Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is azt néztem. A szállás és egyéb költségek rögtön a felére redukálódnának. Ha meg én nem motorozok napi szinten 500 km-t, akkor nyűgös leszek. Na jó, első és utolsó napon lehet több is, a köztes napokon meg kevesebb is. De átlagosan kell annyi szerintem...
Ti meg nagyon kevesre terveztetek a napi etapokat.
Ezt 3-4 napban le lehet kenyelmesen tudni.
Mit csinaltok a fennmarado idoben?
Moziztok?
Ne cikizz.
GS500-am van, ha más lenne nem ide irtam volna :)
Ez valami HD túra?
Üdv!

Augusztus után szeptember elején tervezek egy nyugatbalkán túrát:

1. nap Pécs - Doboj - Sarajevo 350Km
2. nap Sarajevo - Jablanica - Mostar 126Km
3. nap Mostar - Stujeska nemzeti park - Durmitor nemzeti park - Mojkovac 331Km
4. nap Mojkovac - Podgorica - Kotor 181km
5. nap Kotor - Dubrovnyik - Tivat 180km
6. nap Tivat - Mostar 200Km
7. nap Mostar - Siklós 400km

A túra gyak. egy hetes 6 éjszakával külföldön Úgy számoltam, hogy kb. 2500km 60EFt benzinköltség, 110E szállás és költőpénz.

Van valaki aki már járt errefelé? Tapasztalatok, hasznos infók?
A Triumph a number1, de oda több zsé kell.
Ja és mentél már könnyedebbel.
ER6, SV650, Gladius, 600-as nakedek, ha szereted forgatni. Új CB500 baromi jól irányítható és 2x olyan erős mint papíron, még 900 Hornet is, Ducati, MT07, 09. Most ezek jutottak eszembe.
Inkább horkolok nem nyomom grizliből ezt az alvás dolgot.
Aludj keményen, haveromnak attól javult meg.
Nem...............szervíz van...............derékbaj még 20%-on.
Akkor pont 110%-on volt.
Hol jön hol nem.
Szerintem ígymaradok.
Talán a jövő héten már el tudok indulni.
Most per pill kipufogók is leszerelésre kerültek.
Még mindig derékbajos vagy?
Nem jössz hétvégén? A nagy út előtt be kéne melegítened kicsit!
Majd kiesett a derekam a szar úton.A hátsó kerék úgy bekap hogy sikít a téligumi 40-nél.
Persze.
Mentél Mekka felé!

Atomkeményen nyomta a Moha bá.

Bárrrrr mikor dobogókő felé át a kanyarban esztergom lenne az irány hiába mondtam a hülye sofőrnek hogy balra az csak fel ment dobogókőre.
Nem tévedtél el?
Ha lekoptatom lehet 160/60-ast rakok rá. Van még itt nagy átalakító, akinek ilyen van fent? Mennyire kerül közel a lánc? Féktámasz nem probléma, azon tudok nyomni.
Nahallod..................ha aszondom a hátsó hajtáson 4db 12 colos gumi vót kielégít?
Nagyot hasított a nagykörön.
Szentendre-dobogókő-esztergom-sturovo-Letkés-ipolytöl
gyes oda-vissza.
És? Teljesen kiégtél?
Kéthete toltam egy fasza dobogókőt.
De jót délutáni/esti motoroztunk. Cseréltem Banditos haverral. Nem is tűnt nehéznek, azért van egy kis motorfék is, tényleg hasonló a karakterisztikája mint a GS-nek. Egész jól terelgethető. Azért nem akartam vigéckedni a kölcsönmotorral, úgyhogy hagytam neki egy kisujjnyi majrécsíkot. Ahogy visszaültem GS-re, éreztem hogy annak magasabban van a súlypontja, és persze jobban dobálható. Nem tudom van ilyen könnyed motor jóval erősebb kivitelben?

Hétvégén ki merre? El kéne kezdeni az 500-asokat. Kéne egy 577 vagy Mátra! 2 hét múlva H.ország és addig el szeretném koptatni a gumimat, úgyhogy addig sűrűn szeretnék motorozni. Péntek délután is megyünk valamerre csavargászni.
Motorvizsga kipipálva
De legalalabb pilismittomenmit nem kell megnezni.
Úszni mentek?