Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kép nincs
Ebből a képből mindent tudtok.....a gulyás is finom volt
Egyforma a szint mind a 6 cellában, csak a képen látszik hogy alatta van.
Fél órás töltés után a töltő azt írta ki hogy fullon van az akku de mégsem indított. Úgy hogy ez bizony kuka.
De ha valaki gondolja 2 ezerért megveheti horgász súlyt még lehet önteni belőle
Jól látszik hogy a két szélső cellában szint alatt van a sav. Azt figyelni kell és desztillált vízzel pótolni.
Ha meg végképp halott akkor csere.
Én mentem volna ma motorozni csak a batterym másképp gondolta
Miért nem választottál valami könnyű kézműves szakmát?
Elsőnek kivonszoltuk az utánfutóhoz.................ödön most sztrájkol ott leültem vele a futóra pihenni.
Majd gurtnizva ki az 1-sőre.
Majdnem mindenki Én gurultam egy Göd-Szob-Nagybörzsöny-Bernecebarátit,majd most go be Pestre
az jó dolog
egyszer költöztettünk aztán egy 3 ajtós 150-200éves full fa szekrényt kellett volna vinni
felemeltük aztán elment a kép.......
utána leszedtünk ezt-azt és csak úgy tudtuk vinni
Én meg egy laza 3 órát túráztam az erdőben gyalog.

Úgy látszik mindenki hanyagolta most a motort.
Én meg kivittem egy 150 kilós szekrényt és egy franciaágyat az elsőre.
Hajrá!
Én már másfél hete minden nap letekertem átlagban egy húszast.
Tegnap 30 volt, ma délelőtt 20 és még nincs vége a napnak.
Hétvégén még nem is gurultam motorral.
Ha nem ír senki, akkor megyek biciklizni, nem kell hozzá benzin és nem kell nyomatékcsúcson se tartani. / Normafa kör /
Na meg egy bukócsövet nézz.
Sógoromnak is az volt. Ma említettem neki hogy egy srác Shadowt vett, aztán kérdezte hogy nem nem ér le a kanyarba? Mindig attól félt hogy a lába egyszer beszorul a motor alá.
Azt hozzá kell tenni, hogy ott elég szép kanyarok vannak. A nagylátószögű kamera ezt nem adja vissza.
...basszus..ami jó az nagyon drága...
Holnap megnézem....vagy kibattyogok Ex apóshoz és összeheggelek valamit gyorsban..
De igazából tizenezer körül van a csoppi emelő a homasitában....annál nem lenne olcsóbb az egyedileg gyártott sem.
De van, Gss az SV topicban....
Nincs ismerősöd aki hegeszt nekem egy motoremelőt?
Az még hagyján, hogy mindenki rakja a 7.-et...,de van akinek sikerül is...
...basszus...kanyarban leér a shadow lábtartója....még szerencse ,hogy fölfelé hajlik....
..nem is értem ,hogy a pofátlanul előző sv-s miért lett ideges amikor elkezdtem letolni az útról...
...hö hö...ezzel a hajóval kanyarodni is lehet
Pontositok.
Te vernyakoltal hogy tul rovid neked a az a szerencsetlen z750.
Erre mondtam en hogy orulj neki legalabb jol kanyarodik?
Hol mondtam en hogy rossit megszegyenitoen fulon fordulok?
Sehol.
Na nem kell téged se félteni, látom ám a nagytudású hsz.-ket néha a jajj rövid a váz stb. Persze ahogy jól esett értem...