Mind a mai napig gyönyörködöm a vadító, mély, telt hangjában, amit már a gyári kipuf is tud és amely már 4000-től olyan mintha valami szigorú hard rock koncerten lennénk. Sokféle hangon trombitál vadul a fordulatszámtól függően, a motorfékhang pedig egy részvét nélküli baltás gyilkos. Az alap eleve annyira kivételes, hogy bármilyen sportdobot feltehetsz, nem fogsz csalódni. Én nem kísérletezem vele, mert a gyárit is több mint jónak tartom, továbbá nem ritkán nyomatékvesztéssel járhat a lényegesebb alsóbb fordulatokon és nőhet a fogyasztás is.
A problémádra (lásd magasságod) nem ez lesz a tartós megoldás... Én azt mondom, válaszd a kapható legnagyobbat, hogy egyenesebben tudj ülni, viszont a lábtartón is módosítanod kell, mert ettől még ugyanúgy a nyakadban lesz a térded... (szerintem)
Kérdés, hogy az emelt kormány mennyit ront, vagy javít az összképen...
Vmit vmiért, mint említettem vala, ismerősöké a hajó és ezért viszonylag olcsó. Meglepődnél, h mennyiből szoktuk kihozni egy-egy ilyen túrát. Egyébként ezért választom inkább azt, mint pl. a fokozatkijelző, fémfékcső stb.
Hihetetlen mennyivel másképp indul a motor
Szerintetek milyen sportdobbal szólna legjobban a GS?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Cigi helyett!
Kérdés, hogy az emelt kormány mennyit ront, vagy javít az összképen...
Próbáld ki, aztán majd meglátod elég-e...