Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen
Sziasztok!
Havernak GS 500-on a hengersor hátulján középen, a vezérműlánc feszítőjének végén ( javítsatok ki ha az nem az... ) van egy kis gumi valami igazából nem látom funkcióját, de a lényeg, hogy szivárog alóla az olaj.
Volt már valakinek hasonló jellegű problémája?
Ha szétszedem, kilehet azt a gumi prücköt ott cserélni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szerintem van még első, hátsó lábtartó szett is, sőt állandó sláger volt itt régebben az első kerék féktárcsa nélkül.
hehe, én egy fasza aksit tudok 3 rugóért
Sanyi, úgy néz ki hogy a hosszú hétvégén mi is Horvátozunk Kisbocsival, meg még páran. Melyik városban akartok megszállni?
Gondolom most sem kell foglalni, simán lesz még szabad hely május elején. Kik mennek eddig?
Így kell ezt csinálni!
Még nyitott a verseny....valaki árul itt 2 rugóért egy kiváló gumát....na az nyer aki azt megveszi...
10-ért vettem egy 120/70-es diablo corsát és egy 180/55-ös rosso corsát.
Az első birt 7000-et majd egy szezont a átsó 3000-et és még van egy ezrese tarcsiban a raktárban.
Szal fillérbaxásban énnyertem.
A Metzeler Lasertec nem a legolcsóbb kategóriájú gumi, ettől függetlenül nagyon szar áron vetted.

2011.03.22-én (első) 110/70r17 lasertec, Chiliriders-Budakeszi 18.900,-, de Üllőn a Fogóguminál kb. 17.000,- körül volt.

2009 nyara (hátsó) 130/70r17 lasertec, Üllő - Forgógumi 17.500,- szereléssel együtt.
Gezasz, te egy ilyen pökhendi arc vagy, már ismerlek máshonnan is: teljesen váratlanul megérkezel az éterből és köszönés nélkül beszólogatsz, ráadásul hülyeségeket. Mi még csak valahogy elviseljük... én csak a családodat sajnálom.
Akkoriban a BT45 szett megvolt 40 alatt.
Tetszettek a Transzalpinás képek! Úgy néz ki a nyáron én is eljutok oda.
Már drágábbak euroban is ezek a gumik. BT45-ből kb. 50 egy szett szereléssel...
Én kb 5 évvel ezelőtt vettem akkor szinte a legolcsóbbnak számító Metzeller Lasertechet elölre 22 volt hátra 27 körül hasonló méretben mint ami kell a GS-re
Kis segítség: 1€ 2012 szeptemberben 285Ft körül mozgott, a gumi meg 60-69 € között..., ja és dbját 1000 Hufért szerelték fel, centírozással...
2012 ősszel, még mindig az van rajta, nézd meg a budakalászi Suzuki szalonban Ha nagyon számolni akarsz nézd meg az akkori € árfolyamot és a Revolution árait! Ha meg béna vagy a businesshez maradj inkább csendben!
Mikor? 15 évvel ezelőtt?
Szintén zenész. Én is magam terveztem és kiviteleztem a saját csomagtartóimat (megnézheted a fotóalbumomban). Ezért is bízok meg bennük.

"...ha megérkezel pölö Tarragonába a panzióba akkor lecsatol,felvisz...". Na én ezt a dobozokhoz igazított táskákkal oldottam meg: doboz kinyit, táska (az összes cuccal) kivesz, doboz bezár, táska felvisz. Egyenlőre nem éreztem koloncnak az oldaldobozokat (pedig egy pár "meredek" helyen már megfordultunk a teljesen felpakolt gépezettel), de ha eljön az ideje, majd áttervezem a rendszert.
Az biza valami nagyon alkalmi vétel lehetett ennyiért!
Szintén noname doboz szettel járom Ájrópát.Nekem az Erdélyi utakat is teljesítette a cucc.Az igaz,hogy a tartókat magam csináltam.Gépész is vagyok.
Annak a doboznak az a lényege,hogy ha megérkezel pölö Tarragonába a panzióba akkor lecsatol,felvisz és a csillagtúrákon se kolonc se gond.
Nekem is noname dobozom van. Nem bíztam a véletlenre (és az enyves kezűekre), szóval a 10.8-as csavarokkal lerögzítettem. . Na ezt nem tudja leszedni senki, legfeljebb csak apróra törni . Az oldaldobozokat dettó! Ugyan nincs klik-klak felteszem-leveszem, de legalább biztoságban tudhatom mindegyiket.
A hátsó más, azt teljesen más erőhatások érik, de a gond, hogy itt az első nem stimmel!
26 és 37 közt valóban nem nagy a külömbség, nem is erről van szó, a másik amit néztem, az 54pénz volt, csak gondoltam rákérdezek hátha van valakinek tapasztalata ezzel a mérettel, mert nekem pl az xjr 1 mérettel keskenyebb hátsó gumival sokkal kezesebb lett.
Vagy 3mm