Nekem még ki kell mennem Érdre a vasért, fujkálni, öltözni, akkor tudom megmondani, mikorra érnék fel... tempóm meg Zolinál is rosszabb, nincs még megcsinálva az első telóm és idén eddig 300-at mentem...Érdről jelentkezem.
Na szóval lehet valahogy alá kéne húznom hogy nem EGYETÉRTEK a korábbi zárással és ÉN SOSEM ZÁROK KORÁBBAN HANEM KÉSŐBB hanem LÁTOM a másik oldalt is.
Felfogtad vagy felvegyem magnóra is?
Lovival meg nem foglalkozom ő csak arra ugrik mikor szóljon be nekem azt meg leszarom.
Essek hasra a salse-es titulustól?
2008-ig KB 120 millió brutto bevétel volt úgy hogy volt 4 ember mellettem.
Ez visszaesett 60-ra úgy hogy a költségek főleg a bérleti díj nőtt.
A 4 ember nyugdíj és egyébb miatt fuccs.
Mostanra szívós munkával 10-10%-al és alkukkal felment az utóbbi két évben.
Nem szokásom panaszkodni de ennyire tellett.
Szóval ki ítélkezik miről?
Én teszem rosszul mert nem irodában meresztem a seggem?
Ok, valóban ebben nem volt igazam, elhiszem, hogy elégedettek, elragadott a hév, Bocsi, tényleg sok voltam.
Azt tartom, hogy ezt továbbra is te döntöd el, hogy csinálod, nem emberbaráti szeretetből, hanem józan hosszútávú tervezés es építkezés az ok.
Kezdek elkattanni, be is fejezem, inkább eszem egy kis húst es kitalálom a napom.
U.i.:
Tényleg érdekel a MT-07, mert rohadt olcsó es mar fontolgatom... A vásárlástól meg annyit, hogy az elmúlt egy hónapban megint elköltöttem egy motor arat, csak nem motorra, az most az utolsó. Legközelebb ezt lehet egy boltban teszem meg, mondjuk tuti nem a lent jelzettnél.
Baszki fasz vagyok, belemegyek egy ekkora kretensegbe, miközben motorozhatnek is.
Na dobok egy reggelit es kitalálom, elmaszom-e a motorhoz es jelzem... Ha hivogatlak azért lesz, mert vason vagyok
Mivaaaan? ? ? ?
Te valami mást vesézel ki belőlem?
Nálam érzékenyebben sosem kezelt senkit.
Te hogy kezelnél egy olyan nőt aki 2-3 óvatos kérésre hogy ne haggya a gyerkőcét minden ajtót csapkodni mert baja eshet,majd a lányka magára borított egy mosdót.
Nem lett baja de a mosdó összetört.Ezekután elismerte hogy nem figyelt.De megtéríteni a mosdó netto beker árát nem térítette meg hanem a férje fenyegetőzött aki ott sem volt hogy veszélyeztetetem a gyereket.
Mindezt hagytam a fenébe és benyeltem.
A másik megveszi az ágyat..............elviszi,felküzdi az emeletérre majd mivel nem fér be a szakadt cuccot visszahozza és visszaköveteli a pénzt.
Visszadom és megcsináltatom a cuccot.
Van olyan aki rendel egy ágyat amit két hét mulva visszamond hogy bocs a másikat szeretné,majd rendel egy másikat.Megérkezik kifizeti elviszi és visszakön két hét mulva hogy bocsi a kőműves 30 centivel bejjebb rakta a falat így nem fér el kéne egy kisebb helyette én visszaveszem eladom neki úgy hogy egy fillért sem keresek rajta majd rendelem a kisebbet és kiviszem azt is.
És ezek csak az elmúlt féléve.
A heteim mind túlórával telnek pont azért mert kijelenti már az ajtóban zárás után hogy nem szeretne semmit venni csak vár a buszra és körülnézne.
Én meg szépen megvárom míg kijön a 18:20-as buszhoz és akkor zárok.
Folyamatosan szopok fillérekért emeletre hordás urügyén nehogy a magasabb tehertaxis árak elriasszák a későbbi vásárlástól a vevőt.
Olyan szemét bútort hozok vissza a másikért cserébe hogy jó amit jóérzésű ember meg sem fog hogy megvegye az újat cserébe és tele a raktár ilyenekkel ingyen visszahozott szeméttel amit lomtalanításkor teszek le nehogy nekik kelljen.
