Erik összerakta, nekem most majd be kell állítanom milyen időközönként nyisson a szelep és mennyi ideig legyen nyitva. Azt hiszem 1900 km alatt lesz időm kitapasztalni, beállítani a megfelelő időzítéseket.
Nagyon egyszerű, feldobod képesmotorra meg hahura a motorod, aláírod hogy kizárólag csere érdekel GS500F-re, hasonló évjárat, hasonló kor.. és meg is van oldva. A többi megoldás aránytalanul drága lenne a motor értékéhez viszonyítva
Sziasztok!
Kerdessel fordulok feletek! 2004es gsem van a naked bike valtozata. Meg lehet oldani ra az idomozast? Mik kulonboznek az e es az f verzio kozott? Olajhutorol tudok, de h az idomozason kivul mas lenne e arrol nem. Segitenetek?
Nem kell senkinek kabát? SuperZone-ban a Bécsi úton 50 helyett 32-ért full protis Mugen Race Cordura kabátok vannak akcióban. Színben is tök jók, agyalok én is egyen!
Ha valaki hajlandó vele tökölni és megveszi eladom de valszeg nem lesz ilyen.
Úgyhogy majd télen ha nem lesz összetörve a motor és nem kell renoválni el tudok vele szenvedni.
Valszeg a impulzusszámot és a impulzushosszt irányító potméternek sok az amit tol a pumpa.
Így nem jó.
Ki kéne forrasztani és egy tágabb intervallumú cuccot betenni a helyére.
Elektronikai embernek való feladat nem nekm.
És működik is rendesen? Zolinak televágja a hátsógumit.
Remélem neked beválik!
Kíváncsi leszek meddig fog így tartani a láncod...mondjuk amilyen vadul szoktál motorozni, nem sokáig.
Lent rendben volt a beállítás,de amikor meg vettem akkor fenti rögzítő csavar viszont odavissza szambázott a rezgéstől a gumisipka alatt...de arramég akkor rájöttem....hol itt hol ott fogott a kuplung..
húsz pénzért viheted viheted az egészet. Makulátlan állapot!
Kerdessel fordulok feletek! 2004es gsem van a naked bike valtozata. Meg lehet oldani ra az idomozast? Mik kulonboznek az e es az f verzio kozott? Olajhutorol tudok, de h az idomozason kivul mas lenne e arrol nem. Segitenetek?
De olyan helyre megyek ahol esznel kell lenni.
Úgyhogy majd télen ha nem lesz összetörve a motor és nem kell renoválni el tudok vele szenvedni.
Valszeg a impulzusszámot és a impulzushosszt irányító potméternek sok az amit tol a pumpa.
Így nem jó.
Ki kéne forrasztani és egy tágabb intervallumú cuccot betenni a helyére.
Elektronikai embernek való feladat nem nekm.
Remélem neked beválik!
Kíváncsi leszek meddig fog így tartani a láncod...mondjuk amilyen vadul szoktál motorozni, nem sokáig.
Csak az olaj miatt írtam, hogy mit tegyen bele.
Sőt ultra nyugger
Amúgy a szaromnak elég hamar leér a tartója.....majd a kövérebb gumi megoldja..