Ki milyen olajat használ?
Felmegy a 150-es gumi a GS-re?
Ha bemelegszik, van valami hang, olyan fémes, az normális?
Gs vs. Ernő?
Mi van Dipshit bukócsövével?
1250 vs, angol motorok és a platós teherautó?
Én nem a mostani esetre alapozom a véleményemet, hanem saját és ismerősök tapasztalatára. Persze tudnék pozitív dolgokat is mondani, de az volna a természetes dolog. Negatívot nem is szabadna megtapasztalnom, onnan ismerszik meg egy jó szolgáltató. Szereltem még a hőskorban Balaton parton 1-2 évig kábel tvt egy kis cégnél, nagyjából tisztában vagyok h is kéne működnie a dolognak.
Mellesleg nem elvitatva, h dolgoznak normális, segítőkész, hozzáértő emberek is ezeknél a cégeknél.
Görgessétek végig, ott jönnek a hozzászólások, az is érdekes.
Szóval a hűségszerződésről és szolgáltatásokról csak az jut eszembe, hogy Az ELMŰ től még véletlenül se igazoljatok át az Energetikai Központhoz, mert agyon lesztek szívatva. Rosszul számláznak, valószínűleg nem építik be a rezsicsökkentést, nem küldik ki a számlákat időben és még sok minden. Ma kaptam egy felszólítást, hogy fizessek be 5 havi elmaradásomat késedelmi díjjal, miközben mind a mai napig egy csekket sem kaptam, amit be tudnék fizetni.
az megy egész nap, az egész akkor kezdődött amikor díjcsomag lett váltva előtte sosem vettem észre hogy szakadt volna, pedig azóta router is lett cserélve
Még egyszer írom, hogy igazad lehet, felesleges volt lehúzást emlegetnem, no ezért nem írok még konkrétumot a motor ügyem,ről sem mert amíg nem biztos, hogy szívatnak (a gyanú mondjuk nem kicsi) addig nem akarok vádaskodni.
Nem akarok Telekom topikot nyitni, mert az a munkám, de persze aki kéri, segítek neki.
krissal@freemail.hu-ra dobd át az előfizetésed adatait és megnézem.
5000 dolog lehet, milyen technológián, milyen eszközök, milyen router... stb... vakon nem tudom megmondani, Tsanyinak elég egyértelmű, mert tudom milyen modemet, mióta és mi az ára, te azért még homályban tartasz :)
ha már ennyire tkomozunk
miért van az hogy örökké elmegy a net?
csak 1 pillanatra, de idegesítő mert mire a router észreveszi ismét bejelentkezik eltelik egy perc is(egy gyors router újraindítás után ez lecsökken fél percre)
pl este 8 körül mindig elmegy +- 30perc de néha egymás után többször is de 10 felé is szokott
pl délelőtt eddig sosem vettem észre
szünetmentesen van minden kütyü szóval nem az áram miatt van
tipp?
a t szerint minden rendben van
Háát a fene tudja, nyilván igazad van. Vagy 10 éve (talán több) vezettük be és azóta ez a modem volt, akkor kaptuk, de azt mondták, hogy az övék és vissza kell adni ha megszüntetjük, de azóta változtattuk a szerződést vagy 5X így, hogy jelenleg mi van benne arról fogalmam sincs.
Biocsánat, illetve a szereld magad csak sima dsl-nél van, tehát kábelnél, iptv-nél, stb nem a tied az eszköz, azt cseréljük. Na befejeztem, mert végtelen lesz.
Szívesen elbeszélgetek erről egy sör mellett, de jelen esetben is információhiány okán alkottatok véleményt és nem itt akarok flame háborút, mert wall of text-ek keretében végtelen vitába menni, de személyesen bármikor és lehet meg is lepődtök majd, ha kicsit betekinthettek a szolgáltatók és ügyfélszolgálatok világába és pozitív értelemben!
Szeretem, ha tényszerűek vagyunk, tehát tisztázzuk :)
Szereld magad csomag esetén a modem a te tulajdonod, tehát ha meghal, akkor venned kell egy újat, gyanítom ez történt, ez ennyibe kerül.
Amennyiben feljogosítasz rá és megadod mail-ben az adatait az előfizetésednek, ellenőrizhetem is, de 99%, hogy ez történt, nem lehúzás, rajta is lesz a számládon.
Ki milyen olajat használ?
Felmegy a 150-es gumi a GS-re?
Ha bemelegszik, van valami hang, olyan fémes, az normális?
Gs vs. Ernő?
Mi van Dipshit bukócsövével?
1250 vs, angol motorok és a platós teherautó?
Csak netes hibakereses?
Ehhhhh.......
Mellesleg nem elvitatva, h dolgoznak normális, segítőkész, hozzáértő emberek is ezeknél a cégeknél.
Maradjunk inkább a titingnél meg az olajnál, féknél, akksinál.
Görgessétek végig, ott jönnek a hozzászólások, az is érdekes.
Szóval a hűségszerződésről és szolgáltatásokról csak az jut eszembe, hogy Az ELMŰ től még véletlenül se igazoljatok át az Energetikai Központhoz, mert agyon lesztek szívatva. Rosszul számláznak, valószínűleg nem építik be a rezsicsökkentést, nem küldik ki a számlákat időben és még sok minden. Ma kaptam egy felszólítást, hogy fizessek be 5 havi elmaradásomat késedelmi díjjal, miközben mind a mai napig egy csekket sem kaptam, amit be tudnék fizetni.
köszi!
krissal@freemail.hu-ra dobd át az előfizetésed adatait és megnézem.
5000 dolog lehet, milyen technológián, milyen eszközök, milyen router... stb... vakon nem tudom megmondani, Tsanyinak elég egyértelmű, mert tudom milyen modemet, mióta és mi az ára, te azért még homályban tartasz :)
miért van az hogy örökké elmegy a net?
csak 1 pillanatra, de idegesítő mert mire a router észreveszi ismét bejelentkezik eltelik egy perc is(egy gyors router újraindítás után ez lecsökken fél percre)
pl este 8 körül mindig elmegy +- 30perc de néha egymás után többször is de 10 felé is szokott
pl délelőtt eddig sosem vettem észre
szünetmentesen van minden kütyü szóval nem az áram miatt van
tipp?
a t szerint minden rendben van
Szereld magad csomag esetén a modem a te tulajdonod, tehát ha meghal, akkor venned kell egy újat, gyanítom ez történt, ez ennyibe kerül.
Amennyiben feljogosítasz rá és megadod mail-ben az adatait az előfizetésednek, ellenőrizhetem is, de 99%, hogy ez történt, nem lehúzás, rajta is lesz a számládon.