Nagyon szar lett az új gmaps. Képtelenség használni. Nem találom hol lehet benne rövid URL-t csinálni, meg még egy csomó mindent. Limitáltak a pontok is útvonaltervezésnél...
Az az érdekes hogy melóban, meg a laptopomon még a régi jön be. Lehet azért mert ezek XP-s gépek..
Na mindegy, a lényeg. A Vénasszony-hágóra megyünk (azaz próbálunk, mert oda eddig még sohasem sikerült eljutnom, mert mindig valami közbejött) Pozsony fölé. Tatától Tatáig 320, a többit mindenki számolja hozzá.
Hát én egy ilyennel nyomom bringa , csak piros és férfi, de tök ue. kb. 1996-ban vettem egy sráctól használtan 20e-ért.
3-an voltunk ma, az egyik srác tavaly egy 300e-ről leértékelt 209e-ért vett KTM-el, a másik meg szintén vmi 150-200e-s Kellys-el, elég nevetséges voltam az én kis nyugdíjas bicómmal, de felfelé azért otthagytam őket, persze lefelé meg egyenesben sehol se voltam. Igaz a KTM-nek 29-es, a Kellysnek 28-as, nekem meg 26-os a kerekem
A hőskorban még 1x a volt csajom öccsével tekertük körbe a Balcsit 1 nap alatt. Almádiból dél felé indulva, a végén Füreden megálltunk inni egy boltnál és bakker nem bírtunk felállni, azon voltunk, h telcsizünk a Vaterjánok, h jöjjön értünk kocsival, aztán azt mondtuk, h lófaszt, nehogy má azt 20-ast ne tekerjük már le. 217 km lett a vége. Soha többet!
Na én kb. egy órája értem haza egy laza 42 km-es körről (Nagyko- Perbál - Tök - Telki - Nagyko), 2 óra 37 perc tiszta tekerés, 16 km/h átlag, persze nagyrészt erdőben, le-fel. Tökön Nyakas pincészetben 2 deci bor (egyébként nem adnak pohárban, csak ha bejelentkezel, de jó fej volt a csaj )
Sziasztok!Egy kis segítségre volna szükségem.Első fékolajtartály kémlelőablakra volna szükségem.Suzukiban nincs.Tudtok esetleg valami megoldást rá? Köszi előre is!
Az már egy valamennyire használható kategória. Sok éven át én is egy 40000 körüli magellánt használtam. 2 éve vett KTM-em 120 körül volt, de hatalmas különbség nem lett, persze minden patent rajta, de a régi is jó volt.
Írtam neked a múltkor, ennek az előzményében olvasható.
Ha kilépek és újra megnyitom, megint az új jelenik meg.
Egyébként nem írtam de a fele út murván volt, és egy szántóföldön is keresztül mentem.
Az az érdekes hogy melóban, meg a laptopomon még a régi jön be. Lehet azért mert ezek XP-s gépek..
Na mindegy, a lényeg. A Vénasszony-hágóra megyünk (azaz próbálunk, mert oda eddig még sohasem sikerült eljutnom, mert mindig valami közbejött) Pozsony fölé. Tatától Tatáig 320, a többit mindenki számolja hozzá.
3-an voltunk ma, az egyik srác tavaly egy 300e-ről leértékelt 209e-ért vett KTM-el, a másik meg szintén vmi 150-200e-s Kellys-el, elég nevetséges voltam az én kis nyugdíjas bicómmal, de felfelé azért otthagytam őket, persze lefelé meg egyenesben sehol se voltam. Igaz a KTM-nek 29-es, a Kellysnek 28-as, nekem meg 26-os a kerekem
Telkiben haveromnál 3 nagyfröccs + 1 qrva jó meggy pálesz (saját főzet).
Hazafelé még Nagykóban a kocsmában 2 korsó és egy pohár ser. Szóval asszem kalóriabevitel egy kicsit több lett, mint a tekerés által leadott.