Jah.
Ez így elég fals.
10 lóval ugyan több de 20 Nm-el több az SV és KB 25 kilóval is kevesebb.
Persze nyersebb,zakatolósabb,kiegyensúlyozottnak sem mondanám.
Más karakter de KB ugyanazt a teljesítményt mutatják fel.
Nincs az az őrült nagy különbség köztük mint amit említesz.
Fejből nem tudok adatokat mondani, de hasraütés szerűen azt mondanám hogy erősebb a hasonló löktérfogatú társainál, viszont teljesítménye jóval kisebb.
1800-as motornál édesmindegy, hogy milyen elrendezésű, ha pilótával együtt is max 400kg-ot mozgat, persze, hogy repül...
Azonos méretű motorokat érdemes csak összehasonlítani. Az SV650 pl. sehol nincs az ugyanakkora sor4-es társaihoz képest...
Alul nyomatékosabb mint egy sor 2. De V2 és V2 között is óriási különbség van. Pl. a costum V2-kre azt mondják, hogy tatás. Ehhez képest legutóbb vezettem a Suzuki VZR 1800-ast.... na az kb. 4mp alatt van százon, olyan bizarr érzés mintha csúzliból lőnének ki egy űrhajós kiképző teszten. Kanyarodni viszont életveszélyes vele. Gyakorlatilag lehetetlen.
Aztán pl. mondják, hogy nem nagyon lehet forgatni. De pl.az SV-t lehet. Viszont az SV alul nem olyan nyomatékos, amit az ember elvárna egy V2-től. Szóval V2-n belül is nagy a szórás, érdemes mindig kipróbálni a kiszemelt példányt.
GSF650 nyomaték: 62nm, teljesítmény: 85LE
Ez így elég fals.
10 lóval ugyan több de 20 Nm-el több az SV és KB 25 kilóval is kevesebb.
Persze nyersebb,zakatolósabb,kiegyensúlyozottnak sem mondanám.
Más karakter de KB ugyanazt a teljesítményt mutatják fel.
Nincs az az őrült nagy különbség köztük mint amit említesz.
inkább egyéni ízlés kérdése.
Nem mondok semmit az idomosról mer lovi kinyír.
Azonos méretű motorokat érdemes csak összehasonlítani. Az SV650 pl. sehol nincs az ugyanakkora sor4-es társaihoz képest...
Aztán pl. mondják, hogy nem nagyon lehet forgatni. De pl.az SV-t lehet. Viszont az SV alul nem olyan nyomatékos, amit az ember elvárna egy V2-től. Szóval V2-n belül is nagy a szórás, érdemes mindig kipróbálni a kiszemelt példányt.
Én aszondtam vigyázz mert simán el tudsz hasalni a motorfék miatt.
És nem Olaszba hanem Boszniába megyek!
Jó volt ijesztgetni.
De a sorhárom jobb.
Brigi, mennyire más a V2 mint a sor 2?