Mától én is egy GS500 boldog tulajdonosa vagyok! Épségben hazaértünk, esőt pont megúsztam! a gumi nem csúszott a gép nagyon állat! most bejáratás,csak 5ezerig húzhatom neki... de így is boldoggá tesz!
Ha Te tudnád névtelen, arctalan barátom/nőm/illetve ma már mindegy:-)
Épp most faragtatom magam egy "mű-ésszel"
De csak hogy témánál maradjak és válaszoljak a kérdésedre: IGEN!
3 műszakban nyomom az ipart, a pénzem kevés és még sztár se vagyok......
Szóval IGEN! Én termelek ....... és kutyába se vagyok véve.
Hogy mit termelek jelenleg? Amit meggyújtasz a tortádon, karácsonykor, mindenszentekkor.....vagy épp rágsz, csomagolsz....arcodra kensz......szóval minden olyan amiben PARAFFIN van.
De pl ott a drága Dundika, vagy bármelyik magamutogató.......Mit is csinál?
Zenei szinten? Csak nem Hilton kisasszonyra , vagy Britnire gondolsz:-)Ők mit is csinálnak? JA Ők a BotrányHŐSnők.... beszarás
A többi fogalmazó-zavaroddal nem tudok sajnos mit kezdeni, de kicsit megnézhetnéd a témát:-) mielőtt még a végén te eresztesz gyökereket:-)
1., a filmekben nem művészek vannak hanem színészek......(bár ez nálam határeset:-) Valóban vannak MŰVÉSZfilmek....Na azokat biza meg nem nézem......
2., Zene? A legtöbb zenész mellette dolgozik (mondjuk csak idehaza)....a többi meg? No pl egy PC-vel Én is tudnék ám "zenét" csinálni...... De a zenészek számomra szintén nem MŰVÉSZEK
Mellesleg mivel voltam Én is zenekarban - hát az se épp egy laza meló.......Napi próba.......utazgatni koncertekre.......hajnalban haza........
3., A megtervezett akármilyen stilusú épületet általában ÉPÍTÉSZ tervezi, ahol bia nem csak rajzból áll a dolog, hanem kemény matekozás, hiszen szabályoknak kell megfelelni akár törvényi, akár fizikai.....Tehát azok sem művészek
valóban ezt emeltem ki:
"de hogy példát mondjak......
Szóval FESTŐ.... mit csinál? PINGÁL:-))))
Szobrász?
A zenei rész mit írom kétesélyes, hisz manapság kell 1 fickó meg egy liba, meg egy PC......szóval a zene ma MÁR nem ZENE....... Nálam a zene véget ért a 90-éveknél......amikor még ZENEKAR, EGYÜTTES név alatt futottak...... De manapság? VICC.......
Modell......ismét leirtam......
Szóval?
Szóval nem is tudom ki itt a tuskó - ha a szót az értelmezési szinten nézük:-) Vagyis egy tudatlan valami:-)
Bocs........és mivel válaszoltam a kérdéseidre......Ha valn még valami akkor légyszives mailben keress meg, mert ez nem az a hely, ahova ez a téma tartozna....feltéve ha lenne még véleményed.
Én csak arra kérlek hogy ne artalanul tedd a megjegyzéseidet......mert ugy Én is tehetnék bárhol, bármikor......De valahogy ilyen soha nem jutott eszembe.....Talán mert Én már felnőtt vagyok?
Mekkora egy tuskó vagy. Szerinted csak az az érték amit a két kezeddel megtermelsz? Gondolom akkor nem is nézel filmeket, nem hallgatsz zenét és nem esik jól rápillantani egy művészien megtervezett klasszicista stílusú épületre?
Hát, jah! Effektív ők nem "termelnek", hiszen "szellemi szabdfoglaslkozásúak". A lényeg a kereslet-kínálat alapszabályban rejlik... ameddig valaki pénzt ad bármiért, addig az ület. Műalkotások esetén egyszerre adnak többet, a kamerás lányok meg fillérenként szedegetik össze a lóvét.
