Nekem egyszer már leesett a GIVI-m. Most nem tudom, hogy azért, mert nem reteszeltem be rendesen alul a bütyköt induláskor, vagy nagy huplinál amúgy is kioldódhat még egy GIVI is?
ataaa: Holnap nem igen megyek Kecsóra, baromira be van állva a jobb lapockám, este csontkovács, de utána szerintem örülök ha élek Viszont felhívtam Őket, a következő az infó:
- csak szombaton van (a suzuki honlapon egész hétvégét írnak)
- Pályamotorozás ingyenes 40 perces etapokkal, csak saját motorral
- teszt ingyenes, jogsi, motorosruha legyen, és kapsz egy 500Ft-os vásárlási utalványt, ami levásárolható (utóbbi nem volt tiszta, hogy meg kell venni, vagy csak úgy adják, de mindegy is)
Már nem dobozolok.Itt gödöllőn a buszpályaudvarnál olyan hullámos az út hogy simán robiról repölt a doboz benne flex,fúrógép és a kajám.
Na azé mérges voltam.
A hengerzsák meg olyan bukkanón is fennmaradt hogy én se tudom hogy nem estem le a motorról.
Mint a bakkecske.Csak a nyakamba esett egy picit a cucc és feltólt a tankra.
Nekem is lepottyant egyszer. Siettem és nem pattintottam be rendesen a zárat. Szerencsére nem mentem gyorsan így csak karcos lett, még nagyobb szerencsém hogy nem hazafelé történt, amikor már 7 kg méz volt benne.
A ciberen givi van, rakok átmenőt és még valszeg nyomok rá csavarragasztót és akkor már tuti nem lesz gond, a gs-n nem szoktam leszedni, szóval fixen van rajta.
Csaba által linkelt Kawa nyílt napok