Mert a supercorsa már homológ pályagumi inkább.Keveréke az csak több a minta.
Gazdaságilag.
Lehet elmész szlovákba 2x a 3. alkalommal már szikrázva érsz haza.
Egyébként a gumicseréket is ugyanúgy írom mint minden más szervizdolgot a motoron. Az árakat nem írom fel, de még itt van a fejemben mindnek az ára. Ha nincs elöregedve a gumi, akkor jól jövök ki velük, különben nem venném. Volt viszont olyan is ami nagyon gyorsan fogyott mert öreg volt, de most már arra is figyelek hogy ne legyen túl öreg, hiába van átkenve glicerinnel.
Kipróbálhatnál egy új SD-t, csak hogy legyen viszonyítási alap! Vezeted amúgy, hogy melyik gumid mennyibe fájt és mit mentél vele? Érdekelne egy ilyen kimutatás...
Elég viseltes..., mondjuk tény, hogy pont fele annyi, mint pl egy új Sport Demon (80€), ettől függetlenül nem tenném föl, de szerintem 2-3ekm-nél többet nem igen húzol le vele. Főleg ha SK-ba is akarod vinni, ott már tuti belekötnének
Gyorsabban fogy mint a P.P. ?
Nem sürge, jól állok gumival, csak amikor kéne akkor nincs a méretemben jó. Bár lehet amikor kell megint lesz egy jó P.P.
próbálj meg áttérni a "házi zámolyiról" fröccsözni. az csak töredék kalória !
nem tudsz annyit bringázni, hogy a langalló, stb. + ser kombót elégesd. a sörhasról nem is beszélve...
(én csak tudom ! )
Gazdaságilag.
Lehet elmész szlovákba 2x a 3. alkalommal már szikrázva érsz haza.
Csak nem okos dontes egy gs re.
Nem sürge, jól állok gumival, csak amikor kéne akkor nincs a méretemben jó. Bár lehet amikor kell megint lesz egy jó P.P.
Tapad de kopik.
Fene tudja mennyire koptt mar most is.
Ránézésre szerinted ez hány százalékos?
És mennyivel kopósabb mint a Pilot Power?
nem tudsz annyit bringázni, hogy a langalló, stb. + ser kombót elégesd. a sörhasról nem is beszélve...
(én csak tudom ! )