Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NYERS

Szállás még bizonytalan hogy hol lesz, de arról beszéltek hogy Zadartól Északra akarnak azokon a szigetnyúlványokon (C pont)
Aztán másnap egy kisebb (D,E,F) ám annál izgalmasabb karikára gondoltam. Ha mi egy nappal tovább maradunk, akkor arra a napra is összeüthetünk egy karikát, haza meg ahogy a térképen látható, Bosznián keresztül.
Hazafelé meg jöhetünk Bosznián keresztül. Ismerek arra egy nagyon fasza útvonalat kanyarokkal, sziklakatlannal.
De mehetünk a 7-esen is, úgy 36 km-el rövidebb ám unalmasabb és szerintem a sok balatoni település miatt nem is gyorsabb.
Nem, szépen el leszünk szállásolva Kanizsán egy havernál.
Lent meg apartman. Nem foglalunk, ilyenkor úgyis van szabad. 10 és 20 E között vannak per koponya per éjszaka attól függően hogy mennyire puccos és van e reggeli vagy sem.
Sátras buli lesz? Cuccal elég necces a TT...
Még arra gondoltam ha szerda reggel elindulunk Nagykanizsáról, beleférne egy kis Szlovénia is, úgy is kényelmesen leérnénk. Majd még egyeztetek a többiekkel.
Kedd délután/kora este le TT-zünk Nagykanizsára a Balaton-felvidéken. Szerdán szálláskeresés 8-as úton motorozás. Csütörtök, péntekre összeütök valami jó kis útvonalat. Vannak már tervek.
Szombaton meg egy seggel (persze pihenni megállunk) meg valami jó útvonalon haza, így vasárnap pihenhetünk és az anyukákat is felköszönthetjük.
Van már útvonalterv?
Molnargyu?
Én nem ismerem, de végignéztem a hozzászólásokat és idén még nem posztolt senki ilyen néven.
Szojja gyulanak a gixxerhacca topikba.
Van egy hetotvenese es lehet menne.
Horvát túra úgy fest hogy április 29-én, kedden munka után indulunk le Nagykanizsára, ott megszállunk (van még 4 szabad hely) és másnap délelőtt kipihenten elindulunk lefelé. Tehát szerdára szabit kell kivenni annak aki jönni akar. (csütörtök, péntek, sz. v. négynapos ünnep).
Azért hoztuk előrébb, mert havernak haza kell jönnie pénteken, de én maradnék végig.
Lovi, te említetted hogy jönnél, Perik te is terveztél többnapost a hosszú hétvégére, hát itt van.
Ki jönne még? Tempónkat ismeritek.
Grat! Megduplázod és lesz egy "Brand New" matuzsálemed, mint Dipshitnek volt! Mennyi a saját mérföld? Vagy 1 tulajos!?
Mennyit szánsz rá?
Sziasztok! A mai óraállásom (mérföld)
Nagyon jól lett összerakva és ezt érezni is az új aksival.
Te még szívsz az aksival? Kiderült miért merül?
A tulaját kell megnézni, ért-e hozzá és nézte-e az olajat... ha nézi 100ezret siman elfut és utána sem lesz nagy hiszti...
Ha tényleg GS-t akarsz venni javaslom töltsd ki a regisztrációdat, a tttt nem sokat mond el rólad.
30 ezer alatt be sem járódik. Persze ha nem egy tompika volt a gazdája.
100-120e körül tud már nyűgös lenni picit anyagilag.
Nem fog hirtelen elporladni de egy alapos átvizsgálás kelleni fog ilyenkor.
Gondolj bele autósiskolák botkezű tanulói (én is) nyüstölték ezeket sokat 80-90e km-en át.
Szerinted egy normál 30e-res megárt neki?
Tisztelt Fórumozók!
Segítségre lenne szükségem.
Szeretnék vásárolni egy GS-500 motort túrázni. Milyen futásteljesítményig szabad nézegetnem? Egy harmincvalahány ezer kilométeres motor nagy rizikó? Meddig " élnek" ezek a gépek normális igénybevétel esetén. Nagyon nem szeretnék mellényúlni. Minden véleményt szívesen fogadok. Az ismert teszteken kívül nincs semmi ismeretem a típusról. A segítséget előre köszönöm.
Üdv.
Mintha nem is ugyanaz a motor lenne.
Akku RE.
Hihetetlen, hogy az új aksival hogy indul a gép, konkrétan nem hallom az önindítót, mikron alatt röffen.
Hát ebből a képből semmit nem tudunk mert nincs photo
Bár szerintem dobogókő lehet ha gulyásról van szó