Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esSO!

Eszembe jutottál, csak úgy láttam, hogy a Tiéd kicsit újabb, drágább kategória, mint az enyém volt.
De próba-cseresznye! Elküldöm Neked is mélben.

Jó vót? Na mit mondasz a DL-re a próba után?

Mi a gond leendő nagypapi?

1., nő már nagyon rég nem nézet így rám.....
2., Bohinj már messze van:-) Új esélyek szállnak a levegőben
3., Most legalább nem mondhatja Dorcsi hogy szar képet tettem fel:-)
Dorcsi

Még egy ilyen pillantás rám és szerelmes leszek beléd
Szárazság is, meg ilyen kis esőcske!
Dzsoki!

Az enyém is eladó! ( ha segíteni akarnál)
Így van! És meg is tettem!
dzsoki: köszönöm szépen! Azt hittem ismerősöd, ezért írtam bővebb tájékoztatást Neked, akkor vedd tárgytalannak, keresem majd.
Mi is megjöttünk! Pestig érdekes volt, Adony után 1km-rel elkezdett esni, igazi HKG volt! Pesttől viszont még az árnyékunkat is láttuk! De azért az utolsó 300 méteren sikerült ismét megázni!

Nagyon köszönjük mégegyszer, hogy ott lehettünk!

Remélem, a jövő hétvége is hasonló lesz! (persze eső nem szükséges )

Helyesen:

Örülök, hogy szárazság is volt arrafelé!

Ámen kacsa!

Suverén jogom utálni és leköpni azt akit akarok:-))))
De láttod, valakik szerint nem:-)
Rebel!

Ez se MŰVÉSZ! Hanem Zenész, gitáros.......

Ne akadjatok már fel a mai szókincsen - magyarán hogy aki valamit perfectül művel az MŰVÉSZ......

Ezért határoztam meg ugy, hogy számomra az a művész, aki semi mást nem csinál életében......de specc nem hinném, hogy egy a srác ebből él CSAK.
De ha ebből is él......akkor tovább fejtem.....

Ő egy koncertér nem fog kapni több százezret idehaza......
De PL. valahol olvastam hogy pl. Belya asszonynak 1-2 milkát akartak kinálni 1-2 fényképért amin látszik a melle (a műűűű melle:-)

Szóval ÉN ezen vagyok kiakadva, hogy mig az ország egy katasztrőfa, addig olyanoknak terem babér akik megmutatják magukat és az éves fizetésemet kapják meg egy délután alatt......és ezért SZTÁROK?

Továbbás a FESTŐMűvész.... aki pingál egy képet amiért a sok sznob milliókat fizet......
Nem mondom vannak képek amik nekem is tetszenek, de nem azért nem adnék ki érte pénzt, mert nem tetszik, hanem azért mert nincs rá szükségem.......

De még itt is eltudom választani a FOTÓMŰVÉSZT!

Egy festőnek van X ideje megfesteni valamit......
De a fotóművész a pillanatot keresi és ugye arra várni kell..........Tehát még Ő is megszenved 1db képért......(pl télen egy álcában várni a szarvast a havas tájon.....)
GRAT!

Az új gumával vigyázz!
2-300km amig lekopik a felső réteg (formaleválasztó)......az vízesen egy krém.....
Na, hogy van ez a szept. 22-i pécsi hakni?
Csá!

Örülök, hogy szarázság volt legalább hazafelé!
Beázás? (pájinkás)

Má én is itthon vagyok, mert ebédre vagyunk hivatalosak!
Mi is túléltük, csak kicsit áztunk meg hazafele.
Nekem sajnos már tegnap haza kellett érkezznem!
De a foglalkozás elérte célját! kva jól érezte megát mindenki, ( mint mindíg) szerintem.
Egy kicsit eláztunk bográcsozás közben, elmosta a tűzrakót a víz!
De áthidaltuk a problémát!
Te vagy az első túlélő, hazaérkező?
Hogy sikeredett a foglalkozás?

A zene mindenkinek más! Én pl. a jazz-t ,blues-t preferálom. Mások szerint ez zörgés, szerintem a mai hause, meg a mindenféle tuci-tuci zene hallgathatatlan!
Erről kár is vitázni!
A gumi"sztár"okkal nálam is tele van a padlás. De az igaszság az, ha nem lenne rá piac akkor nem lennének.
Az emberek nagy többsége hazamegy, leül a TV elé és utána napokig ezen csámcsognak. Na ebből él a piac! És amíg lószarvan veréb is lesz!
Ezellen nagyon nem lehet védekezni max. úgy, ha én nem veszek részt ebben. pl: a fiam születése után szétszedtem a parabolát ( müszaki okok miatt ) de azóta sem tettem vissza . És nem érzrm úgy, hogy szükségem lenne rá.
Színház : Imádom! Ha tehetném minden héten ott lennék!
Dolgoztam is színházban, és akárki akármit mond: kemény meló van benne!
Persze az is igaz, hogy tele van ripaccsal magamutógatokkal, de az mindenhól van!
A művészet.: Hát lehet szeretni meg nemszeretni mindenkinek a szuverén joga!

Nem kritizálok vagy bántok senkit egyszerűen vélemény!

Cuppantás a fejetekre!

ui.: A saját életét mindenki úgy basza el ahogy akarja!
még egy csomó mindent le tudtam volna írni, de
1. lusta vagyok
2. a gyerek ugrál a fejemen, hátamon...
3. ez a fórum nem erre való.
Hi!

Az enyémről nemrég lemaradt egy érdeklődő. Telefonból korrekt úriembernek vélem. Ígértem neki, ha hasonló eladót tudok, akkor jelzek.
A nevet és a telefonszámot elküldöm Neked mélben.

Hi!

Gratulálok az új verdához! Nagyon csinos!
Sok-sok balesetmentes kilómétert, élményeket vele!

Ne viccelj, zene ma is van! Persze az tényleg nem az, amire gondolsz, és nem árad felénk, hanem keresni kell. http://www.youtube.com/watch?v...
Ő se művész?

Szóba került, hogy eladnánk a GS-t (még nem biztos). Van valaki, aki ismer valakit, akit érdekelne? Esztétikai hibái vannak, de jóval piaci ár alatt. Érdeklődni: rebel56 freemail hu
Grat a géphez. Tegnap én is épp eső előtt értem haza.