Nekem eladni mindig nehezebb volt mint venni. Igaz, a mostani a harmadik motorom és az előző újonnan volt, szalonból. Az elsőt meg egy hét alatt eladtam, így végülis az se volt durva. A GS500-ra kellett másfél hónapot várnom, míg elment.
Nem nagyon értem amúgy, hogy ha 2 motorra, profi csizmára meg sisakkamerára nem sajnálod, akkor miért a barátnőd életén akarsz spórolni... Nem a gumi az egyetlen kapocs közte és az út között?
37k körül vettem egy új szett Pirelli Sport Démont, 26k-tól nem sokkal több, de sokkal jobb
Hiába, öregszem... Milyen öreg gumik? Csak mert ennyiért tuti valami necces, gondolom túlkoros? Persze simán lehet az is, hogy igazunk van és NEM RÁ VALÓ!
Hát én biztos nem vennék motort, amit már megbontottak, felújítottak. Ki fasz tudja, h mit raktak és hogyan bele? Azért most nem fogja neked szétszedni, h belenézzél, mondani meg azt mond, amit akar.
A második szám, tehát esetünkben a 110/70-nél a hetven nem mm-jelöl, hanem a szélesség (110mm) százaléka a magasság, tehát 110/70-nél a gumiköpeny magassága 70%-a a 110-nek ami 77mm
100/80-nál a szélesség (100mm) 80%-a a magasság tehát 80mm... ;)
Mindenesetre állítólag ezt is megcsináltatta és azóta használta már vagy 6 ezer kilométert. A kérdés persze csak az, mennyire jó alkatrészekkel újíttatta fel.
mivel akkor megkerüli a vákumos dolgot, és simám lefolyhat a benya a karbiba, és ott ha valamelyik karbiba nem zár el a tűszelep pl sokat állt és le van ragadva az úszó vagy a tű és a túlfolyód el van dugulva, akkor telifolyhat a henger...
Na kiderült, miért kellett felújítani: azt mondta a srác, hogy rosszul üzemelte be, merthogy van egy háromállású kapcsoló (gondolom ez a benzincsap lehet) amit rosszul állított be, benzin került a motortérbe és ez tönkretette a hengereket, hengerfejet kellett cserélni. Létezik ilyen?
Na megyek kocsit mosni...motort még nem, azt majd jövőre.