Akár, bár elég változékony idők vannak mostanában, de egy Húsvéti rövidebbet gurulhatunk, ha az idő is engedi, gondolom lesznek még jelentkezők.
Hát az a puli már csak selejt - motorozós, szóval nagy szükségem nincs rá, pláne h. van még belőle kettő hasonló, de így elhagyni, meg a fázósoknak kölcsönadni v. Isti féle motoros bulin esetleg Ataa által lehányni pont jók.
Ja, de élek és virulok!
Vmelyik nap eszembe jutottál amikor a kezembe akadt a pulcsid. Szerintem vasárnap illetve hétfőn ha az idő is engedi megyünk vmerre, ha kell a pulcsi összefuthatunk majd.
Mondjuk az S1000RR nem boxer.
Az F800 GT pedig sorkettő, v. K1300S sem boxer + a kisebb enduroi sem, szóval nem csak boxerjük van, de mondjuk nekem a boxerrel sincs bajom.
Ajánlom mindenki figyelmébe! De főleg Ataa, Lovi! BMW Motorrad tesztnapok
Ha ki akartok próbálni egy makulátlan futóművet, akkor ajánlom a GS 1200-t, ne csak az S 1000-t próbáljátok!
Én MZ-s voltam, de a jawa csepptankját építettük rájuk. Jól állt a 250 ts-en. Meg alupor kékneolux keverékkel, tollbetéttel fújtuk metálkékre. Akkoriban nagyon menő volt. A képen még csak a verhovina kormány tuning volt rajta. Az esküvőmön is ezzel voltam.
Mi volt benne tanulságos, mert arról valszeg lemaradtam?
Hát az a puli már csak selejt - motorozós, szóval nagy szükségem nincs rá, pláne h. van még belőle kettő hasonló, de így elhagyni, meg a fázósoknak kölcsönadni v. Isti féle motoros bulin esetleg Ataa által lehányni pont jók.
Bocsi Ataaa, szívom a véred.
Vmelyik nap eszembe jutottál amikor a kezembe akadt a pulcsid. Szerintem vasárnap illetve hétfőn ha az idő is engedi megyünk vmerre, ha kell a pulcsi összefuthatunk majd.
Az F800 GT pedig sorkettő, v. K1300S sem boxer + a kisebb enduroi sem, szóval nem csak boxerjük van, de mondjuk nekem a boxerrel sincs bajom.
Boglár vagy/és Pest talán, bár nem vagyok nagy BMW fan, legalábbis motorban
BMW Motorrad tesztnapok
Ha ki akartok próbálni egy makulátlan futóművet, akkor ajánlom a GS 1200-t, ne csak az S 1000-t próbáljátok!