Én jobban útálom a Gazdaságos dolgokat, meg a különböző multikat, akik abból kaszálnak ami napi létszükséglet... a dolgozóikat meg aprópénzért alkalmazzák!
Igazságtalan... ám legalább van munkahely.... (ez pedig egy közhely).
Ha szerencsénk van egy-két zivatarral megússzuk a hétvégét! Bár, most a Blue-lak közelében leszünk... ki tudja mit intéz a főni!
Egyszerüen hányingerem van azoktól az emberektől akik a külsöjükkel szereznek valamit meg.
Ma épp ez volt a téma a kollegákal.
MÜVÉSZ......
egész életében semmi olyat nem tesz, csinál, készít amit más - ha már fizet érte - tudna használni, hasznosítani, csupán sikerült kialakitaniuk egy olyan közönséget maguknak akiknek van annyi és olyan célra amit nem sajnálnak.
Semi olyat nem tesznek ami indokolná azt hogy ŐK valakik legyenek. Pl miért ér egy X festmény 20-30-3-40 milliót? Mert a sok SZNOB köcsög felveri az árát.
Ezek a jányok is? Itt ücsörögnek Te meg fizetsz érte........
semi olyat nem tesznek amitől jobb lehet - mégis megélnek.....és nem rosszul..........
Egész délután nem ment a net a macibarlangban.
Derék jelzi, hogy van... reggel korábban kelek miatta (ha alszom egyáltalán), hogy bemelgítsem. Felkelés után szenvedés van legalább egy órán át.
A terv akkor változatlan. Fél 11-re Adonyban vagyok!
Többek között a jányomnak szülinapi bulit rendezünk. Ma hat éves a kismucim.
Azért nehéz dönteni közöttük, mert két teljesen más kategória. A maga nemében számomra mindkettő tökéletes, de a jelenlegi állapotomban nekem erre van szükségem.
Épp most faragtatom magam egy "mű-ésszel"
De csak hogy témánál maradjak és válaszoljak a kérdésedre: IGEN!
3 műszakban nyomom az ipart, a pénzem kevés és még sztár se vagyok......
Szóval IGEN! Én termelek ....... és kutyába se vagyok véve.
Hogy mit termelek jelenleg? Amit meggyújtasz a tortádon, karácsonykor, mindenszentekkor.....vagy épp rágsz, csomagolsz....arcodra kensz......szóval minden olyan amiben PARAFFIN van.
De pl ott a drága Dundika, vagy bármelyik magamutogató.......Mit is csinál?
Zenei szinten? Csak nem Hilton kisasszonyra , vagy Britnire gondolsz:-)Ők mit is csinálnak? JA Ők a BotrányHŐSnők.... beszarás
A többi fogalmazó-zavaroddal nem tudok sajnos mit kezdeni, de kicsit megnézhetnéd a témát:-) mielőtt még a végén te eresztesz gyökereket:-)
1., a filmekben nem művészek vannak hanem színészek......(bár ez nálam határeset:-) Valóban vannak MŰVÉSZfilmek....Na azokat biza meg nem nézem......
2., Zene? A legtöbb zenész mellette dolgozik (mondjuk csak idehaza)....a többi meg? No pl egy PC-vel Én is tudnék ám "zenét" csinálni...... De a zenészek számomra szintén nem MŰVÉSZEK
Mellesleg mivel voltam Én is zenekarban - hát az se épp egy laza meló.......Napi próba.......utazgatni koncertekre.......hajnalban haza........
3., A megtervezett akármilyen stilusú épületet általában ÉPÍTÉSZ tervezi, ahol bia nem csak rajzból áll a dolog, hanem kemény matekozás, hiszen szabályoknak kell megfelelni akár törvényi, akár fizikai.....Tehát azok sem művészek
valóban ezt emeltem ki:
"de hogy példát mondjak......
festő, szobrász, zenész, modell........stb........"
