Na ja sokkal jobb egy utólag 100-150e ért feltett csilli új dobot lezúzni mint a bontóban 20-ért potolható gyárit amiért amúgy sem kár.
Plusz a gyári ha felfekszik az aszfaltra védi az idomokat..............jobban mint a gomba.
Tapasztalat.
Mármint ha tesztvezetnénk Suzukinál, és nem kerülnénk sorra, de ha igen akkor is lehetne nyomni pár 18 perceset a ringen. De ez még nem tuti. Jöhetnének többen is!
Közben megtaláltam. Délelőtt/délután 4500/5000. 18 perces etap 1250. Arra gondoltam ha mégis nyíltnapoznánk, így már lenne értelme lemenni h..ál fa...ra.
Pumpás vagy gravitációs?
Most per pill a tű nem tű hanem cső mivel a belső átmérő 1 mm.
És kettő van.
Rakok be egy 0,7-es vagy 0,9-es szűkítőt a csőbe valahova K.István tanácsára.
Annyira nem aggaszt most perpill a bukócső dolog... november első hete óta még csak nem is láttam a motorom, bár lehet hogy most szombaton ez változik. Mondjuk marhára mindegy, mert csak április utolsó hetében lesz rá égető szükségem, meg úgy egyáltalán szükségem..
Lehet hogy jobb lett volna egy éve eladni.. annyira nem volt kihasználva. Mondjuk akkor nem tudtam volna beleugrani ebbe a remek customizációs rémtörténetbe
1250-ről nem nyilatkozok mert lovi bérgyilkosokat küld rám.
Az angol motorok simán mennek most hétvégén is és jövő hétvégén is fognak menni feltehetőleg ugyanott.
Ugyanolyan lassan.
A platós most vitt fel a 4.re egy ágyat majd egy másikat az elsőre.
kellemesen elfáradt eközben.
És kiderült hogy a láncolajzó igen nagy volumenben adja le az olajat a konstrukció nagy átmérője miatt ez korrigálásra kerül valószínű egy fúvóka beépítésével.
Reméli az alkotó.
Plusz a gyári ha felfekszik az aszfaltra védi az idomokat..............jobban mint a gomba.
Tapasztalat.
Akkor majd megyünk a pösti tesztekre.
Ha nem ideálisak a körülmények, akkor tipli.
Kecsó
Most per pill a tű nem tű hanem cső mivel a belső átmérő 1 mm.
És kettő van.
Rakok be egy 0,7-es vagy 0,9-es szűkítőt a csőbe valahova K.István tanácsára.
Mondjuk lehet hogy az is elég lenne ha keresnék egy új albérletet, ami messzebb van az egyetemtől, és egyből lenne létjogosultsága a motornak
Lehet hogy jobb lett volna egy éve eladni.. annyira nem volt kihasználva. Mondjuk akkor nem tudtam volna beleugrani ebbe a remek customizációs rémtörténetbe
Az angol motorok simán mennek most hétvégén is és jövő hétvégén is fognak menni feltehetőleg ugyanott.
Ugyanolyan lassan.
A platós most vitt fel a 4.re egy ágyat majd egy másikat az elsőre.
kellemesen elfáradt eközben.
És kiderült hogy a láncolajzó igen nagy volumenben adja le az olajat a konstrukció nagy átmérője miatt ez korrigálásra kerül valószínű egy fúvóka beépítésével.
Reméli az alkotó.