Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A saruk jó helyen vannak, csak a túlfolyó van a másik oldalon...nekem is ilyen van
Furi, nekem B2-s kell. Megcserélték a kábeleket?
Már mindenen túl van
Hihetetlen mennyivel másképp indul a motor
Savat neki!
Végre megérkezett a drááágaszááágom
Írtam rá.
Mind a mai napig gyönyörködöm a vadító, mély, telt hangjában, amit már a gyári kipuf is tud és amely már 4000-től olyan mintha valami szigorú hard rock koncerten lennénk. Sokféle hangon trombitál vadul a fordulatszámtól függően, a motorfékhang pedig egy részvét nélküli baltás gyilkos. Az alap eleve annyira kivételes, hogy bármilyen sportdobot feltehetsz, nem fogsz csalódni. Én nem kísérletezem vele, mert a gyárit is több mint jónak tartom, továbbá nem ritkán nyomatékvesztéssel járhat a lényegesebb alsóbb fordulatokon és nőhet a fogyasztás is.
Hello!
Szerintetek milyen sportdobbal szólna legjobban a GS?
Aki még nem látta,:

http://www.sportmotor.hu/motor...

Cigi helyett!
A problémádra (lásd magasságod) nem ez lesz a tartós megoldás... Én azt mondom, válaszd a kapható legnagyobbat, hogy egyenesebben tudj ülni, viszont a lábtartón is módosítanod kell, mert ettől még ugyanúgy a nyakadban lesz a térded... (szerintem)

Kérdés, hogy az emelt kormány mennyit ront, vagy javít az összképen...

Próbáld ki, aztán majd meglátod elég-e...
Sziasztok! Valakinek válasza, tapasztalata "előzményemre"? Kormánykiemelő GS-re? Köszi.
Es a motorosok mar nem fernek el........szepen vagyunk.
Akkor ez olyan blue osztrigás buli?
Egyébként 10 személyes, de az már elég kényelmetlen, inkább 6-7-8. SAS 39
Akkor eze nem fer el senki bele.
Ladik.
Hajoez vagy csonak?
Na be lehet ám kapni. Ez a két hobbim van.
Meg más havert se. Mindig teltház van.
Hóra gyűjt, hogy síelhessen.
És még egy motoros havert sem hívtál el, Te zsugori!
Vmit vmiért, mint említettem vala, ismerősöké a hajó és ezért viszonylag olcsó. Meglepődnél, h mennyiből szoktuk kihozni egy-egy ilyen túrát. Egyébként ezért választom inkább azt, mint pl. a fokozatkijelző, fémfékcső stb.
Persze vitorlazni az adrian olcso.
Faszom 18e fokozatkijelzőt, annyira jól nem megy.
Ellenben ha motorral mész, sokkal élvezetesebb, mint várni a postást Sőt, ha már ott vagyok, tuti kidumálnám, hogy rakják is bele