Én is azt néztem. A szállás és egyéb költségek rögtön a felére redukálódnának. Ha meg én nem motorozok napi szinten 500 km-t, akkor nyűgös leszek. Na jó, első és utolsó napon lehet több is, a köztes napokon meg kevesebb is. De átlagosan kell annyi szerintem...
Augusztus után szeptember elején tervezek egy nyugatbalkán túrát:
1. nap Pécs - Doboj - Sarajevo 350Km
2. nap Sarajevo - Jablanica - Mostar 126Km
3. nap Mostar - Stujeska nemzeti park - Durmitor nemzeti park - Mojkovac 331Km
4. nap Mojkovac - Podgorica - Kotor 181km
5. nap Kotor - Dubrovnyik - Tivat 180km
6. nap Tivat - Mostar 200Km
7. nap Mostar - Siklós 400km
A túra gyak. egy hetes 6 éjszakával külföldön Úgy számoltam, hogy kb. 2500km 60EFt benzinköltség, 110E szállás és költőpénz.
Van valaki aki már járt errefelé? Tapasztalatok, hasznos infók?
ER6, SV650, Gladius, 600-as nakedek, ha szereted forgatni. Új CB500 baromi jól irányítható és 2x olyan erős mint papíron, még 900 Hornet is, Ducati, MT07, 09. Most ezek jutottak eszembe.
Nem...............szervíz van...............derékbaj még 20%-on.
Akkor pont 110%-on volt.
Hol jön hol nem.
Szerintem ígymaradok.
Talán a jövő héten már el tudok indulni.
Most per pill kipufogók is leszerelésre kerültek.
Ha lekoptatom lehet 160/60-ast rakok rá. Van még itt nagy átalakító, akinek ilyen van fent? Mennyire kerül közel a lánc? Féktámasz nem probléma, azon tudok nyomni.
Nahallod..................ha aszondom a hátsó hajtáson 4db 12 colos gumi vót kielégít?
Nagyot hasított a nagykörön.
Szentendre-dobogókő-esztergom-sturovo-Letkés-ipolytöl
gyes oda-vissza.
De jót délutáni/esti motoroztunk. Cseréltem Banditos haverral. Nem is tűnt nehéznek, azért van egy kis motorfék is, tényleg hasonló a karakterisztikája mint a GS-nek. Egész jól terelgethető. Azért nem akartam vigéckedni a kölcsönmotorral, úgyhogy hagytam neki egy kisujjnyi majrécsíkot. Ahogy visszaültem GS-re, éreztem hogy annak magasabban van a súlypontja, és persze jobban dobálható. Nem tudom van ilyen könnyed motor jóval erősebb kivitelben?
Hétvégén ki merre? El kéne kezdeni az 500-asokat. Kéne egy 577 vagy Mátra! 2 hét múlva H.ország és addig el szeretném koptatni a gumimat, úgyhogy addig sűrűn szeretnék motorozni. Péntek délután is megyünk valamerre csavargászni.
Ezt 3-4 napban le lehet kenyelmesen tudni.
Mit csinaltok a fennmarado idoben?
Moziztok?
Augusztus után szeptember elején tervezek egy nyugatbalkán túrát:
1. nap Pécs - Doboj - Sarajevo 350Km
2. nap Sarajevo - Jablanica - Mostar 126Km
3. nap Mostar - Stujeska nemzeti park - Durmitor nemzeti park - Mojkovac 331Km
4. nap Mojkovac - Podgorica - Kotor 181km
5. nap Kotor - Dubrovnyik - Tivat 180km
6. nap Tivat - Mostar 200Km
7. nap Mostar - Siklós 400km
A túra gyak. egy hetes 6 éjszakával külföldön Úgy számoltam, hogy kb. 2500km 60EFt benzinköltség, 110E szállás és költőpénz.
Van valaki aki már járt errefelé? Tapasztalatok, hasznos infók?
Akkor pont 110%-on volt.
Hol jön hol nem.
Szerintem ígymaradok.
Talán a jövő héten már el tudok indulni.
Most per pill kipufogók is leszerelésre kerültek.
Nem jössz hétvégén? A nagy út előtt be kéne melegítened kicsit!
Persze.
Atomkeményen nyomta a Moha bá.
Bárrrrr mikor dobogókő felé át a kanyarban esztergom lenne az irány hiába mondtam a hülye sofőrnek hogy balra az csak fel ment dobogókőre.
Nagyot hasított a nagykörön.
Szentendre-dobogókő-esztergom-sturovo-Letkés-ipolytöl
gyes oda-vissza.
Hétvégén ki merre? El kéne kezdeni az 500-asokat. Kéne egy 577 vagy Mátra! 2 hét múlva H.ország és addig el szeretném koptatni a gumimat, úgyhogy addig sűrűn szeretnék motorozni. Péntek délután is megyünk valamerre csavargászni.