálat szempontjából nincs jelentősége.
Ataa, először is jobbulást.

Én elmondtam, hogy miképp szereztem a törött bordáimat, nekem nem jelentette az orvos, vagy ha jelentette, akkor sem lett belőle semmi, a mai napig sem. Egy nyamvadt rendőr sem érkezett, hogy kérdezgessen.
ataaa vazze ...!
(most olvastam vissza. jobbulást ! )
atyai dörgedelmeket, bölcsességeket a többiek nagyjából már leírták...
el ne mond hogy motoros
találj ki valami tevékenységet amiben ilyen baja lehet
a motorosokat nem szeretik, de nagyon nem
amikor eltapostak jöttek a kórházi dolgozók nagy sietve mi történt, miután megtudták: üljek le szépen majd szólnak(aki órákkal később jött kisebb gonddal is előbb végzett)
sajna nem tudtam kamuzni mert teli volt az oldalam a crossgumi nyomával
Asszem a komplett angol népesség a királynőig csuklik rendesen a mai napon.
Otthonában toppantott:
http://youtu.be/rQsjLr8Mplg?t=...
SZia. Nekem jelentették. Nem tanácsolom. Találj ki valami otthoni balesetet.
Ha felvennéd a telót már rég elmondtam volna a tutit!
Jobbulást.
Amikor én zakóztam azt se jelentette a korház senkinek.
Ha elmennék holnap orvoshoz a lábammal, elmondhatom hogy motor baleset? Mintha azt halottam volna valakitől, hogy ilyenkor köteles jelenteni az orvos a rendőrségnek az esetet...
ataaa Jobbulást!

Csepelen van egy ügyes spoiler javító aki baráti áron dolgozik, nekem is kellene egy kis repair (még amit az előző tulaj elkövetett) ill. kékre fújni az alját. Hétfőn beszélek a szerelővel aki mondta nekem, csak elfelejtettem felírni a számot, s majd bedobom ide.
Bérelj egy Z1000-et
Meglássuk mit mond a mester hétvégéig, azért köszi!
Van egy streetfighter fejidomom lapaval indexel......ra lehet hekkelni.
Irto ronda repedt a bura de siman jo arra a harom napra.
Egy hetvegen ra tudjuk szerelni.
Nem lesz szepsegdijas de szabalyos lesz.
Igazából emlékeim szerint egy szabályos darab hiányzik, meg van egy deformáld zúzódás.
Már meztelen a király. Tegnap lebontottam amit tudtam. majd beszartam amikor gugolni, hajolgatni kellett.