Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napot!

Szerintem rövid u, de a második t mindenképpen dupla.
A felnicsíkhoz adnak (jobb helyeken) 1 felrakó készüléket, de állítólag anélkül is fel lehet rakni,csak nem biztos, hogy szép egyenletes lesz.
Mi nem csináltunk sok képet, így mind itt van:
Jó reggelt Mindenkinek!

Teddy: Helló-helló
Jó reggelt mindenkinek!

Ahogy esSO írta, hazaértem. Kicsit megáztam Solt és Kalocsa között.
Nagyon jó volt a hétvége! Imádtam!
A vidióra kíváncsi vagyok. Jó sok lett, Kucsi rátett egy lapáttal az éjszakai felvétellel!
Hát,hogy -hogy? Mindenki most adja el a gépét? Valami baj van ezekkel a motorokkal? Remélem nem most kell megtudnom,hogy 3 napja megvettem egy újjat... Nekem eddig nagyon tetszik Csak most azt vettem észre,hogy feltünően sokan eladják a gs-üket. remélem jó motort választottam
Erik

Ha megjön minden......mondjuk pár napon belül akkor egyben feltolom.....

Én biza nem aludtam......és kész is a vidi:-)
Nem variáltam sokat, mert ugye a fő téma a duma volt....

Szóval hamar szedjétek le, mert 200mb - és nem tudom hogy engedélyezet e ekkora file....

200mb-os vidi

Természetesen a 2007/4-es DVD-n jobb minőségben lesz majd fent

Első rész: Teddy vidije....kb 1 óra 20 perc....utána meg az enyém....kb 30 perc
Sziasztok!

Eladom GS-emet. Esetleg akit érdekel vagy van ismerőse megköszönném ha körbekérdezne. Infókat a motorról mailben tudok adni, képpel együtt!

Üdv !
köszi a gyors választ! A kérdésem fontosabbik részére máris válaszoltál a másik csak esztétikai ,de nem olyan fontos...
Szeva!

Nem kell tenned semmit. Újabban már megküldik automat. a forgalmi szerinti tulaj/üzembentartó állandó lakcíme szerint illetékes önkormányzat hivatalához, ahol határozat alapján kell majd befizetned. (Korábban valóban külön be kellett jelenteni a vételt, de az eladást is.)

A felnicsíkkel kapcs nincs infóm.

Sziasztok!

Csak egyet szeretnék kérdezni... felnicsík felhelyezésével van valakinek vmi tapasztalata? Arra gondoltam,hogy szeretnék feltenni vagy pirosat vagy egy szürkét egy fekete gs-re.
Jah még egy kérdés a teljesítmény adóval kapcsolatban... azt nekem külön be kell jelentenem a helyi önkormányzatnál,hogy vettem egy gépet? Ugyanis a full-gas a forgalmimat nem a kaposvári önkormányzatnál csináltatta ahol én lakom hanem a lengyeltótinál... nekem akkor most mit kell tennem,hogy legyen teljesítmény adóm?
Igen, elhagyíttam! Már azért is hirdetem.
Lemaradt: akkor elvetetted?

Ugyanaz esSO mester. Nem hiszem, hogy bekeversz.
Az enyém 2003. 04. havi volt 26 e km-rel. 729 körül hirdettem, amikor hívott, de már akkor foglalózva volt. Ilyesmi paramétert keresett. El is beszélgettünk kicsit, normális "idősebb" fickónak tűnt.

Ha esetleg debreceni illetőségű érdeklődőd lenne, hvj fel előtte. Olyat "cigánykodott" velem a gyerek, hogy ihaj! Ha Gs tulaj lesz, remélem nem teszi be ide a lábát (tollát).

Ha ki akarod próbálni a DL-t, csak szólj. Telefonban mondok egy lehetőséget.

Örülök, hogy jó vót! Majd a jövő héten megint jó lesz!

Dzsokibácsi!

Köszi, megjött az SMS. Tehát ez ua., mint akit rebelnek ajánlottál? Mert nem akarnék neki bekeverni. Ez a vevő korosabb, olcsóbb gépet keresett?