Szóval ne oktass ki kérlek a vevői elégedettség fejlesztésének hiánya miatt mert nincs igazad.
Zoli, gyere, te egy villám leszel hozzam képest, ez komoly.
Szóljatok majd!
Ez egy jó vélemény.
Kéne azért alkalmazni visszafelé is.
Lovi, te meg merre mész? Ne légy pubi!
Zoli: nem Rád ugrom, hanem a hülyeségre... (legalábbis ami szerintem az, persze ebben benne van, hogy mindenki normális, csak én vagyok idióta)
De a tempón nektek kevés lesz...............szal eltologászom én valamerre.
Többiek?
Nya szasztok.
És utána kapom a beszólást hogy hogyhogy nem csinálom jobban és már rég nem operatívan kéne nyalnom a seggét a vevőknek.
Felfogtad vagy felvegyem magnóra is?
Lovival meg nem foglalkozom ő csak arra ugrik mikor szóljon be nekem azt meg leszarom.
2008-ig KB 120 millió brutto bevétel volt úgy hogy volt 4 ember mellettem.
Ez visszaesett 60-ra úgy hogy a költségek főleg a bérleti díj nőtt.
A 4 ember nyugdíj és egyébb miatt fuccs.
Mostanra szívós munkával 10-10%-al és alkukkal felment az utóbbi két évben.
Nem szokásom panaszkodni de ennyire tellett.
Szóval ki ítélkezik miről?
Én teszem rosszul mert nem irodában meresztem a seggem?
Azt tartom, hogy ezt továbbra is te döntöd el, hogy csinálod, nem emberbaráti szeretetből, hanem józan hosszútávú tervezés es építkezés az ok.
Kezdek elkattanni, be is fejezem, inkább eszem egy kis húst es kitalálom a napom.
U.i.:
Tényleg érdekel a MT-07, mert rohadt olcsó es mar fontolgatom... A vásárlástól meg annyit, hogy az elmúlt egy hónapban megint elköltöttem egy motor arat, csak nem motorra, az most az utolsó. Legközelebb ezt lehet egy boltban teszem meg, mondjuk tuti nem a lent jelzettnél.
Na dobok egy reggelit es kitalálom, elmaszom-e a motorhoz es jelzem... Ha hivogatlak azért lesz, mert vason vagyok
Te valami mást vesézel ki belőlem?
Nálam érzékenyebben sosem kezelt senkit.
Te hogy kezelnél egy olyan nőt aki 2-3 óvatos kérésre hogy ne haggya a gyerkőcét minden ajtót csapkodni mert baja eshet,majd a lányka magára borított egy mosdót.
Nem lett baja de a mosdó összetört.Ezekután elismerte hogy nem figyelt.De megtéríteni a mosdó netto beker árát nem térítette meg hanem a férje fenyegetőzött aki ott sem volt hogy veszélyeztetetem a gyereket.
Mindezt hagytam a fenébe és benyeltem.
A másik megveszi az ágyat..............elviszi,felküzdi az emeletérre majd mivel nem fér be a szakadt cuccot visszahozza és visszaköveteli a pénzt.
Visszadom és megcsináltatom a cuccot.
Van olyan aki rendel egy ágyat amit két hét mulva visszamond hogy bocs a másikat szeretné,majd rendel egy másikat.Megérkezik kifizeti elviszi és visszakön két hét mulva hogy bocsi a kőműves 30 centivel bejjebb rakta a falat így nem fér el kéne egy kisebb helyette én visszaveszem eladom neki úgy hogy egy fillért sem keresek rajta majd rendelem a kisebbet és kiviszem azt is.
És ezek csak az elmúlt féléve.
A heteim mind túlórával telnek pont azért mert kijelenti már az ajtóban zárás után hogy nem szeretne semmit venni csak vár a buszra és körülnézne.
Én meg szépen megvárom míg kijön a 18:20-as buszhoz és akkor zárok.
Folyamatosan szopok fillérekért emeletre hordás urügyén nehogy a magasabb tehertaxis árak elriasszák a későbbi vásárlástól a vevőt.
Olyan szemét bútort hozok vissza a másikért cserébe hogy jó amit jóérzésű ember meg sem fog hogy megvegye az újat cserébe és tele a raktár ilyenekkel ingyen visszahozott szeméttel amit lomtalanításkor teszek le nehogy nekik kelljen.
Szóval ne oktass ki kérlek a vevői elégedettség fejlesztésének hiánya miatt mert nincs igazad.