Üdv Tby! Írtam neked mailt a hátsó dob árára. Megvan még? Megadod az árát? Ha valakinek tud eladó GS dobot vagy tud valahonnan eladót az kérem ossza meg velem. Gyári állapot érdekelne. Köszi.
Hát én szombaton indulok, igaz nem motorozni, hanem vitorlázni és valszeg Horváto. keresztül, nem Szerbia felé, ahogy szoktunk (az árvíz miatt), de ha vki jó túrát akar tenni, annak érdemes elkísérni.
Mostar szép, érdemes időt szánni rá, Neretva völgye szintén csoda szép és jó út, Durmitorban én a helyedben több napot is motoroznék, rengeteg fasza kis kanyargós-hágós út van arra felé, ugyan nem motorral voltunk, hanem kocsival Zabljak és onnan bringa + gyalogtúrák + rafting. Motorosok voltak jó sokan. Kotori öböl meg szerintem a világ egyik legszebb helye túlzás nélkül. Mellesleg Montenegro egy külön 1-2 hetes túrát is megérne.
nem kell fosni a macitól az max a kaját rabolja el
egy csomó helyen láttunk már medvenyomot, de egyszer sem láttunk medvét
táborozni meg a románok mellett kell azok annyit zajonganak hogy elmenekül a mackó
Ha érdekel valakit egy 2008-as SX4 szóljon!
Mostar szép, érdemes időt szánni rá, Neretva völgye szintén csoda szép és jó út, Durmitorban én a helyedben több napot is motoroznék, rengeteg fasza kis kanyargós-hágós út van arra felé, ugyan nem motorral voltunk, hanem kocsival Zabljak és onnan bringa + gyalogtúrák + rafting. Motorosok voltak jó sokan. Kotori öböl meg szerintem a világ egyik legszebb helye túlzás nélkül. Mellesleg Montenegro egy külön 1-2 hetes túrát is megérne.
egy csomó helyen láttunk már medvenyomot, de egyszer sem láttunk medvét
táborozni meg a románok mellett kell azok annyit zajonganak hogy elmenekül a mackó
Lovi megy felé kitárt karokkal.........................hubazzeg ez meg akar enni..................és elszalad hanyatt-homlok.