Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemaradt a képről a páttitkár.....apám...mész a gulágra!
Hát ha nem fér el rajta a lábad normálisan, akkor qrva mindegy hol van, de persze legalább annyira fontos h milyen helyen van.
Ennél a felhasználási területnél az elhelyezkedés többet számít mint a méret.
A ciberén is nagyobb a bukógomba az átlagnál és szoktam rajta pihentetni a lábam.
Esvén a bukógomba pont jó erre.
Meg lábtartónak is jó, ha hőálló a csimmma.
Ja, azt hittem volt vmi baki hátrébb. Hát igen, ha tavat bambulászunk, akkor lemarad az ember.
Nem szélesebb mint a fejidom a motorossal.
Nem szakadunk el a társaságtól, mert akkor eltévedhetünk
Jaja, még akkor megnéztem + a képeket is, bár kicsit hosszú volt és tekergettem.

Mi volt benne tanulságos, mert arról valszeg lemaradtam?
Akár, bár elég változékony idők vannak mostanában, de egy Húsvéti rövidebbet gurulhatunk, ha az idő is engedi, gondolom lesznek még jelentkezők.

Hát az a puli már csak selejt - motorozós, szóval nagy szükségem nincs rá, pláne h. van még belőle kettő hasonló, de így elhagyni, meg a fázósoknak kölcsönadni v. Isti féle motoros bulin esetleg Ataa által lehányni pont jók.

Bocsi Ataaa, szívom a véred.
Sikerült leszedned a videjóóóót?
Ja, de élek és virulok!
Vmelyik nap eszembe jutottál amikor a kezembe akadt a pulcsid. Szerintem vasárnap illetve hétfőn ha az idő is engedi megyünk vmerre, ha kell a pulcsi összefuthatunk majd.
Mondjuk az S1000RR nem boxer.
Az F800 GT pedig sorkettő, v. K1300S sem boxer + a kisebb enduroi sem, szóval nem csak boxerjük van, de mondjuk nekem a boxerrel sincs bajom.
A boxer motor nem gyere be, bazi széles, bár ezt leszámítva épp lehet hogy van szimpi modelljük is!
Vagy lehet elment vitorlázni, mint egyesek.
Móni - Brigi, eltűntél, ilyen nagy a szerelem.
Nem rosszak azok, hidd el, csak egy kicsit borsos az áruk.
Köszi!

Boglár vagy/és Pest talán, bár nem vagyok nagy BMW fan, legalábbis motorban
S1000-ről még leér a lában, GS 1200-ről már nem annyira.
Ajánlom mindenki figyelmébe! De főleg Ataa, Lovi!
BMW Motorrad tesztnapok
Ha ki akartok próbálni egy makulátlan futóművet, akkor ajánlom a GS 1200-t, ne csak az S 1000-t próbáljátok!
Beszédes, jó kép. Más idők voltak.
Ez sem mai kép
Én MZ-s voltam, de a jawa csepptankját építettük rájuk. Jól állt a 250 ts-en. Meg alupor kékneolux keverékkel, tollbetéttel fújtuk metálkékre. Akkoriban nagyon menő volt. A képen még csak a verhovina kormány tuning volt rajta. Az esküvőmön is ezzel voltam.