Sziasztok!
Havernak GS 500-on a hengersor hátulján középen, a vezérműlánc feszítőjének végén ( javítsatok ki ha az nem az... ) van egy kis gumi valami igazából nem látom funkcióját, de a lényeg, hogy szivárog alóla az olaj.
Volt már valakinek hasonló jellegű problémája?
Ha szétszedem, kilehet azt a gumi prücköt ott cserélni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Sanyi, úgy néz ki hogy a hosszú hétvégén mi is Horvátozunk Kisbocsival, meg még páran. Melyik városban akartok megszállni?
Gondolom most sem kell foglalni, simán lesz még szabad hely május elején. Kik mennek eddig?
10-ért vettem egy 120/70-es diablo corsát és egy 180/55-ös rosso corsát.
Az első birt 7000-et majd egy szezont a átsó 3000-et és még van egy ezrese tarcsiban a raktárban.
Szal fillérbaxásban énnyertem.
Gezasz, te egy ilyen pökhendi arc vagy, már ismerlek máshonnan is: teljesen váratlanul megérkezel az éterből és köszönés nélkül beszólogatsz, ráadásul hülyeségeket. Mi még csak valahogy elviseljük... én csak a családodat sajnálom.
Én kb 5 évvel ezelőtt vettem akkor szinte a legolcsóbbnak számító Metzeller Lasertechet elölre 22 volt hátra 27 körül hasonló méretben mint ami kell a GS-re
2012 ősszel, még mindig az van rajta, nézd meg a budakalászi Suzuki szalonban Ha nagyon számolni akarsz nézd meg az akkori € árfolyamot és a Revolution árait! Ha meg béna vagy a businesshez maradj inkább csendben!
Szintén zenész. Én is magam terveztem és kiviteleztem a saját csomagtartóimat (megnézheted a fotóalbumomban). Ezért is bízok meg bennük.
"...ha megérkezel pölö Tarragonába a panzióba akkor lecsatol,felvisz...". Na én ezt a dobozokhoz igazított táskákkal oldottam meg: doboz kinyit, táska (az összes cuccal) kivesz, doboz bezár, táska felvisz. Egyenlőre nem éreztem koloncnak az oldaldobozokat (pedig egy pár "meredek" helyen már megfordultunk a teljesen felpakolt gépezettel), de ha eljön az ideje, majd áttervezem a rendszert.
Nekem is noname dobozom van. Nem bíztam a véletlenre (és az enyves kezűekre), szóval a 10.8-as csavarokkal lerögzítettem. . Na ezt nem tudja leszedni senki, legfeljebb csak apróra törni . Az oldaldobozokat dettó! Ugyan nincs klik-klak felteszem-leveszem, de legalább biztoságban tudhatom mindegyiket.
26 és 37 közt valóban nem nagy a külömbség, nem is erről van szó, a másik amit néztem, az 54pénz volt, csak gondoltam rákérdezek hátha van valakinek tapasztalata ezzel a mérettel, mert nekem pl az xjr 1 mérettel keskenyebb hátsó gumival sokkal kezesebb lett.
Havernak GS 500-on a hengersor hátulján középen, a vezérműlánc feszítőjének végén ( javítsatok ki ha az nem az... ) van egy kis gumi valami igazából nem látom funkcióját, de a lényeg, hogy szivárog alóla az olaj.
Volt már valakinek hasonló jellegű problémája?
Ha szétszedem, kilehet azt a gumi prücköt ott cserélni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Gondolom most sem kell foglalni, simán lesz még szabad hely május elején. Kik mennek eddig?
Az első birt 7000-et majd egy szezont a átsó 3000-et és még van egy ezrese tarcsiban a raktárban.
Szal fillérbaxásban énnyertem.
2011.03.22-én (első) 110/70r17 lasertec, Chiliriders-Budakeszi 18.900,-, de Üllőn a Fogóguminál kb. 17.000,- körül volt.
2009 nyara (hátsó) 130/70r17 lasertec, Üllő - Forgógumi 17.500,- szereléssel együtt.
Tetszettek a Transzalpinás képek! Úgy néz ki a nyáron én is eljutok oda.
"...ha megérkezel pölö Tarragonába a panzióba akkor lecsatol,felvisz...". Na én ezt a dobozokhoz igazított táskákkal oldottam meg: doboz kinyit, táska (az összes cuccal) kivesz, doboz bezár, táska felvisz. Egyenlőre nem éreztem koloncnak az oldaldobozokat (pedig egy pár "meredek" helyen már megfordultunk a teljesen felpakolt gépezettel), de ha eljön az ideje, majd áttervezem a rendszert.