Szóval FESTŐ.... mit csinál? PINGÁL:-))))
Szobrász?
A zenei rész mit írom kétesélyes, hisz manapság kell 1 fickó meg egy liba, meg egy PC......szóval a zene ma MÁR nem ZENE....... Nálam a zene véget ért a 90-éveknél......amikor még ZENEKAR, EGYÜTTES név alatt futottak...... De manapság? VICC.......
Modell......ismét leirtam......
Szóval?
Szóval nem is tudom ki itt a tuskó - ha a szót az értelmezési szinten nézük:-) Vagyis egy tudatlan valami:-)
Bocs........és mivel válaszoltam a kérdéseidre......Ha valn még valami akkor légyszives mailben keress meg, mert ez nem az a hely, ahova ez a téma tartozna....feltéve ha lenne még véleményed.
Én csak arra kérlek hogy ne artalanul tedd a megjegyzéseidet......mert ugy Én is tehetnék bárhol, bármikor......De valahogy ilyen soha nem jutott eszembe.....Talán mert Én már felnőtt vagyok?
Bezsákolom a napsütést és viszek belőle egy kicsit!
Viszont indirektben annál többet...
Nyugodt lehetsz, ÉN nem fizetek érte!
Én jobban útálom a Gazdaságos dolgokat, meg a különböző multikat, akik abból kaszálnak ami napi létszükséglet... a dolgozóikat meg aprópénzért alkalmazzák!
Igazságtalan... ám legalább van munkahely.... (ez pedig egy közhely).
Ha szerencsénk van egy-két zivatarral megússzuk a hétvégét! Bár, most a Blue-lak közelében leszünk... ki tudja mit intéz a főni!
bár nem csak ezeket és nem csak nőket.........
Egyszerüen hányingerem van azoktól az emberektől akik a külsöjükkel szereznek valamit meg.
Ma épp ez volt a téma a kollegákal.
MÜVÉSZ......
egész életében semmi olyat nem tesz, csinál, készít amit más - ha már fizet érte - tudna használni, hasznosítani, csupán sikerült kialakitaniuk egy olyan közönséget maguknak akiknek van annyi és olyan célra amit nem sajnálnak.
de hogy példát mondjak......
festő, szobrász, zenész, modell........stb........
Semi olyat nem tesznek ami indokolná azt hogy ŐK valakik legyenek. Pl miért ér egy X festmény 20-30-3-40 milliót? Mert a sok SZNOB köcsög felveri az árát.
Ezek a jányok is? Itt ücsörögnek Te meg fizetsz érte........
semi olyat nem tesznek amitől jobb lehet - mégis megélnek.....és nem rosszul..........
Derék jelzi, hogy van... reggel korábban kelek miatta (ha alszom egyáltalán), hogy bemelgítsem. Felkelés után szenvedés van legalább egy órán át.
A terv akkor változatlan. Fél 11-re Adonyban vagyok!
Mielőtt elindulsz, ezzel gyógyítsd a derekad!
http://sexwebcams.atw.hu/secre...
Jó hétvégét, sok kilómétert, ivós bulit!
Boldog szülinapot a gyönyörűséges kislányodnak!
Azért nehéz dönteni közöttük, mert két teljesen más kategória. A maga nemében számomra mindkettő tökéletes, de a jelenlegi állapotomban nekem erre van szükségem.
Most értem ha a melóbú
Jelenleg nem tudnék választani, mindegyikhez megvannak a megdönthetetlen szempontjaim!
Még mindig úgy vigyorgok rajta, mint akit b...ni visznek... (Bocsi, ez nem az én stílusom, de nagyon találó. )
esSO meg üljön a saját DL-jére mihamarabb! Szerintem ezzel a kívánsággal elégedett lehet.
Érzem a szagát, simogatja a bőröm, dorombol a fülembe,stb...