Szia!egy kis magyarázat! a Rossi a keresztevemből jött,mivel Valentinnek hívnak,a 600 pedig az eddigi gépemből (Yamaha XT 600)ered!A kezdőt pedig nem az alatt értem,hogy eddig nem ültem motoron,hanem hogy most kezdem az on road kategóriát!Megértéseteket köszönöm!
Index forumon fekvetettem hogy a daytonat atszerelve de jo lenne szazhuszonot lo.
Kerdezte egy srac hogy mennyit megy tizezernel most a gep hatban.
Mondom kb 170-180.
Hanyszor megyej enyivel fouton kocsik kozt?
Szinte soha nem vagyok hulye.
Akkor mi ertelme a tobb menesnek?
Na ezaz.
Ha meg tudod szokni egy sor4 kétféle énjét, akkor jó egy 600-as is. Ha bírod pénzzel, és nem számít a trafi sem akkor forgatod és egy vad motorod lesz. Ha nem forgatod, akkor egy szelíd jószág, egy oroszlán behúzott körmökkel, a megtestesült nyugalom de ma már azt mondom, az is szerethető.
Hiszed vagy sem, ma pont erről beszéltünk Lovival!
De nekem először még meg kell barátkoznom a sor 4-el. nem hinném hogy 1000 K5-el kellene kezdenem, ami köztudottan a világ teteje...
A transalpinán, északról dél felé haladva, már a fahatár fölött van egy egész hosszú de meredeken emelkedő egyenes szakasz. Na ott a GS-ből fogcsikorgatva ki tudtam húzni annyit, hogy tartsa a 70-et :D Rendkívüli érzés volt ott 100 fölötti tempóval haladni már a Divivel egy évvel később
Egyébként igazad van! De a vége mégis az, hogy legtöbb motoros /különösen itthon/ jó fogasztást is akar, ezért aztán minél előbb föl vált, akkor aztán megint ott az alacsony fordulat.
Az átlagos felhasználás az 5000-es fordulat, és még a vadmotorosoknál is előbb utóbb oda tendál, ami a tartós kijózanodás és értetlenség lesz. Kivétel pályázás meg a kirakat videók. Ezért keresek inkább olyan motort, amelyik középen izmos, úgyis az a része lesz leginkább vallatva.
Viszont erosebb geppel fog kelleni.
Kerdezte egy srac hogy mennyit megy tizezernel most a gep hatban.
Mondom kb 170-180.
Hanyszor megyej enyivel fouton kocsik kozt?
Szinte soha nem vagyok hulye.
Akkor mi ertelme a tobb menesnek?
Na ezaz.
Kivéve ha hajt az idő valami miatt. Na ilyenkor a nap végén olajszint ellenőrzés...
De nekem először még meg kell barátkoznom a sor 4-el. nem hinném hogy 1000 K5-el kellene kezdenem, ami köztudottan a világ teteje...
Nem akarok alacsonyabbat.
Akkor viszont pörgetni kell. Ilyenkor húznak el a nagy teljesítményű motorok.
Használd úgy ahogy szereti a motor.
Oszt annyi.