Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van odaírva?
"Sör nem ital, asszony nem ember, medve nem játék" ?
Hogy ne lenne! Pont tegnap láttam egy térképet hogy Európában a legtöbb medve Romániában él (Erdélyen túl), aztán Erdélyben meg Szlovákiában...
Nagyon sanszos hogy ekkora rákészülés után egy darab medve se lesz a láthatáron.
Azt ne hozzál, mert felkúrjuk a medvék agyát vele...
Szép................pankrációra egy reklámplakát?
Nem értek románul.
Ez a tábla a kedvenc táborhelyemen áll:
Azt majd egy hosszabb karikán. Én akarok idén is egy többnaposat arrafelé, az összes jó szakasszal. Többek között arra, amerre hazafelé jöttünk (584). Akár egy sima hétvégébe is belefér, de az még odébb van...
Mittudomén....................vaddisznóra gyúrok.
Dípshit féle képet néztem...................lovinak elég lenne egy rostélyosra.
Mindig ezt a medve dumát hinted. Szlovákban nincs medve?
Beszarik...............én most csináltam egy tartót hálózsáknak,búvártalpnak de rápróbáltam a teszkós sátrat...............ráfér.
Miért nem raksz egy kis abrakot abba a nagy hátsó dobozba?
Simán lekapuérázom
Te vagy a Vadász?
Mintha magamat látnám!
És akkor még az ásványvizes palackot is lesz energiád hurcibálni utánunk
Kijelentették a kollegájával, hogy nem kempingeznek, ők ágyban alszanak. Szóval aludni kétfelé fogunk. Remélem egyik sem jön túl közel hozzám, és nem mesélik el, milyen volt az este...
529-el fűszerezve?
Jó ám nekem is a napi 300-350
Legutóbb medvekolbászt ettem, szerinted?
Mit kattintgassak? 577 a szokásos kalandos úton.
Tanktáskában nasi és lopva pár falat nem játszik?
Gond lesz a román kempingezéssel is....................vagy porhanyós medvetalpat is bevállalod?
Nekem kötelező gastro megállóim vannak és ha 150km-es etapoknál hosszabbakra bontunk egy napot, hisztisebb vagyok mint egy menszis picsa

Persze kivételt képez ez alól, ha sok a kanyar és jó a panoráma... Igaz, akkor meg folyton fotózni akarok
Dehogynem.................kempingeztek és nem eteted limitre akkor lehet kannibalizmust fognak az RTL-en főműsoridőben mutatni.
Köszi,
folyamatosan kapjuk kintről az infókat, tegnap összeállítottunk egy B tervet is a horvátokon keresztül, de ma már azt az infót kaptuk járható az eredeti útvonalunk is. Majd meglátjuk.
Mónibrigi gyors. Kihasználja az aquaplaningot.