Ez a motor pedig konkrétan az enyém volt, csak ellopták, úgy leltem rá nem rég a you tube-n. A tolvaj ennek a bontósnak adta el azóta már szét szedték, kiárulták, a rendőrség a füle botját sem mozgatta. Túlt tettem magam rajta, pedig sok munka volt vele, kapott egy nagyon komoly tuningot, volt benne összesen 3000km. Amint halhatjátok a fiúknak is tetszik, meglepte őket is az ereje. Érdekes így vissza nézni az eltulajdonított motorom. Most már angol felirattal is elérhető.
Van még jónéhány itt Mo-on is, csak nehéz megközelíteni őket. Egy párat már sikerült megtalálnom. Jellemzően: benőtte a gaz, teli van szeméttel, le van zárva, vagy elzárt területen van. De azért nem rossz móka "felfedezni" az ilyeneket.
Köszi a válaszokat mindenkinek! Első körben csak 2-3cm-t emelnék a kormányon, mert nem szeretnék hozzányúlni/toldani semmit sem. Kérdés, hogy ez a 2-3cm belefér-e még úgy hogy ne kelljen toldani semmit sem. Amúgy már folyamatosan szokom a gépet. Meg kell tanulni kényelmesebben ülni rajta. Tény, hogy 183cm magasságommal nem épp a GS500 az ideális motor, de kezdésnek/újrakezdésnek tök jó, na és persze a pénztárcám is megszabta a motorválasztást. De eddig meg vagyok vele elégedve.
A paksiakat nem hallottátok anno? Oldalkocsis Pancsival a pekingi olimpiára. Csatlakoztak hozzájuk még egy páran Roburral. Talán nekem meg is van vhol a könyvük, vagy kölcsönkaptam, nemtom. Elég kalandos volt nekik.
Szívni fog a szellőzőcső/túlfolyóval. Nekem is volt egyszer ilyenem, aminek a másik oldalon volt, a csövet viszont a jobb oldalon vezettem le, megkerülve az akksit.
Amikor lecsúszott róla a szilikon cső, szépen megmarta a sav a vázat.
Persze ha baloldalt le tudja vezetni, akkor nincs gond.
Ez a motor pedig konkrétan az enyém volt, csak ellopták, úgy leltem rá nem rég a you tube-n. A tolvaj ennek a bontósnak adta el azóta már szét szedték, kiárulták, a rendőrség a füle botját sem mozgatta. Túlt tettem magam rajta, pedig sok munka volt vele, kapott egy nagyon komoly tuningot, volt benne összesen 3000km. Amint halhatjátok a fiúknak is tetszik, meglepte őket is az ereje. Érdekes így vissza nézni az eltulajdonított motorom. Most már angol felirattal is elérhető.
Ennek még van hangja. 350-es két hengeres. Nekem még van ilyen is!
Pancsi - Peking
könyv
Ajánlom bárkinek.
B: Érd, öreg víztorony
C: Kulcs, szélerőmű
D: Sárszentmiklós, riolitufa bánya
E: Szabadbattyán, lakótorony
F: elhagyott lövészbunkerek
Megkerdezhetem h neked milyen dob volt a gsen es hol szerezted?
nekem is másik oldalra került a túlfolyó, de simán elvezethető, no para.
Ugyanúgy levittem a csövet, nem látok rajta szívást
Amikor lecsúszott róla a szilikon cső, szépen megmarta a sav a vázat.
Persze ha baloldalt le tudja vezetni, akkor nincs gond.
És a baloldal most átgondolja magát szóval nagy a helyezkedés.
Minden lehetséges.
kaland
Ilyenkor sajnálom, hogy apám nem egy baloldali politikus...