Jó vót! A buli is, meg a DL is! Nem mentem vele, mert alkoholos befolyásoltság alatt vtam, csak ráültem. Hát.....! Nekem nagyon bejött. Nagyobb, magasabb mint a GS, valszeg kényelmesebb is.
SZERELMES VAGYOK! Remélem, mielőbb igaziból is kipróbálhatok egyet. Alea iacta est!
Szia! Koszi az invitalast, nagyon jol esett! Orulnek ha le tudnek menni, de szombat - vasarnap Brnoban leszek MotogGP futamot nezni! Nagyon sajnalom, szivesen talakoznek a csapattal, dehat nem leszek az orszagban... Sajnalom...
Teddymaci is megérkezett, 3/4 3 felé nyomott egy SMS-t, de én akkor már a szemhéjamat nézegettem belülről. Tehát: a medvebarlang le van árnyékolva, nincs jel a számítógépen . Szerintem a hét elején megcsináltatja, és akkor újra jelentkezik. Bár ő a nagy munkája mellett is "szok" írogatni
Bocsi, esSO voltam!
Szeva Ratesz!
Örülök, hogy jelentkezel végre! Tehetnéd gyakrabban is.
A jövő hétvégén megy le a csapat Bajára. Péntektől vasárnapig ott leszünk. Tudom, hogy a család az első, de nem akarsz lejönni , meglátogatni minket? Mindenki örülne, ha találkozhatna veled!
Az igazi múmia ( hálózsák)
Közös Álom!
Ja, aki nem tudna az elerhetosegeimet: +491752927131, Magyarorszagon: 20/9739180, tibor.rajnoki@its.hu, de inkabb a rateszmage@yahoo.com. Ja, es ha minden rendben megy, akkor csutortoktol vagyok otthon vele, vasarnaptol pedig megy le Paksra - ez a terv.
Sziasztok!

No megint beugrok egy jelentkezes erejeig, ami ugyan nem lesz valami udito, mert dontottem a gep ertekesitese felol. Ez van. Kell a kocsi, nincs kecmec, sajnos anyagilag meg meg erosodnom kell, hogy ket jarganyom legyen. Szoval Gs500 Golf III csere varhato - hat nem ugyanaz az eletelmeny. De a kocsival tudok nemi penzt termelni, igy legalabb jobb az esely, hogy jovore ismet vasparipara uljek.

Pedig azert mar jartunk erre arra a voros villammal: itt mar bejartam a Ruhr videk egy reszet, kalandoztam Hollandiaban es Belgiumban is. Nem volt rossz, mondhatnam k...a jo volt! Megaztan az ominozus 1231km-es tura Nemetbe, amit most csutortokon megismetlek - csak visszafele. Szoval szar am, hogy el kell adni...

A mocirol nehany adat, aki nem tudna: 1997-es, mire hazaerek vele 33000km lesz benne es johet is a kotelezo szerviz, amihez a vevonek adok 2gyertyat+olajszurot, mert mar azokat mar megvettem regen (nem terveztem ertekesitest iden). Januari muszaki, meg 1,5 ev. Extrak: SaitoII markolatfutes, analog ora, SV650 tukrok, fust plexi, felnicsik ( ), tuti hatso konzol + 45literes Bieffe doboz. Szinte uj elso fekbetet (gyari Tokico), kifogastalan lanc, kormanycsapagy es teloszarszimeringek. A gumi a legjobb a piacon, amit lehet kapni (Pirelli SportDemon), eddig 4500km van bennuk kb. de minta meg mindig boseggel. Az elso pedig tuti ki fog meg szolgalni egy hatsot, amit adok kulon egy kb. 4mm-es mintaval ellatott Metzeler ME550 szemelyeben. Hirtelen ennyi a geprol. Itt sokan ismerik a gepet, tudjak, hogy en vettem ki szemelyesen a folytast, igy sokkal jobban megy+fellityivel kevesebbet eszik, de barmikor egy furoval 10 perc alatt visszaallithato. Amiota lattatok annyi esztetikai hiba esett a paripan, hogy a kipufogo -szokasanak megfeleloen - elkezdett rozsdasodni, de az ertekesites elott lehet, hogy lefujom majd. Hirdetni 550e-ben fogom, ha fanklubos ember szeretne megvenni, nemi kedvezmenyre hajlando vagyok, de ha minden jolmegy hetvegen mar egy paksi emberke nagyon meg fogja nezni.

Zarasul egy kep a geprol (igy indultam nemetbe):
Kűdeném, ha vóna hova....
sms-ben?