Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na igen, ez lenne az igazi, de akkor már egy jó bicó sem ártana.
Nem tudom milyen, nem én vettem, de valami 40 e környéki vas.
http://www.k2-bike.hu/shop/ker... Nekem ez van fent. Bevált.
Mindig is megfájdul, csak egyre több km után. Nálam 50-nél kezd. Meg egy jó nyereg sokat segít.
Az nem gyenge!
Nekem 80 km körül volt a max. Zircre tekertünk le, de arrafelé rengeteg domb volt, a végére már azt hittük hogy meghalunk.
Rendszeressé akarom tenni ezt a napi 1 órás karikát, csak nyomja a seggemet az ülés. Hozzá lehet szokni?
Ata, fiatal vagy. 40 éves korom környékén azt hittem, hogy milyen királyság, hogy 30 km-et lebiciklizek. Pár éve meg általában 50-100-km az alap.
Én is így gondoltam, és akkor tartani tudom csodálatos alakom.
.....vagy 3 sörrel többet ihatsz
Ez lesz holnap, ha nem esik az eső.
Viszonylag korán 9-10 körül szeretnénk indulni.
Aki akar jöjjön.
De azért szólok hogy: 120-140/60
Fogok.
Hordjal sittet.
Mondjuk ezt Perik körberöhögi, de tegyük hozzá hogy évek óta nem tekertem, sőt mi több szinte semmilyen sportot nem végeztem...a motorozáson kívül.
Mekkorát tekertem ma bicóval!
16,74 km
1:05:33
15,33 km/h átlagsebesség
639 kcal (ez 3 sörnek felel meg, úgyhogy legközelebb kicsit többet kell tekerni )
Analplug
Köszi szépen
Üdv.
Gs500 vezérlés
Bármelyik suzuki márka kereskedés
mondjuk nehéz kérdés...hmmmm hummm
Talán Suzuki márkakereskedés....?
Soroljam?
A Google használata megy?
..most csak a józan parasztit használtam.....mi lenne ha még egy kicsit erőltetném magam?
Gumibizgere.
Izé!
Igen, de gumi dugóként nehéz rákeresni esetleg egy tipp, hogy kik forgalmaznak ilyet magyarországon?
A gumi dugót miként lehet másként nevezni? Kaucsuk tömesz..lyukfedő tappantyú......legyél kreatív....bárhogy elnevezheted..
Rendben köszi, még annyi, hogy mi a pontos neve neki, ami szerint rákereshetek? Egyébként ez valószínűleg még soha nem volt kiszedve
Nem volt ilyen problémám . Idővel a melegtől és a kiszáradástól..és a kiszedegetéstől tönkre megy. Pasztával is összerakhatod de az gányolás.
Lehet kapni.
Mármint igen volt neked ilyen jellegű problémád, vagy igen, azt a prücköt lehet külön kapni és cserélni?
Majd Te, és dobsz fel róla galériát, hogy irigykedjünk!
Kecskemétre nem megy senki?