Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szinte alku nélkül el is hozhatod... 100k-t egy fél millás motorból is le lehet alkudni lazán, nem hogy millió körül
1 milla a reális..és akkor mindenki jól jár..
büdzsé.
8 kiló jobban hangzana.
Akkor min gondolkozol?
Azért mögötte a kamerás csávó se lehet rossz, egykeréken eltolja mellette.
Azé az álcaruhát levehette volna.
A bukót kihagytátok.
A hűtő-kormány-tenyér kimaradt.
Áááá, én se megyek, mert igaz h karcos egy kicsit a tankom, de gyári és nem akarom, h leérjen a kanyarban.

Kő még ahhoz szerintem egy kicsit gyakorolni, h a kipuff érjen le. Sorrend: lábtartó - térd - kipuff - index - tank.
Így könnyebb.
Értettem én azt így is.
Tészta=tesztlap lett volna, de az okos telefon már megint okosabb volt nálam.
1,12 milla 2008 as fz-6n garantált 3000 km. Mo.1 idős tulaj. Makulátlan. Gyári gumma nincs mérhető kopás... féktárcsák karc mentesek..
Direkt passzentosabbat vettem mert a régiben 1 év alatt úgy megült a szivacs ,hogy már lötyizett a fejemen....
Nekem is XS-es a kupakom. Inkább legyen eleinte kicsit szoros, mint hogy pörögjön a fejemen mint egy bili.
Az az én méretem!
A lábtartó minden esetben előbb ér le.
Az jelez.
Ha lejjebb mész az nem a kipufogó hibája.
Jelzem itt hogy Nekem nincs ilyen jellegű nyomorom.
ui: vadi új! fóliás,dobozos matt ezüst...
Ha nem lesz ezüst a motoromban akkor eladom a Givi HPS X01 es bukómat.. Valaki megint jól fog járni..
XS méret
Tiszta jó programok lesznek szombaton Kecskeméten...nem akarunk menni?
(tréning, tesztvezetés)
Én akkor szoktam eldőlni amikor megállok.....olyan kis maNKÓKERÉK KELL NEKEM MINT A PICIK BICAJÁN
..lereszelem ezt bjúúúzi caps lockot..
Köszi!
Expediciós jármű
Már a tököm sem tudja ,hogy mit akarok...
Az a baj, hogy tényleg nagyon kilóg a gyári Bandit dob, és kiemelheti a motort. Szerintem nem a dobot félti.